Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

HTML:

Aman aman kimler ugramış iç çayını canım afiyetle aneyide sinirlendirme :) hazırım dediğin an biz zıplarız yanına :)

bestee,
senden şöyle bişi bekliyodum ben "kıyamet kopmadı, alışverişe devammmm"

az önce bi alışveriş sitesinden mail gelmiş. Aynen şöyle yazıyor " yarın yokmuş gibi, bugün kıyamet kopacakmış gibi alışveriş yapın"

oldu dedimm

:)))))) alışverşe jelesec le devam edecegiz onu bekliyorum az kalkıp kilo versin diye

canlarımmm, ben hastaneye giriş yaptım, biraz erken oldu ama neyse:) tam olarak 8:30'da gireceğim ameliyata sanırım..2 gibi de çıkarım herhalde..

erkek arkadaşım da kalacak benle.aslında onun yanımda olması da geriyor biraz beni:) ama güzel bir şey bir yandan da tabii..

kendisiyle konuşacak olursanız; o bu kadar kapsamlı bir ameliyat olduğunu bilmiyor:) haberiniz olsun.. bu kapsamı bilse kesin taş koyardı...

bir de, kilo verme geçmişimi de bilmiyor:) konuşmak da istemiyorum böyle konuları...

hepinizi öpüyorum..yarın akşama kadar bir daha yazamazsam şimdiden söyleyeyim dedim:)

Mesaj alındı canım şimdiden çok geçmiş olsun dualarım seninle :) yarın görüşürüz

Oh memorial de keyfini yap yarına iyi hazırlan bakalım pişt erkek arkadaşınla loş ortam yaramazlık yapmayın

nlglpde hanım duydun mu zilin sesini kapsamlı ameliyat değil yağ alınacak hemde 1.kğ de sen yeter arkadaşa :26:

Rabbitim olacak bitecek bir çırpıda istediğin vücuda kavuşursun inşallah seni çok öpüyorum canlı yayın aracımız hastaneden bildiri yapar yarın, artık bestemde olacak oh kaynatın bakalım

:)))))) alışverşe jelesec le devam edecegiz onu bekliyorum az kalkıp kilo versin diye

Bestem vallahi senin dukan malzemelerini ve desteğini bekliyorum yoksa bu tota zor erir ameliyat sonrası hep yattım anam birde serum dayadılar sanki şişdim ne bileyim acil karın germe kol germe bacak germe yağa alma işlemleri olması lazım anca toparlanırım ben ay çok özledim sizleri yarın kaçsam keşke hepinizi özledim

Geldın mı tatlım.İyisin inşallah.
Yarın memorial da şenlık var desene:)Hadi bakalım.Tavşan bir girmiş bir çıkmış olsun .

Yakaladım jelesec seni yaz bakalım son durumlar ne iyi haberlerini aldık :) çokkkk özledik seni :)

bende özledim ay yüzlüm güzel yürekli arkadaşım desteğiniz sevginiz o kadar samimi içten ki bana doping oldu inanın

çok çok iyiyim inşallah son sıkıntım olur zamanla alışacağım bende hormon durumlarına

Son düzenleme:

Toparlarız tabi canım merak etme sen iyice dinlen güç topla ye iç :) bakarız icabına :)

Son düzenleme:

İnşallah canım bundan sonra herşey iyi olacak merak etme sen

geldim geldim:118::126::124:

çok iyiyim sana mail yazdım yeni gördüm kusura bakma bebişim

Sen gelde maili boşver tatlım.Bende bu arada bir çırpıda okudum zaten.Hafta sonu yazarım sana .yarın çocukların sınavı var.yetişirsem tavşana ugrayacagım.
Pazartesı gene ataşehir yollarına düşecegim bildigin üzere:)

Haberleşiriz.

Allaaaam allaaaaaam tu tu tu tu tu nazarlardan,kem gözlerden koru jelesecimiiii canım canım canımmm hoşgeldin aramıza hoşgeldiiinnn

Toparlarız tabi canım merak etme sen itice dinlen güç topla ye iç :) bakarız icabına :)

İnşallah canım bundan sonra herşey iyi olacak merak etme sen

Bu akşam erkek kardeşim ve eşi geldi ziyarete hadi gel yarın akşam rakkas da eğelence var süslen püslen katıl dedi nerede oynama ya zıplamaya çok gelemem şimdi ama 3.güne bomba olurum

Bestem sen vermişsin kilo iyice gaza geldim benden şişkoy dun sen

Son düzenleme:
Selam Beste,selam Aledax,jelesec çok merhaba:) beyaz tevşan ın mesajlarını aldım:) şşşşşşttt erkek arkadaşıyla kimse konuşmasınn.Biz hepimiz dilsisiz deriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…