ben hazırım yarın buluşalım derimde aney yolar saçlarımı :)))) vallahi dazlağa döndürür beni :)))) ben şimdi çay içeyim sonradan gelirim sizleri komacan ( benim minik öyle der beni öperken) öpüyorum .
bestee,
senden şöyle bişi bekliyodum ben "kıyamet kopmadı, alışverişe devammmm"
az önce bi alışveriş sitesinden mail gelmiş. Aynen şöyle yazıyor " yarın yokmuş gibi, bugün kıyamet kopacakmış gibi alışveriş yapın"
oldu dedimm
canlarımmm, ben hastaneye giriş yaptım, biraz erken oldu ama neyse:) tam olarak 8:30'da gireceğim ameliyata sanırım..2 gibi de çıkarım herhalde..
erkek arkadaşım da kalacak benle.aslında onun yanımda olması da geriyor biraz beni:) ama güzel bir şey bir yandan da tabii..
kendisiyle konuşacak olursanız; o bu kadar kapsamlı bir ameliyat olduğunu bilmiyor:) haberiniz olsun.. bu kapsamı bilse kesin taş koyardı...
bir de, kilo verme geçmişimi de bilmiyor:) konuşmak da istemiyorum böyle konuları...
hepinizi öpüyorum..yarın akşama kadar bir daha yazamazsam şimdiden söyleyeyim dedim:)
canlarımmm, ben hastaneye giriş yaptım, biraz erken oldu ama neyse:) tam olarak 8:30'da gireceğim ameliyata sanırım..2 gibi de çıkarım herhalde..
erkek arkadaşım da kalacak benle.aslında onun yanımda olması da geriyor biraz beni:) ama güzel bir şey bir yandan da tabii..
kendisiyle konuşacak olursanız; o bu kadar kapsamlı bir ameliyat olduğunu bilmiyor:) haberiniz olsun.. bu kapsamı bilse kesin taş koyardı...
bir de, kilo verme geçmişimi de bilmiyor:) konuşmak da istemiyorum böyle konuları...
hepinizi öpüyorum..yarın akşama kadar bir daha yazamazsam şimdiden söyleyeyim dedim:)
:)))))) alışverşe jelesec le devam edecegiz onu bekliyorum az kalkıp kilo versin diye
Oh memorial de keyfini yap yarına iyi hazırlan bakalımpişt erkek arkadaşınla loş ortam yaramazlık yapmayın
nlglpde hanım duydun mu zilin sesini kapsamlı ameliyat değil yağ alınacak hemde 1.kğ de sen yeter arkadaşa :26:
Rabbitim olacak bitecek bir çırpıdaistediğin vücuda kavuşursun inşallah seni çok öpüyorum canlı yayın aracımız hastaneden bildiri yapar yarın, artık bestemde olacak oh kaynatın bakalım
Yakaladım jelesec seni yaz bakalım son durumlar ne iyi haberlerini aldık :) çokkkk özledik seni :)
Geldın mı tatlım.İyisin inşallah.
Yarın memorial da şenlık var desene:)Hadi bakalım.Tavşan bir girmiş bir çıkmış olsun .
Bestem vallahi senin dukan malzemelerini ve desteğini bekliyorum yoksa bu tota zor erirameliyat sonrası hep yattım anam birde serum dayadılar sanki şişdim ne bileyim acil karın germe kol germe bacak germe yağa alma işlemleri olması lazım anca toparlanırım ben ay çok özledim sizleri yarın kaçsam keşke hepinizi özledim
bende özledim ay yüzlüm güzel yürekli arkadaşım desteğiniz sevginiz o kadar samimi içten ki bana doping oldu inanın
çok çok iyiyiminşallah son sıkıntım olur bu zamanla alışacağım bende hormon durumlarına
geldim geldim:118::126::124:
çok iyiyimsana mail yazdım yeni gördüm kusura bakma bebişim
Gelmişken şu bizim dazlağın cezasınıda yazıver kaç kere yakaladım nöbet yerini terketmiştigeldim geldim:118::126::124:
çok iyiyimsana mail yazdım yeni gördüm kusura bakma bebişim
Toparlarız tabi canım merak etme sen itice dinlen güç topla ye iç :) bakarız icabına :)
İnşallah canım bundan sonra herşey iyi olacak merak etme sen
Selam canım :) iyi fikir kaş göz konuşuruzSelam Beste,selam Aledax,jelesec çok merhaba:) beyaz tevşan ın mesajlarını aldım:) şşşşşşttt erkek arkadaşıyla kimse konuşmasınn.Biz hepimiz dilsisiz deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?