mafyamsınız ulennnn
Tabeee ne sandın ki? Tongaya düştün bacım.Kurtul,kurtulabilirsen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mafyamsınız ulennnn
Kıslaaaaa Jelesec imle konuştuuum.Her an çıkabilir vallahi buralardan. nasıl olduğunu sölemiim nezarlar değmesin
valla sayfama düştü arkadaş oldu diye saçlar dikkatimi çekti hemencik :)eee kızım hafiye gibin herkes beste de arkadaşım çünkü.Hemen bakıvermiştir bu sabah kiminlen arkadaş olduğuma
valla sayfama düştü arkadaş oldu diye saçlar dikkatimi çekti hemencik :)
canım sanada yolladım istek :)akşama face'e girene kadar merakla mı geçecek....ya 21 aralık kehaneti doğruysa, ya gag'ı göremezsem çok mu uzunmuş saçları ? biri bana bu gag'ın fotosunu mail vasıtasıyla gönderse keşke :))
ayyy çok güzel bi haber buuuu, herkes totosunu kaşısın, dilini ısırsın. kocaman bi MAAŞALLAH desin
Tabeee ne sandın ki? Tongaya düştün bacım.Kurtul,kurtulabilirsen
valla sayfama düştü arkadaş oldu diye saçlar dikkatimi çekti hemencik :)
la-tahzen, yoksa avatardaki sen misin onun da sırma saçları var ya o bakımdan şeettim
Bugün whıterabbıt 14:00 da hastaneye yatış yapıyor.Heyecan ne durumda acaba?
Bugün whıterabbıt 14:00 da hastaneye yatış yapıyor.Heyecan ne durumda acaba?
saat konusunda, benden kaynaklı, küçük bir yanlış anlama oldu:)
gece 2'de giriş yapıyorum hastaneye, sabah erkenden ameliyat..
çok garip hissediyorum.ameliyat ile ilgili en ufak bir korku yok.ama "yeni ben"e kavuşma adına da bir heyecan yok niyeyse..sadece ameliyattan sonra kendimi ne zaman kayıracak hale gelirim, hareket özgürlüğümü ne zaman kazanırım düşüncesi var..
öyle yani:)
ben de aynı senin gibiydim, zerre heyecan yoktu...uyuyacağım olacak bitecek diyordum. Bir de insanın yapacak bişi olmuyor, sonuçta hakikaten de yatıyorsun ve tüm ipler doktorun elinde oluyor. Asıl ben doktor çizimlerimi yaparken, koltuk altımdan şıp şıp damlayan terleri gördüğümde şok olmuştum. Aslında içte öyle bi heyecan varmış ve ben kalender görünmek adına onu öyle baskılıyomuşum onu farkettim...İnşallah herşey çok güzel olacak rabbitim. Yollar karlı, hava kötü, büyük ihtimal gelemeyeceğim. Süpriz olursa mutlaka sana uğrayacağım. Şimdiden geçmiş olsun canım
Jelesec hazır hissedince kesin buluşcaz ona göre kaçarı yok
kesin buluşalım bestemm..taaa nerden herhafta istanbula geliyom, bu fırsatları değerlendirmemiz lazım..
hatta bizim plan hala gelme üzerine, biraz da zorunluluk da olduğu için, elimizden geleni yapiciiiz. Tek engelimiz hava muhalefeti. Olur da gelebilirsem, ben nldglp'yi arayıp haber vercem..O da sana verir :) duruma göre belki yine de görüşürüz. Ama en kötü ihtimal, bizim bu jeleseccan bi toparlasın, totoyu bi kaldırsın o zaman yine görüşelimm.
jelesec hazır hissedince kesin buluşcaz ona göre kaçarı yok
ben hazırım yarın buluşalım derimde aney yolar saçlarımı :)))) vallahi dazlağa döndürür beni :)))) ben şimdi çay içeyim sonradan gelirim sizleri komacan ( benim minik öyle der beni öperken) öpüyorum .