Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Selam kk kizlari Var olan konunuza dahil olmak icin cok sayfa okumadan yeni bi konu acayim dedim :)
Gogus ameliyati olanlariniz varsa bilgi verebilirler mi ne aldilar yanlarina ameliyata giderken gerekenler neler..

:)))) artk bestede benle sabahlıyo

Bu şekilde ölmeyecegiz bence ben mantıya sıramı yazdırmım artık :) ya bende hem diyetteyim hemde aşure mantı diyorum

o kadar cesaretim olsa kendime yapar yerim kilocuk kabusu korkutuyor beni sende diyet ayağına aşureler mantılar götür oh ne guzel

akşama face'e girene kadar merakla mı geçecek....ya 21 aralık kehaneti doğruysa, ya gag'ı göremezsem çok mu uzunmuş saçları ? biri bana bu gag'ın fotosunu mail vasıtasıyla gönderse keşke :))

Keyifkahyaa needesiiin? Bir uyandım,bir istek.Aferin vallahi buldun da ekledin
kaçmazzz
Hımm böylelikle bende kim olduğunu anladım o saçlara nasıl kıymış acaba :44:
nerden anladın lol hemencecik
akşama face'e girene kadar merakla mı geçecek....ya 21 aralık kehaneti doğruysa, ya gag'ı göremezsem çok mu uzunmuş saçları ? biri bana bu gag'ın fotosunu mail vasıtasıyla gönderse keşke :))

uhuhuhuhu lol reklam olduk iyimi eh öbür tarafta buluşuruk şekerim artıkın

Son düzenleme:
Kıslaaaaa Jelesec imle konuştuuum.Her an çıkabilir vallahi buralardan. nasıl olduğunu sölemiim nezarlar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…