yok yok senin cezanı jelesec kesecek bestenin dediği gibi :) o enerjiyle kim bilir ne fikirler gelir onun aklına :) Bugüne endokrinoloji randevusu vardı, tedavi süreci belli olacak sanırım. Dua edelim arkadaşımıza, her şey en güzelinden en kolayından olsun inşallah.
beste, biz bu dazlağın sabaha karşı yazılarına alışmıştık ama seninki de 4:14 muş şekerim. Hayır olsun o saatte? Yoksa sırf bu dazlağı kontrol için mi
:))))artk bestede benle sabahlıyo
Şuanda nöbetçi sitede bugün daha erken kontrol edeyim dedim
buralardayım göz açtırmam
Mayaları iyi ezberle bakalım ne olacakmışyarın bize özetlersin diyet bitince bende 1 tabak mantı isterim ona göre
Bu şekilde ölmeyecegiz bence ben mantıya sıramı yazdırmım artık :) ya bende hem diyetteyim hemde aşure mantı diyorumölmezsek mantımı yersin
Bu şekilde ölmeyecegiz bence ben mantıya sıramı yazdırmım artık :) ya bende hem diyetteyim hemde aşure mantı diyorum
o kadar cesaretim olsa kendime yapar yerim kilocuk kabusu korkutuyor benisende diyet ayağına aşureler mantılar götür oh ne guzel
o kadar cesaretim olsa kendime yapar yerim kilocuk kabusu korkutuyor benisende diyet ayağına aşureler mantılar götür oh ne guzel
Keyifkahyaa needesiiin? Bir uyandım,bir istek.Aferin vallahi buldun da ekledin
kaçmazzzKeyifkahyaa needesiiin? Bir uyandım,bir istek.Aferin vallahi buldun da ekledin
nerden anladın lol hemencecikHımm böylelikle bende kim olduğunu anladımo saçlara nasıl kıymış acaba :44:
akşama face'e girene kadar merakla mı geçecek....ya 21 aralık kehaneti doğruysa, ya gag'ı göremezsemçok mu uzunmuş saçları ? biri bana bu gag'ın fotosunu mail vasıtasıyla gönderse keşke :))
kaçmazzz
nerden anladın lol hemencecik
uhuhuhuhu lol reklam olduk iyimieh öbür tarafta buluşuruk şekerim artıkın
eee kızım hafiye gibin herkesbeste de arkadaşım çünkü.Hemen bakıvermiştir bu sabah kiminlen arkadaş olduğuma
Kıslaaaaa Jelesec imle konuştuuum.Her an çıkabilir vallahi buralardan.nasıl olduğunu sölemiim nezarlar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?