• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bu hafta malesef bende gece 2 3 saat zorla uyuyabiliyorum bir sağlık problemi için kullandıgım ilaçların kötü yan etkisi :( jelesec yok dazlağı yakalıyorum azda ona sarayım dedim :)
Jelesec imide özledim çok bugünde geçsinde iyi haberlerle gelsin inşallah

ben de akşam, kulak ağrısından uyuyamadım beste'm. Bugün ağrım yok ama bi şişkinlik, basınç durumu var. Devam ederse, KBB yolları görünüyor bana :/

Ogüleee ben de krizantem olmuşum.Ya çok merak ediyorum bu çiçek terfileri neye göre alınıyor aciba? msj sayısına mı,üye olduğun zamana göre mi? ne???

ooooo gece bayağı hareketli geçmiş burda:)) su uyur,beste uyumaz şeklinde,elinde jopuyla keyifkahyasını kovalamış durmuş:)

ben de akşam, kulak ağrısından uyuyamadım beste'm. Bugün ağrım yok ama bi şişkinlik, basınç durumu var. Devam ederse, KBB yolları görünüyor bana :/

Eveet hemen hem de hiç vakit kaybetme ogltkn cim.Kulak ağrısını çok iyi bilirim.İnsanın dengesi şaşar.Bak benim bi kulak da duymuyo haberiniz vaamı? Çünkü kulak zarım yok :50: Şimdi jelesec olsa,''neyin tam ki'' derdi. İvit kıslar küçükkene kulak iltihabı sonucu tek kulak zar gitmiş yok olmuş.Şimdi sol kulak kaput.Çalışmii.Tek kulak idare ediyorum işte.Aman ogülem hiç ihmal etme geçmiş olsun tatlım benim.Bir de soğuktan koru mutlaka.

Haydin kızlar ben kaçtım.Bugünlük bu kadar.K.köy aneyy e gideceğim.Vodafon un azizliğine uğramış anneciğim.Her ay sabit ücret geliyordu 45 tl.Bu ayki faturası cep

telefonuna msj.la gelmiş 410 tl :53: Malesef 1 senelik sözleşmesi bitmiş.Ve ne haber vermişler ne msj çekmişler.Kadıncağız normal tarife üzerinden konuşmuş yani anlayacağınız son 1

ay.2 gün tansiyonu çıktı üzüntüden.Haklı da yani.1 yıl boyunca toplamda ödediği miktarı bir ayda ödeyecek.Yazık vallahi yazık gerçekten.Dİkkat edin diye yazdım kızlar.Ben yatıramam elim

varmaz (3 kardeşiz) biriniz yatırın dedi.Zaten aneye gidememiştim bu hafta.Çok da soğuk ama atkı bere ne varsa giyinir giderim olmazsa.araba ile korkuyorum zira. Buzlanma falan köprüde

8 araç birbirine girmiş sabah 6 da.

Eveet hemen hem de hiç vakit kaybetme ogltkn cim.Kulak ağrısını çok iyi bilirim.İnsanın dengesi şaşar.Bak benim bi kulak da duymuyo haberiniz vaamı? Çünkü kulak zarım yok :50: Şimdi jelesec olsa,''neyin tam ki'' derdi. İvit kıslar küçükkene kulak iltihabı sonucu tek kulak zar gitmiş yok olmuş.Şimdi sol kulak kaput.Çalışmii.Tek kulak idare ediyorum işte.Aman ogülem hiç ihmal etme geçmiş olsun tatlım benim.Bir de soğuktan koru mutlaka.

bestem, nldglpim, kbb doktorum istanbulda. Devam ederse, c.tesiye olmadı kendisini de göreceğim. Dua edin de bişi olmasın kulacıııma. Beste, özelden mailini gönder kuşum bana, c.tesi için sana diyeceklerim var:23:

bırak şimdi, gayet de taşsın:) resimlere bayıldım:)

Bak şu davşanın yorumuna şimdi...merak edenler olursa diye,daavşanım feysbuk arkadaşım olmuştur kendileri.Ordaki resimlerden bahsetmekte zat-ı alileri.

bak bak nassı da biliyo gelecek olan soruları, hemen açıklamış, ben de alıntılamıştım tavşanın dediğini hemen "hangi resimler onlar " diye hesap soracaktım :)) Gerçi mailden atsana onları bana, face'e ne zamandır gir-e-miyorum, güzelliğinden mahrum kalmiiim...

Bu arada öğleden önce jeleseccanla konuştum. Sesi çok iyiydi maşallah:nazar: Doktorcuu süper bir zat mış. İyi huylu mülayim mi mülayim bir tipmiş:9: Onu bunu geçeyim de hastane de ayak bakımı, saç bakımı falan yapıyolarmış buna. Ben de dibin geldiyse bi boya da yaptırıver dedim :1: Selamı var hepinize, forumu tek tek sordu. Hatta sayfaya yazmak gelmiyo içimizden, kimsenin eli gitmiyo deyince kızdı bana. "Aaa boşlamayın topiği, gırgıra şamataya devam, zaten aklım sizde, çok özledim forumu" dedi, hepinize duyrulur

Mesaj sayına göre canım :)

beste, bu nldglp yaşlı galiba gerçekten. Kız baksana 1,500 mesaj yazmış, 1 yıldır forumda. Hala krizantem neye göre oluyo diyo:1::33::32::23:

Haydin kızlar ben kaçtım.Bugünlük bu kadar.K.köy aneyy e gideceğim.Vodafon un azizliğine uğramış anneciğim.Her ay sabit ücret geliyordu 45 tl.Bu ayki faturası cep telefonuna msj.la gelmiş 410 tl :53: Malesef 1 senelik sözleşmesi bitmiş.Ve ne haber vermişler ne msj çekmişler.Kadıncağız normal tarife üzerinden konuşmuş yani anlayacağınız son 1 ay.2 gün tansiyonu çıktı üzüntüden.Haklı da yani.1 yıl boyunca toplamda ödediği miktarı bir ayda ödeyecek.Yazık vallahi yazık gerçekten.Dİkkat edin diye yazdım kızlar.Ben yatıramam elim varmaz (3 kardeşiz) biriniz yatırın dedi.Zaten aneye gidememiştim bu hafta.Çok da soğuk ama atkı bere ne varsa giyinir giderim olmazsa.araba ile korkuyorum zira. Buzlanma falan köprüde 8 araç birbirine girmiş sabah 6 da.

bak şimdi bu mesajı jelesecin yazdığını hayal et :)

o kadar zenginsin bacım, ödeyiver aneyin telefon faturasını. koymaz sana. 3 gömlek parası gibi düşün:33:

özüme dönecek olursam ;)
valla ben de geçen ay dakikaları pek sevgili öğretmenimiz:27: yüzünden aşınca ve telefonu da üstüne kullandıkça gacırttt diye giren bi faturayla karşılaştım. Çok acımasızlar valla. Ulen sözleşmen bitiyo bi msj ile bilgilendirsene. Bu bi de sistemsel bişi yani, çok kolay aslında. Yollarda dikkat et, kendin kullanma hatta. Burası küçük yer olmasına rağmen yollar kazalarla doluydu sabah işe gelirken. Herkes kar yağacak diye biliyor, adamlar günler öncesinden söylüyor. Karayolları kulağının üstüne yatıyor. Tuzlama hak getire:47:

bestem, nldglpim, kbb doktorum istanbulda. Devam ederse, c.tesiye olmadı kendisini de göreceğim. Dua edin de bişi olmasın kulacıııma. Beste, özelden mailini gönder kuşum bana, c.tesi için sana diyeceklerim var:23:

bak bak nassı da biliyo gelecek olan soruları, hemen açıklamış, ben de alıntılamıştım tavşanın dediğini hemen "hangi resimler onlar " diye hesap soracaktım :)) Gerçi mailden atsana onları bana, face'e ne zamandır gir-e-miyorum, güzelliğinden mahrum kalmiiim...

Bu arada öğleden önce jeleseccanla konuştum. Sesi çok iyiydi maşallah:nazar: Doktorcuu süper bir zat mış. İyi huylu mülayim mi mülayim bir tipmiş:9: Onu bunu geçeyim de hastane de ayak bakımı, saç bakımı falan yapıyolarmış buna. Ben de dibin geldiyse bi boya da yaptırıver dedim :1: Selamı var hepinize, forumu tek tek sordu. Hatta sayfaya yazmak gelmiyo içimizden, kimsenin eli gitmiyo deyince kızdı bana. "Aaa boşlamayın topiği, gırgıra şamataya devam, zaten aklım sizde, çok özledim forumu" dedi, hepinize duyrulur

Tmm canım yolluyorum :) bende konuştum bugün rahatladım sesi çok iyiydi :nazar:

Ahh yaprak ahh kaç senedir boğuşuyorum bu kilolarla ama daha hala verilmesi gereken kilolarım var.Kısmetse 2 hafta oldu başlayalı çok güzel ve sağlıklı bir beslenme yöntemiyle yoluma devam inşallah...

Teşekkür ederim kıymetli yorumların için:)

sende bu azim olduktan sonra üstesinden gelirsin. sana inanıyorum çünkü sen kendine inanıyorsun. :34:

Back