:26: :26: :26::18: :18: :18: :18: şşşşşşşş akıllı ol valla alırım aklını ne dedim ben cimcimecikler dedim o kaaa :96:
hoş geldin canım,umarım çok iyisindir,tekrardan geçmiş gitmiş olsun inşallah,seni rahatsız etmek istemediğim için arayamadım,eğer kendini iyi hissediyorsan gün içinde aramak isterim. ama sesinde az da olsa sorun varsa ve konuşmamamn gerekiyorsa daha sonrada arayabilirim canım. mühim olan sağlığının bir an önce yerine gelmesi.
Cezalıyken yazamamak pek koymuyor bana da cezalı değilken girememek yazmaya hali olamamak pek koydu arkadaşlarbir ara Kazeni bile arayayım ban ver bana en azından cezalıyım nasılsa der kendimi avuturum dedim kendi kendime neyse aranızdayım uzun bir ayrılık oldu ameliyat sonrası kan değerlerimin kalsiyum değerlerimin çok düşmesi beni zorladı tekrar hastaneye dönüş yaptım daha hızlı toparlanayım diye şimdi herşey yolunda şükür
yazılarınızı tek tek okudum mutlu oldum gözlerim doldu içimi huzur kapladı bazılarınızı çok uzun tanımamama rağmen öyle güzel cümleler yazmışsınız ki hepinize tek tek teşekkür ederim çok sağolun iyi ki yanımdaydınız hepiniz
Güzel iyi yürekli hatunlar hepinize sevgilerimi gönderiyorum ve sizleri seviyorum
Jelesec cigim canım arkadaşım hoşlar geldin hoşlar getirdin.
Çok çok geçmiş gitmiş olsun.Bundan sonrakı gidişlerin sadece estetık için olsun oda hızlıca olsun:)
Huzurlu saglıklı mutlu günler diliyorum.
ona göre koz var elimde topiği geceleri boş bırakıp bilmem kimin gözüyle forumun da gezme bundan sonra
ben uyumaya gidiyorum tel sessiz de arayan olursa merak etmeyin
Cezalıyken yazamamak pek koymuyor bana da cezalı değilken girememek yazmaya hali olamamak pek koydu arkadaşlarbir ara Kazeni bile arayayım ban ver bana en azından cezalıyım nasılsa der kendimi avuturum dedim kendi kendime neyse aranızdayım uzun bir ayrılık oldu ameliyat sonrası kan değerlerimin kalsiyum değerlerimin çok düşmesi beni zorladı tekrar hastaneye dönüş yaptım daha hızlı toparlanayım diye şimdi herşey yolunda şükür
yazılarınızı tek tek okudum mutlu oldum gözlerim doldu içimi huzur kapladı bazılarınızı çok uzun tanımamama rağmen öyle güzel cümleler yazmışsınız ki hepinize tek tek teşekkür ederim çok sağolun iyi ki yanımdaydınız hepiniz
Güzel iyi yürekli hatunlar hepinize sevgilerimi gönderiyorum ve sizleri seviyorum
Hoşgeldin canım bugün çok yoğundu koşturdum durdum bir taraftanda aklım buradaydı acaba girdinmi diye hadi hayırlısı bundan sonra su gibi akar çarçabuk sağlığına kavuşursun inşallah öpüyorum seni çok özletme :)çıkartıcagız acısını tabi sözün var gezdirecek sin alış veriş merkezleriniben seni bundan sonraki hayatımın içine aldım zaten kaçarın yok arkadaşım dostumsun iyi yüreklim senle sohbet beni hep mutlu ediyor bunu unutma
günaydınlar, en güzel salılarmalum 21 aralıkta kopacak kıyamet, son günlerimizin tadını çıkaralım size 21 aralık uyarılarıma gelecek olursam :
besteaaa çok alışveriş yapma, giyemeden kalcak o kıyafetler,
nldglp, o ütülediklerinin bi çoğunu boşuna ütüledin
gag, girebildiğin kadar polemiğe gircuma da banlasınlar mümkünse seni
jelesec, yata yata büyütüyon karpuzu, karın germeydi ıvır zıvırdı hayal olacak bak, çabuk kaldır totoyuson 3 gün geyiğin dibine vuralım
kartopu, kar yağsın artıkkkk
aledax, jilliandan ne haber? 21'ine kadar level 1'i bitirmiş olacakmısın bari?
Dün dalga geciyorum yine bu şeklide 21 aralıkla ilgili, bi arkadaşın yorumu " kıyamet de cuma kopacak ya, o yüzden korkuyorum 21 aralıktan"maya ile islamı harmanlamış zat olarak ilan ettim kendisini...
benim işler accayip yoğun, sabahtan yazdım yazdım, öğleden sonra neti açacak halim bile kalmıyor....bitsin şu 2012, geçelim yeni yıla, kapatalım 2012'yi, çok yoruldum yaw
Ah ogüle vahh ogüle...şunu dünden diyivereydin ya bebeem.İçim çıktı ütüleri bitircem diye.Zaten çekindim şu jelesec i arayacaktım.Onun oralarda gömlek tanesi 2 tl ütüleyip getiriyolarmış.Bizim buralarda 6tl bir gömlek ütüsü.Bende vardı dün 15 gömlek.Etti 90 kağıt.Üstüne bi 90 daha koyar yeni bir gömlek alırım vallahi:))
Bacım noolcek bu iş ya hani diyorum dünya gözüylen gidivereyim de bütün kredi kartlarının dibini mi bulayım? yoksa alttaki dükkanlardan başlayıp sıra sıra dönerci ali efendi,dominos pizza,papa johns pizza,pelit pastaları,mado dondurmaları,Divan makaronları,Aslı börek dolmaları,İskender iskenderoğlu kebapları,kolcuoğlu metrelik.......aneyyyyyyyym yiyimmi ogüle he yiyimmi
haa haa, mesajın her cümlesine ayrı güldüm....yalnız taş bebeeem, senin matematik ve tutum hesabın beni şoke etti :)) 90tl'nin üstüne bi 90 daha verip gömlek alırım demişsin yawhatta şöyle yap, boşuna yıkayıp ütüleme gömleee, elektrik su da bi nevi masraf yani. direkt 180 verip yenisini al, eskini at
ikinci paragrafını okurken, yeme içme konusunda gurme damağın olduğunu farkettim. ulen bi insan nassı bilir en iyi şey nerede. Damak zevki kuvvetli, ağzının tadını bilen insan bilir ancak. Ayy bu hafta kar yağmazsa yine gelicem istanbula. geldiğimde şu metrelik kebaba takılsak mı ki?ağzımın sularını akıttın valla
Ama varya bu ikon da dil çıkarıyomuşşahahahahahah çok güldüm yaa...
Ogüleee ben de o damak olmasa bu hale gelebilirmiydim sanıyorsun bacım?Ya da beni buralarda görebilirmiydin desem daha iyi olur.Düşünsene Jennifer Lopez olsam bu topiklerde işim olurmuydu? pehh...
Yok bebeem senin tutum hesabın bayağı zayıf.Otur sıfırAnam sen adamı 3 günde iflasa sürüklersin bu gidişle
günaydınlar, en güzel salılarmalum 21 aralıkta kopacak kıyamet, son günlerimizin tadını çıkaralım size 21 aralık uyarılarıma gelecek olursam :
besteaaa çok alışveriş yapma, giyemeden kalcak o kıyafetler,
nldglp, o ütülediklerinin bi çoğunu boşuna ütüledin
gag, girebildiğin kadar polemiğe gircuma da banlasınlar mümkünse seni
jelesec, yata yata büyütüyon karpuzu, karın germeydi ıvır zıvırdı hayal olacak bak, çabuk kaldır totoyuson 3 gün geyiğin dibine vuralım
kartopu, kar yağsın artıkkkk
aledax, jilliandan ne haber? 21'ine kadar level 1'i bitirmiş olacakmısın bari?
Dün dalga geciyorum yine bu şeklide 21 aralıkla ilgili, bi arkadaşın yorumu " kıyamet de cuma kopacak ya, o yüzden korkuyorum 21 aralıktan"maya ile islamı harmanlamış zat olarak ilan ettim kendisini...
benim işler accayip yoğun, sabahtan yazdım yazdım, öğleden sonra neti açacak halim bile kalmıyor....bitsin şu 2012, geçelim yeni yıla, kapatalım 2012'yi, çok yoruldum yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?