sen öyle saaaannnn burdaymmm
Toprak cım bugün konuştum jelesec ile.Artık sesi bayağı düzelmiş.Yarın falan girer heralde topiğe.Çok halsizliği olduğundan yatmış dinlenmiş hep.Annesindeydi zaten.Teferruatları kendi de anlatır gelince:)
Çok sevindim merak ediyordum bende.Elim telefona gidiyor vazgeçiyorum yormama adına.İyi olsun da sesini sonrada duysam olur.
Toprak cım bugün konuştum jelesec ile.Artık sesi bayağı düzelmiş.Yarın falan girer heralde topiğe.Çok halsizliği olduğundan yatmış dinlenmiş hep.Annesindeydi zaten.Teferruatları kendi de anlatır gelince:)
Ama çok özledim ben onu
simdi jeleseci kiskandim valla söyle icim buruldu niyeyse hastaladim annem yok amaliyat oldum yok cocuklar oldu annem yokkk basim daralsa annem yokkkkkkk yokkkk
bu gurbetligin gözü körrrrrr olsunnnnnn kimsen yokkkk iyiki cocuklarim esim varrrrrr
Bende seni deniyordumbakalım aferin sana takdir ettim
gece gündüz uyuyun zaten uyuya uyuya büyütün sonra kestirin biçtirin pehhh
Hayırdır canım uyumaya kaçıp nöbet alanını sahipsiz bırakmışsın cık cık cık sen biz uyuyor sanıp nöbetten kaytarma bakalım
allah annelerimizin canini sag etsin nldglp allah uzun ömür verin kac yasina gelirsen gel anne bir baskaaa demek jelesec asure yiyor isallah bir gün bizde ugrar yerizzzzzz annecinin ellerine saglikkkkk anneninde ellrinde öpppppp ben uzaktayim telde konusuyorum kardesim internete izin verirse konusuyoruz oyunun basindan kalkmiyorki acsin neyseAhh bu anneler aneyyler...Canlarımız onlar bizim.Beni bilen bilir her Salı anneme giderim.Bazen de aklıma gelir,bir gün gelecek belki hiçbir Salı anneme gidemeyeceğim.Düşünmesi bile gözlerimi doldurur(
Allah büyüklerimize sağlık ve uzun ömürler versin.Jelesec in annesi ile hastanedeyken tanıştım:) Çok tatlı bi aneyy o da.Dedim Jelesec sizin yaptığınız bütün aşureleri saklayıp eşine bile vermiyormuş.Hatta bazen tel de jelesecimle konuşurken nam num nam num nam....şapırtt gurk felan gibi garip sesler geliyor.Meğersem annesinin aşurelerini götürürmüş benle konuşurken...Ama teyzemin bize sözü var aşuure yapcek bize de.Ben de jelesekle konuşurken nispet yapecem nam num nam num şapır şapur yarabbi şükür...bi de geyirik atacam yüzüne ohh misss
Bi daa benle konuşurken aşure yiyebiliimi görsün bakalım.
iyiyim canım vallahi nasıl olayım göbeğimdeki dikişte gene bir problem yaşıyorum :S baştan beri dikiş tutmadı gitti çözemedim olayı :44:Dazlaam, kahyam, doğrucu davut kel mahmut...nassın?kıslar beni soruyomu hala
iyiyim canım vallahi nasıl olayım göbeğimdeki dikişte gene bir problem yaşıyorum :S baştan beri dikiş tutmadı gitti çözemedim olayı :44:
hangi kızlar lol ?
Evet bestem hemfikirim canikom.Kaytarmaya meyilli bu hatun
Bu sene aşureyi daha koklamadım bile bizsiz aşureleri götürüyor demek bunun hesabını soralım mutlakaAhh bu anneler aneyyler...Canlarımız onlar bizim.Beni bilen bilir her Salı anneme giderim.Bazen de aklıma gelir,bir gün gelecek belki hiçbir Salı anneme gidemeyeceğim.Düşünmesi bile gözlerimi doldurur(
Allah büyüklerimize sağlık ve uzun ömürler versin.Jelesec in annesi ile hastanedeyken tanıştım:) Çok tatlı bi aneyy o da.Dedim Jelesec sizin yaptığınız bütün aşureleri saklayıp eşine bile vermiyormuş.Hatta bazen tel de jelesecimle konuşurken nam num nam num nam....şapırtt gurk felan gibi garip sesler geliyor.Meğersem annesinin aşurelerini götürürmüş benle konuşurken...Ama teyzemin bize sözü var aşuure yapcek bize de.Ben de jelesekle konuşurken nispet yapecem nam num nam num şapır şapur yarabbi şükür...bi de geyirik atacam yüzüne ohh misss
Bi daa benle konuşurken aşure yiyebiliimi görsün bakalım.
uyanın breeee tavukgillerrrrrrrrnöbet teslim edicem
Arkadaşım valla çok özledim seni nede çok yerin varmış hayatımda hep sesin kulağımda :) dualarım seninle çarçabuk iyileş sensiz boynumuz bükük kalıyor sesimizde çıkmıyor :) sen hep ol benim hayatımda tatlı cadı kahkahan yetiyor rahatsız etmeyeyim diye teli elime alıp alıp bırakıyorum iyice dinlen iyileş acısını çıkartacagız bunların unutma :)
leeeeen dazlak sen ne iş yapıyon anlamadım:26: bana çalışmıyorum dedinnöbet möbet ne ayaksın sen :26: kötü işte çalışıyorsan geceleri falan ben senle arkadaş olamam ona göre
kızlarrrr jelibonumlada haber saldım mahpusluk günlerim de emme unuttu herel söylemeyi facesi olan cimcimeciklerimle ekleşmek istiyorum isteyen özellesin bir tık mucixxx
ne dediğini yazsam dazlak üyeliğin iptal olur
ama cimcimeciklerim demediğin aşikarhadi korkma söylemiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?