:26: :26: :26: siz beni burlarda yapa yalnız kimsesiz çaresiz bir başıma bırakırken iyidi hıh
bababababa kızmalara bak sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:26: :26: :26: siz beni burlarda yapa yalnız kimsesiz çaresiz bir başıma bırakırken iyidi hıh
canlar herkesin keyfi yerinde mi?
ben bi garibim..cuma gecesi 2 gibi hastaneye giriş yapacağım.cumartesi sabah 7'de bitanecik doktorum gelecek.tahliller falan sonra herhalde.sonra da ameliyat..
gerginim ama ameliyattan değil..belki beklemek yordu, belki özel hayat işleri..ama iyi hissetmiyorum yanineyse, canınızı sıkmayayım fazla..
bu başlığa girince gülümsüyorum ama hep:)
beklicemmmmm yok ya sabahlamadım bu kez sabah 5 te kalktım çalışırken olsa yataktan sürüsen kalkmam gireriz gireriz merak etmeeeyaşlandın yaşlandın...taş gibisin ama hafıza nanemolla ayy kulakları çınlasın jelesecim olsa ne biçim laflar ederdi şimdi sana. yaşlılığından başlar, saçından başından çıkardı :)) uyuyan güzel, uyanınca bi mail at bana. Çok önemli bişi dicem sana.
ben görmüştüm resimleriniz. bir de akrabanız vardı yanlış hatırlamıyorsam, onun da resimleri vardı dimi? sonucunuz çok güzeldi
yine sabahlamışsın, 6 da yazmışsın mesajı
işler yıl sonu sebebiyle çook yoğun gag'ım. yeni yıla bi girelim full time sizinleyim inşallahhh (girebilirsek tabi)
Beyaz tevşanım,güzel tevşanım,ne demek canınızı sıkmayım? Olurmu öyle şey.Ben dün bu yazını gördüm ama cevapladım sanmıştım ama sanırım yoğun saatlerdi o anda yazmamışım sana Yaşlılığımı ver işte napalım
Canım benim ben geleceğim yanına Cuma günü olurmu? sen sakın üzme tatlı canını.Sen şimdi gerilim yapmışsındır.Ameliyata iyi ve güzel bir ruhla gir ki çıkışta da her şey güzel olacak inşallah.Cumartesi de Bursa ya gitme durumumuz var. Ama belki.Gitmezsek de çıkışta mutlaka yanında olurum senin.Güzel yüzlü bebek yüzlü tevşanım istersen canın sıkıldıysa özelden de yaz tatlım benim.Elimden ne geliyorsa yaparım minnoşum benim.Kaç saat sürecek ameliyatın bilgi verdimi doktor?
Cumartesine geliyor davşanın operasyon hava durumu müsait olursa bende uğrayacagım :) hiçbirşeyi takma davşanım biz varız nldglp doğru söyler ne sıkıntın var paylaşırız seni seviyoruz
Ben ziyarerçi değilim şekerim görünmezim sadece takipteyim nöbet yeri sağlamdamı diyeo sinsi sinsi takılan ziyaretci üyecik senmisin bakimmm
Ben ziyarerçi değilim şekerim görünmezim sadece takipteyim nöbet yeri sağlamdamı diye
bende öyle anladım zaten ama uzun uzadı yazamadım üşendim bazen içinden düşündüklerini yazıya net dökemiyebiliyosun o oldu bendede dün gece tutmadım valla mis gibi uyumuşum
Canım hiçbirşeyi dert etme güzel güzel dinlen uzat ayakları herşey çok güzel olacak inşallah ve ben senin çok güzel şeylere layık oldugunu düşünüyorum sen zaten çok azimlisin maşallah :)
Beyaz tevşanım,güzel tevşanım,ne demek canınızı sıkmayım? Olurmu öyle şey.Ben dün bu yazını gördüm ama cevapladım sanmıştım ama sanırım yoğun saatlerdi o anda yazmamışım sana Yaşlılığımı ver işte napalım
Canım benim ben geleceğim yanına Cuma günü olurmu? sen sakın üzme tatlı canını.Sen şimdi gerilim yapmışsındır.Ameliyata iyi ve güzel bir ruhla gir ki çıkışta da her şey güzel olacak inşallah.Cumartesi de Bursa ya gitme durumumuz var. Ama belki.Gitmezsek de çıkışta mutlaka yanında olurum senin.Güzel yüzlü bebek yüzlü tevşanım istersen canın sıkıldıysa özelden de yaz tatlım benim.Elimden ne geliyorsa yaparım minnoşum benim.Kaç saat sürecek ameliyatın bilgi verdimi doktor?
Cumartesine geliyor davşanın operasyon hava durumu müsait olursa bende uğrayacagım :) hiçbirşeyi takma davşanım biz varız nldglp doğru söyler ne sıkıntın var paylaşırız seni seviyoruz
ya, ne tatlısınız..sizi okurken insanın canı sıkkın olamıyor zaten:)
aslında adetim de yaklaşıyor, ondan belki.
cumartesi sabah 8'de girip 1 gibi çıkacağım sanırım canım..gelirsen çok çok çok sevinirim tabii ama işin varsa da sonra görüşürüz, ama mutlaka görüşelim:) tadı damağımda kaldı buluşmanın:)
bir de sana özel mesaj attım(aynı şeyleri maile de yazdım), bakarsın bir ara:)
Sabah 7 sıralarında kan alınıyor sonra narkoz için dr gelîyor sorular imzalar:) 8 8:15 gibi dr bey gelip seninle son görüşme çizimler resimler sonra hemşire sana sakinleştirici veriyor 9 gibi ameliyat odasında oluyorsun sonra operasyon bitiyor davşann davşann nasılsın sonra açıyosun gözünü oh bitti ordan odaya gün içinde dr bey 2 kez ugruyor bundan sonra yapman gerekenler v.s kaç gece kalacaksın ben 1 gece kaldım dr bugünde kalabilirsiniz demişti ama ben daha ameliyat bitimi eve kaçma çabasındaydım aslında kalmak daha iyi birde aklımdayken jelesec bana sıkı sıkı yanına pipet al demişti su içerken lazım oluyor gerçekten
iyi oldu canım bu programı söylemen..soranlara tam kaçta gireceğimi söyleyemiyordum:)
pipet de aklıma gelmezdi valla.. unutmam inşallah:)
İtirafda geldi :) kızlar nöbette uyumanın cezası nedir
Şimdiden at çantana pipet çıktıgımda içtiğim suyun haddi hesabı yok bardakla çok zor oluyor gerçi unutsanda orada cafeye telefon edince odaya servisleri var :) faceden msj yazdım sana bakarsın birara :) birde her ihtimale karşı boğaz pastili al benim boğazım çok yanmıştı pastille çözdüm
face'ten cevap yazdım bile:)
canım sen sigara içmiyordun değil mi? ameliyat öncesi de yani..
İtirafda geldi :) kızlar nöbette uyumanın cezası nedir