şeyda sana kolay gelsin misafirlerle
bakın bacılar jelesec'imiz ankete dahil edilmiş. Hadi birer oyverin gariiii :) Hakikaten de kendisine en yakışan klasmanda yarışıyor arkadaşımız :) doğrucu davutumuz :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yazmadan-duramayan-kadinlar-kulubu-uyesi.html
hoşgördük canım
güzel arkadaşım desteğin için çok sağol geçecek gidecek tüm sıkıntılarım inşallah
bende sana sağlıklı yavruların la huzurlu bir hayat diliyorum çok çok öptüm
kızlar estetik severler topiğine bundan sonra bende katışıyorum
Herkese hayırlı akşamlar
kızlar estetik severler topiğine bundan sonra bende katışıyorum
Herkese hayırlı akşamlar
Benim fotolarım mevcut.Ben endoskopik orta yüz germe oldum.Gün gün resilerimide ekledim isterseniz bakabilirsiniz.Baya bir değiştim çünkü))hos geldin bacum sende bir yerini gerdirdinmi gerdirmedinmi ona göre aliyozzzzzz hahhayyyyyy
saka bir yerde hos geldinnnnnn:13:
şeyda sana kolay gelsin misafirlerle
bakın bacılar jelesec'imiz ankete dahil edilmiş. Hadi birer oyverin gariiii :) Hakikaten de kendisine en yakışan klasmanda yarışıyor arkadaşımız :) doğrucu davutumuz :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yazmadan-duramayan-kadinlar-kulubu-uyesi.html
40 yaşlarında, doğum yapmış bir çok bayana iyi bir örneksin. kendine bakan insan kendini önemseyen insandır. (bencillik anlamında değil kastettiğim) ve ben böyle insanları severim. ne çok kadın bilirim evlenmiş, çocuk sahibi olmuş, aldığı kiloları kaybetme derdine girmemiş.. ne kilosu ne sağlığı ne de başka bir şey önemli değil böyleleri için. kendileri dışında başkalarına da rahatsızlık veriyorlar, farkında değiller.
sağlıkla ve güzellikle devam et canım.
Benim fotolarım mevcut.Ben endoskopik orta yüz germe oldum.Gün gün resilerimide ekledim isterseniz bakabilirsiniz.Baya bir değiştim çünkü))
canim saka yaptim gerdirmesende hos geldinnnnnsakin yanlis anlamaa
Benim fotolarım mevcut.Ben endoskopik orta yüz germe oldum.Gün gün resilerimide ekledim isterseniz bakabilirsiniz.Baya bir değiştim çünkü))
canim saka yaptim gerdirmesende hos geldinnnnnsakin yanlis anlamaa
40 yaşlarında, doğum yapmış bir çok bayana iyi bir örneksin. kendine bakan insan kendini önemseyen insandır. (bencillik anlamında değil kastettiğim) ve ben böyle insanları severim. ne çok kadın bilirim evlenmiş, çocuk sahibi olmuş, aldığı kiloları kaybetme derdine girmemiş.. ne kilosu ne sağlığı ne de başka bir şey önemli değil böyleleri için. kendileri dışında başkalarına da rahatsızlık veriyorlar, farkında değiller.
sağlıkla ve güzellikle devam et canım.
Ben toprakla tanışmıştık.Benim resimlerimi görmüştü zaten.Kızlar görmek isterseniz bakabilirsinizHoşgeldin lamia:) bu işe bentoprak bayılacak.Zira kendisi de düşünüyor yüzle ilgili bir operasyon.
canlar herkesin keyfi yerinde mi?
ben bi garibim..cuma gecesi 2 gibi hastaneye giriş yapacağım.cumartesi sabah 7'de bitanecik doktorum gelecek.tahliller falan sonra herhalde.sonra da ameliyat..
gerginim ama ameliyattan değil..belki beklemek yordu, belki özel hayat işleri..ama iyi hissetmiyorum yanineyse, canınızı sıkmayayım fazla..
bu başlığa girince gülümsüyorum ama hep:)
YOK şaka bende geyip muhabbetine katılayım dedim
polemik başlatılmış bile
senin çenene ne demeli, sabahın 5'ine kadar çan çan çan susmamışsınüstelik başka topikte bizi aldatmış, nöbeti de asmışsınn
Şeydaaaa basarım sana da sıfırıBana selam gönderen senin kızlarmıydı yaa? ben şaşırıyormuyum yoksa? hani bi şarkı paylaşmıştım 9/8 lik.Kızlarım selam söyledi demiştin sen değilmiydin o? Ay ben gerçekten yaşlandım galiba hayal mi görüyorum yoksa???:26:
ben görmüştüm resimleriniz. bir de akrabanız vardı yanlış hatırlamıyorsam, onun da resimleri vardı dimi? sonucunuz çok güzeldiBen toprakla tanışmıştık.Benim resimlerimi görmüştü zaten.Kızlar görmek isterseniz bakabilirsiniz
yine sabahlamışsın, 6 da yazmışsın mesajı:26: :26: :26: siz beni burlarda yapa yalnız kimsesiz çaresiz bir başıma bırakırken iyidi hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?