Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kızlar estetik severler topiğine bundan sonra bende katışıyorum
Herkese hayırlı akşamlar

hos geldin bacum sende bir yerini gerdirdinmi gerdirmedinmi ona göre aliyozzzzzz hahhayyyyyy
saka bir yerde hos geldinnnnnn:13:
Benim fotolarım mevcut.Ben endoskopik orta yüz germe oldum.Gün gün resilerimide ekledim isterseniz bakabilirsiniz.Baya bir değiştim çünkü))

canlar herkesin keyfi yerinde mi?
ben bi garibim..cuma gecesi 2 gibi hastaneye giriş yapacağım.cumartesi sabah 7'de bitanecik doktorum gelecek.tahliller falan sonra herhalde.sonra da ameliyat..
gerginim ama ameliyattan değil..belki beklemek yordu, belki özel hayat işleri..ama iyi hissetmiyorum yanineyse, canınızı sıkmayayım fazla..

bu başlığa girince gülümsüyorum ama hep:)

40 yaşlarında, doğum yapmış bir çok bayana iyi bir örneksin. kendine bakan insan kendini önemseyen insandır. (bencillik anlamında değil kastettiğim) ve ben böyle insanları severim. ne çok kadın bilirim evlenmiş, çocuk sahibi olmuş, aldığı kiloları kaybetme derdine girmemiş.. ne kilosu ne sağlığı ne de başka bir şey önemli değil böyleleri için. kendileri dışında başkalarına da rahatsızlık veriyorlar, farkında değiller.
sağlıkla ve güzellikle devam et canım.

güzel söze ne denirrrrrr

canim saka yaptim gerdirmesende hos geldinnnnn sakin yanlis anlamaa

Şeydaaaa basarım sana da sıfırı Bana selam gönderen senin kızlarmıydı yaa? ben şaşırıyormuyum yoksa? hani bi şarkı paylaşmıştım 9/8 lik.Kızlarım selam söyledi demiştin sen değilmiydin o? Ay ben gerçekten yaşlandım galiba hayal mi görüyorum yoksa???:26:

Ahh yaprak ahh kaç senedir boğuşuyorum bu kilolarla ama daha hala verilmesi gereken kilolarım var.Kısmetse 2 hafta oldu başlayalı çok güzel ve sağlıklı bir beslenme yöntemiyle yoluma devam inşallah...

Teşekkür ederim kıymetli yorumların için:)

Hoşgeldin lamia:) bu işe bentoprak bayılacak.Zira kendisi de düşünüyor yüzle ilgili bir operasyon.
Ben toprakla tanışmıştık.Benim resimlerimi görmüştü zaten.Kızlar görmek isterseniz bakabilirsiniz

Canım hiçbirşeyi dert etme güzel güzel dinlen uzat ayakları herşey çok güzel olacak inşallah ve ben senin çok güzel şeylere layık oldugunu düşünüyorum sen zaten çok azimlisin maşallah :)

polemik başlatılmış bile

senin çenene ne demeli, sabahın 5'ine kadar çan çan çan susmamışsın üstelik başka topikte bizi aldatmış, nöbeti de asmışsınn

:26: :26: :26: siz beni burlarda yapa yalnız kimsesiz çaresiz bir başıma bırakırken iyidi hıh

yaşlandın yaşlandın...taş gibisin ama hafıza nanemolla ayy kulakları çınlasın jelesecim olsa ne biçim laflar ederdi şimdi sana. yaşlılığından başlar, saçından başından çıkardı :)) uyuyan güzel, uyanınca bi mail at bana. Çok önemli bişi dicem sana.

Ben toprakla tanışmıştık.Benim resimlerimi görmüştü zaten.Kızlar görmek isterseniz bakabilirsiniz
ben görmüştüm resimleriniz. bir de akrabanız vardı yanlış hatırlamıyorsam, onun da resimleri vardı dimi? sonucunuz çok güzeldi

:26: :26: :26: siz beni burlarda yapa yalnız kimsesiz çaresiz bir başıma bırakırken iyidi hıh
yine sabahlamışsın, 6 da yazmışsın mesajı
işler yıl sonu sebebiyle çook yoğun gag'ım. yeni yıla bi girelim full time sizinleyim inşallahhh (girebilirsek tabi)

Günaydııııııııın.Güzel bir gün olsun hepimize inşallah.Ogülem bekliyom önemli şeyi.

Jelesekimm sensiz olmuyooooo((( sen bana her şeyi de.yolarım de,takma saçlı de,takma kippikli de,yaşlı de,ne dersen de...sen yeterki gel de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…