• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Toprak cım bugün konuştum jelesec ile.Artık sesi bayağı düzelmiş.Yarın falan girer heralde topiğe.Çok halsizliği olduğundan yatmış dinlenmiş hep.Annesindeydi zaten.Teferruatları kendi de anlatır gelince:)

Çok sevindim merak ediyordum bende.Elim telefona gidiyor vazgeçiyorum yormama adına.İyi olsun da sesini sonrada duysam olur.

Toprak cım bugün konuştum jelesec ile.Artık sesi bayağı düzelmiş.Yarın falan girer heralde topiğe.Çok halsizliği olduğundan yatmış dinlenmiş hep.Annesindeydi zaten.Teferruatları kendi de anlatır gelince:)

Ama çok özledim ben onu:(

simdi jeleseci kiskandim valla söyle icim buruldu niyeyse hastaladim annem yok amaliyat oldum yok cocuklar oldu annem yokkk basim daralsa annem yokkkkkkk yokkkk
bu gurbetligin gözü körrrrrr olsunnnnnn kimsen yokkkk iyiki cocuklarim esim varrrrrr

simdi jeleseci kiskandim valla söyle icim buruldu niyeyse hastaladim annem yok amaliyat oldum yok cocuklar oldu annem yokkk basim daralsa annem yokkkkkkk yokkkk
bu gurbetligin gözü körrrrrr olsunnnnnn kimsen yokkkk iyiki cocuklarim esim varrrrrr

Ahh bu anneler aneyyler...Canlarımız onlar bizim.Beni bilen bilir her Salı anneme giderim.Bazen de aklıma gelir,bir gün gelecek belki hiçbir Salı anneme gidemeyeceğim.Düşünmesi bile gözlerimi doldurur:((

Allah büyüklerimize sağlık ve uzun ömürler versin.Jelesec in annesi ile hastanedeyken tanıştım:) Çok tatlı bi aneyy o da.Dedim Jelesec sizin yaptığınız bütün aşureleri saklayıp eşine bile vermiyormuş.Hatta bazen tel de jelesecimle konuşurken nam num nam num nam....şapırtt gurk felan gibi garip sesler geliyor.Meğersem annesinin aşurelerini götürürmüş benle konuşurken...Ama teyzemin bize sözü var aşuure yapcek bize de.Ben de jelesekle konuşurken nispet yapecem nam num nam num şapır şapur yarabbi şükür...bi de geyirik atacam yüzüne ohh misss :60::60::60:

Bi daa benle konuşurken aşure yiyebiliimi görsün bakalım.

Ahh bu anneler aneyyler...Canlarımız onlar bizim.Beni bilen bilir her Salı anneme giderim.Bazen de aklıma gelir,bir gün gelecek belki hiçbir Salı anneme gidemeyeceğim.Düşünmesi bile gözlerimi doldurur:((

Allah büyüklerimize sağlık ve uzun ömürler versin.Jelesec in annesi ile hastanedeyken tanıştım:) Çok tatlı bi aneyy o da.Dedim Jelesec sizin yaptığınız bütün aşureleri saklayıp eşine bile vermiyormuş.Hatta bazen tel de jelesecimle konuşurken nam num nam num nam....şapırtt gurk felan gibi garip sesler geliyor.Meğersem annesinin aşurelerini götürürmüş benle konuşurken...Ama teyzemin bize sözü var aşuure yapcek bize de.Ben de jelesekle konuşurken nispet yapecem nam num nam num şapır şapur yarabbi şükür...bi de geyirik atacam yüzüne ohh misss :60::60::60:

allah annelerimizin canini sag etsin nldglp allah uzun ömür verin kac yasina gelirsen gel anne bir baskaaa demek jelesec asure yiyor isallah bir gün bizde ugrar yerizzzzzz annecinin ellerine saglikkkkk anneninde ellrinde öpppppp ben uzaktayim telde konusuyorum kardesim internete izin verirse konusuyoruz oyunun basindan kalkmiyorki acsin neyse
ariyorum korkuyor hayirdir kizim bir seymi var diyor yok anne sadece sesini duymaya aradim diyorum iste öyle yaz gelse annemi özledim vallaaaaaaaa öfffff öffffffff

Dazlaam, kahyam, doğrucu davut kel mahmut...nassın?kıslar beni soruyomu hala :8::8::8:
iyiyim canım vallahi nasıl olayım göbeğimdeki dikişte gene bir problem yaşıyorum :S baştan beri dikiş tutmadı gitti çözemedim olayı :44:

hangi kızlar lol ?

iyiyim canım vallahi nasıl olayım göbeğimdeki dikişte gene bir problem yaşıyorum :S baştan beri dikiş tutmadı gitti çözemedim olayı :44:

hangi kızlar lol ?

Geçmiş olsun çözdün problemlerini diye sevinmiştim şanssızlık malesef bazen vücutlarımızda hiç hesaba katmadığımız tepkiler verebiliyor acik şifalar diliyor ve yine nöbette olmadığını gördüğümü ekliyorum :20:

Bu sene aşureyi daha koklamadım bile bizsiz aşureleri götürüyor demek bunun hesabını soralım mutlaka

Cezalıyken yazamamak pek koymuyor bana da cezalı değilken girememek yazmaya hali olamamak pek koydu arkadaşlar :ssz: bir ara Kazeni bile arayayım ban ver bana en azından cezalıyım nasılsa der kendimi avuturum dedim kendi kendime :1: neyse aranızdayım uzun bir ayrılık oldu ameliyat sonrası kan değerlerimin kalsiyum değerlerimin çok düşmesi beni zorladı tekrar hastaneye dönüş yaptım daha hızlı toparlanayım diye şimdi herşey yolunda şükür:nazar:

yazılarınızı tek tek okudum mutlu oldum gözlerim doldu içimi huzur kapladı bazılarınızı çok uzun tanımamama rağmen öyle güzel cümleler yazmışsınız ki hepinize tek tek teşekkür ederim çok sağolun iyi ki yanımdaydınız hepiniz :48:

Güzel iyi yürekli hatunlar hepinize sevgilerimi gönderiyorum ve sizleri seviyorum :16:

Arkadaşım valla çok özledim seni nede çok yerin varmış hayatımda hep sesin kulağımda :) dualarım seninle çarçabuk iyileş sensiz boynumuz bükük kalıyor sesimizde çıkmıyor :) sen hep ol benim hayatımda tatlı cadı kahkahan yetiyor rahatsız etmeyeyim diye teli elime alıp alıp bırakıyorum iyice dinlen iyileş acısını çıkartacagız bunların unutma :):16::16:

çıkartıcagız acısını tabi sözün var gezdirecek sin alış veriş merkezlerini :29: ben seni bundan sonraki hayatımın içine aldım zaten kaçarın yok arkadaşım dostumsun iyi yüreklim senle sohbet beni hep mutlu ediyor bunu unutma :16::16:

kızlarrrr jelibonumlada haber saldım mahpusluk günlerim de emme unuttu herel söylemeyi facesi olan cimcimeciklerimle ekleşmek istiyorum isteyen özellesin bir tık mucixxx :21:

ne dediğini yazsam dazlak üyeliğin iptal olur:60::60::60:

ama cimcimeciklerim demediğin aşikar :30::30: hadi korkma söylemiyeceğim:33:

ne dediğini yazsam dazlak üyeliğin iptal olur:60::60::60:

ama cimcimeciklerim demediğin aşikar :30::30: hadi korkma söylemiyeceğim:33:

:26: :26: :26: :17: :17: :17: :18: :18: :18: :18: :60::60::60::60: şşşşşşşş akıllı ol valla alırım aklını ne dedim ben cimcimecikler dedim o kaaa :47: :74::74::96:

Back