• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:26: :26: :26: :17: :17: :17: :18: :18: :18: :18: :60::60::60::60: şşşşşşşş akıllı ol valla alırım aklını ne dedim ben cimcimecikler dedim o kaaa :47: :74::74::96:

:1::9::1::9: ona göre koz var elimde topiği geceleri boş bırakıp bilmem kimin gözüyle forumun da gezme bundan sonra :33:

ben uyumaya gidiyorum tel sessiz de arayan olursa merak etmeyin :23::23::23:

hoş geldin canım,umarım çok iyisindir,tekrardan geçmiş gitmiş olsun inşallah,seni rahatsız etmek istemediğim için arayamadım,eğer kendini iyi hissediyorsan gün içinde aramak isterim. ama sesinde az da olsa sorun varsa ve konuşmamamn gerekiyorsa daha sonrada arayabilirim canım. mühim olan sağlığının bir an önce yerine gelmesi.

hoş geldin canım,umarım çok iyisindir,tekrardan geçmiş gitmiş olsun inşallah,seni rahatsız etmek istemediğim için arayamadım,eğer kendini iyi hissediyorsan gün içinde aramak isterim. ama sesinde az da olsa sorun varsa ve konuşmamamn gerekiyorsa daha sonrada arayabilirim canım. mühim olan sağlığının bir an önce yerine gelmesi.

beyaz topum çok saol biliyorum kızlarla da yazıştık zaten telden çok halim yoktu lak lak yapmaya bugün daha iyiyim şükür :nazar:

tamam canım konuşuruz ben şimdi biraz uyuyayım çok erken kalktım dinlenmeden geçmeyecek onu öğrendim alo deriz sonrası çok öpüyorum seni:54:

Cezalıyken yazamamak pek koymuyor bana da cezalı değilken girememek yazmaya hali olamamak pek koydu arkadaşlar :ssz: bir ara Kazeni bile arayayım ban ver bana en azından cezalıyım nasılsa der kendimi avuturum dedim kendi kendime :1: neyse aranızdayım uzun bir ayrılık oldu ameliyat sonrası kan değerlerimin kalsiyum değerlerimin çok düşmesi beni zorladı tekrar hastaneye dönüş yaptım daha hızlı toparlanayım diye şimdi herşey yolunda şükür:nazar:

yazılarınızı tek tek okudum mutlu oldum gözlerim doldu içimi huzur kapladı bazılarınızı çok uzun tanımamama rağmen öyle güzel cümleler yazmışsınız ki hepinize tek tek teşekkür ederim çok sağolun iyi ki yanımdaydınız hepiniz :48:

Güzel iyi yürekli hatunlar hepinize sevgilerimi gönderiyorum ve sizleri seviyorum :16:

Jelesec cigim canım arkadaşım hoşlar geldin hoşlar getirdin.

Çok çok geçmiş gitmiş olsun.Bundan sonrakı gidişlerin sadece estetık için olsun oda hızlıca olsun:)

Huzurlu saglıklı mutlu günler diliyorum.

Jelesec cigim canım arkadaşım hoşlar geldin hoşlar getirdin.

Çok çok geçmiş gitmiş olsun.Bundan sonrakı gidişlerin sadece estetık için olsun oda hızlıca olsun:)

Huzurlu saglıklı mutlu günler diliyorum.

hoşgördük canım:3:

güzel arkadaşım desteğin için çok sağol geçecek gidecek tüm sıkıntılarım inşallah :29:

bende sana sağlıklı yavruların la huzurlu bir hayat diliyorum çok çok öptüm :54:

Cezalıyken yazamamak pek koymuyor bana da cezalı değilken girememek yazmaya hali olamamak pek koydu arkadaşlar :ssz: bir ara Kazeni bile arayayım ban ver bana en azından cezalıyım nasılsa der kendimi avuturum dedim kendi kendime :1: neyse aranızdayım uzun bir ayrılık oldu ameliyat sonrası kan değerlerimin kalsiyum değerlerimin çok düşmesi beni zorladı tekrar hastaneye dönüş yaptım daha hızlı toparlanayım diye şimdi herşey yolunda şükür:nazar:

yazılarınızı tek tek okudum mutlu oldum gözlerim doldu içimi huzur kapladı bazılarınızı çok uzun tanımamama rağmen öyle güzel cümleler yazmışsınız ki hepinize tek tek teşekkür ederim çok sağolun iyi ki yanımdaydınız hepiniz :48:

Güzel iyi yürekli hatunlar hepinize sevgilerimi gönderiyorum ve sizleri seviyorum :16:

ohh beee:) hoşgeldin :46:

Jelesecim bak bi geldin, ortamı nassı da hareketlendirdin :)

iyi dinlen, hızlıca toplarlan ve sahalara geri dön. Çok polemik kaçırdın çoook:37:

çıkartıcagız acısını tabi sözün var gezdirecek sin alış veriş merkezlerini :29: ben seni bundan sonraki hayatımın içine aldım zaten kaçarın yok arkadaşım dostumsun iyi yüreklim senle sohbet beni hep mutlu ediyor bunu unutma :16::16:
Hoşgeldin canım bugün çok yoğundu koşturdum durdum bir taraftanda aklım buradaydı acaba girdinmi diye hadi hayırlısı bundan sonra su gibi akar çarçabuk sağlığına kavuşursun inşallah öpüyorum seni çok özletme :)
Bizsiz yediğin aşureleri duydum anneye çok slm biraz daha kilomu vereyim ilk kaçamak öğününde aşure istiyorum ona göre:56:

Ohh be yaşasın:) Sonunda geldi Jelesecimiz.Sen anacım bolca dinlen.Biz bekleriz buralardayız nasıl olsa.İyice toparlan bebişim.Aramıyorum seni ama sadece ve sadece seni düşündüğümden.Biliyorum ki herkes merak edip arıyordur.Ve sen her arayana aynı şeyleri anlatmaktan daha çok yoruluyorsundur.Ne zaman istersen bir çaldır hemen ben sana dönerim tatlım.Bak bu keyifkahyası çok işini boşluyor söölim sana.Bu arada ikonlara basıyorum çıkmıyor neden ki acaba?

Beni soracak olursan bugün temizlik vardı.Ben bütün gün ütü.Belim böğrüm gitti ayakta durmaktan.Köpişleri yıkattım mis oldular:) Hiç giremedim topiğe bugünkü yoğunluktan.

günaydınlar, en güzel salılar :16: malum 21 aralıkta kopacak kıyamet, son günlerimizin tadını çıkaralım :23: size 21 aralık uyarılarıma gelecek olursam :

besteaaa çok alışveriş yapma, giyemeden kalcak o kıyafetler,
nldglp, o ütülediklerinin bi çoğunu boşuna ütüledin:1:
gag, girebildiğin kadar polemiğe gir:1: cuma da banlasınlar mümkünse seni:9:
jelesec, yata yata büyütüyon karpuzu, karın germeydi ıvır zıvırdı hayal olacak bak, çabuk kaldır totoyu:20: son 3 gün geyiğin dibine vuralım:32:
kartopu, kar yağsın artıkkkk:1:
aledax, jilliandan ne haber? 21'ine kadar level 1'i bitirmiş olacakmısın bari?

Dün dalga geciyorum yine bu şeklide 21 aralıkla ilgili, bi arkadaşın yorumu " kıyamet de cuma kopacak ya, o yüzden korkuyorum 21 aralıktan" :27: maya ile islamı harmanlamış zat olarak ilan ettim kendisini...

benim işler accayip yoğun, sabahtan yazdım yazdım, öğleden sonra neti açacak halim bile kalmıyor....bitsin şu 2012, geçelim yeni yıla, kapatalım 2012'yi, çok yoruldum yaw:ssz:

günaydınlar, en güzel salılar :16: malum 21 aralıkta kopacak kıyamet, son günlerimizin tadını çıkaralım :23: size 21 aralık uyarılarıma gelecek olursam :

jelesec, yata yata büyütüyon karpuzu, karın germeydi ıvır zıvırdı hayal olacak bak, çabuk kaldır totoyu:20: son 3 gün geyiğin dibine vuralım:32:

Dün dalga geciyorum yine bu şeklide 21 aralıkla ilgili, bi arkadaşın yorumu " kıyamet de cuma kopacak ya, o yüzden korkuyorum 21 aralıktan" :27: maya ile islamı harmanlamış zat olarak ilan ettim kendisini...

benim işler accayip yoğun, sabahtan yazdım yazdım, öğleden sonra neti açacak halim bile kalmıyor....bitsin şu 2012, geçelim yeni yıla, kapatalım 2012'yi, çok yoruldum yaw:ssz:

21 aralığa inanmıyordum ama senin şurdaki çenen varya bıdı bıdı bıd herkese bişey döşemen varyaaa artık 21 aralığa inanasım geldi :60::60::60::60::60::60: 21 aralık alameti bu ksjncjkd :D

Son düzenleme:
polemik başlatılmış bile:1:

senin çenene ne demeli, sabahın 5'ine kadar çan çan çan susmamışsın:20: üstelik başka topikte bizi aldatmış, nöbeti de asmışsınn:47:

Ah ogüle vahh ogüle...şunu dünden diyivereydin ya bebeem.İçim çıktı ütüleri bitircem diye.Zaten çekindim şu jelesec i arayacaktım.Onun oralarda gömlek tanesi 2 tl ütüleyip getiriyolarmış.Bizim buralarda 6tl bir gömlek ütüsü.Bende vardı dün 15 gömlek.Etti 90 kağıt.Üstüne bi 90 daha koyar yeni bir gömlek alırım vallahi:))

Bacım noolcek bu iş ya hani diyorum dünya gözüylen gidivereyim de bütün kredi kartlarının dibini mi bulayım? yoksa alttaki dükkanlardan başlayıp sıra sıra dönerci ali efendi,dominos pizza,papa johns pizza,pelit pastaları,mado dondurmaları,Divan makaronları,Aslı börek dolmaları,İskender iskenderoğlu kebapları,kolcuoğlu metrelik.......aneyyyyyyyym yiyimmi ogüle he yiyimmi:27::27::27:

Ah ogüle vahh ogüle...şunu dünden diyivereydin ya bebeem.İçim çıktı ütüleri bitircem diye.Zaten çekindim şu jelesec i arayacaktım.Onun oralarda gömlek tanesi 2 tl ütüleyip getiriyolarmış.Bizim buralarda 6tl bir gömlek ütüsü.Bende vardı dün 15 gömlek.Etti 90 kağıt.Üstüne bi 90 daha koyar yeni bir gömlek alırım vallahi:))

Bacım noolcek bu iş ya hani diyorum dünya gözüylen gidivereyim de bütün kredi kartlarının dibini mi bulayım? yoksa alttaki dükkanlardan başlayıp sıra sıra dönerci ali efendi,dominos pizza,papa johns pizza,pelit pastaları,mado dondurmaları,Divan makaronları,Aslı börek dolmaları,İskender iskenderoğlu kebapları,kolcuoğlu metrelik.......aneyyyyyyyym yiyimmi ogüle he yiyimmi:27::27::27:

haa haa, mesajın her cümlesine ayrı güldüm....yalnız taş bebeeem, senin matematik ve tutum hesabın beni şoke etti :)) 90tl'nin üstüne bi 90 daha verip gömlek alırım demişsin yaw:1: hatta şöyle yap, boşuna yıkayıp ütüleme gömleee, elektrik su da bi nevi masraf yani. direkt 180 verip yenisini al, eskini at:33:

ikinci paragrafını okurken, yeme içme konusunda gurme damağın olduğunu farkettim. ulen bi insan nassı bilir en iyi şey nerede. Damak zevki kuvvetli, ağzının tadını bilen insan bilir ancak. Ayy bu hafta kar yağmazsa yine gelicem istanbula. geldiğimde şu metrelik kebaba takılsak mı ki?:56: ağzımın sularını akıttın valla:56:

haa haa, mesajın her cümlesine ayrı güldüm....yalnız taş bebeeem, senin matematik ve tutum hesabın beni şoke etti :)) 90tl'nin üstüne bi 90 daha verip gömlek alırım demişsin yaw:1: hatta şöyle yap, boşuna yıkayıp ütüleme gömleee, elektrik su da bi nevi masraf yani. direkt 180 verip yenisini al, eskini at:33:

ikinci paragrafını okurken, yeme içme konusunda gurme damağın olduğunu farkettim. ulen bi insan nassı bilir en iyi şey nerede. Damak zevki kuvvetli, ağzının tadını bilen insan bilir ancak. Ayy bu hafta kar yağmazsa yine gelicem istanbula. geldiğimde şu metrelik kebaba takılsak mı ki?:56: ağzımın sularını akıttın valla:56:

Ama varya bu ikon da dil çıkarıyomuşş:27: ahahahahahah çok güldüm yaa...

Ogüleee ben de o damak olmasa bu hale gelebilirmiydim sanıyorsun bacım?Ya da beni buralarda görebilirmiydin desem daha iyi olur.Düşünsene Jennifer Lopez olsam bu topiklerde işim olurmuydu? pehh...

Yok bebeem senin tutum hesabın bayağı zayıf.Otur sıfır :20: Anam sen adamı 3 günde iflasa sürüklersin bu gidişle:23:

Ama varya bu ikon da dil çıkarıyomuşş:27: ahahahahahah çok güldüm yaa...

Ogüleee ben de o damak olmasa bu hale gelebilirmiydim sanıyorsun bacım?Ya da beni buralarda görebilirmiydin desem daha iyi olur.Düşünsene Jennifer Lopez olsam bu topiklerde işim olurmuydu? pehh...

Yok bebeem senin tutum hesabın bayağı zayıf.Otur sıfır :20: Anam sen adamı 3 günde iflasa sürüklersin bu gidişle:23:

allahtan benim koca gömlek neyin nadir giyer...genelde spor takılır. Kadın sağ olsun her şeyi ütüler ama ben üşenirim. Kurutmadan çıkınca kıyafetler hemencecik el ütüsüyle jilet gibin yaparım. Ne ütü masrafı olur ne de zaman kaybı:23: ne zeküyüüm ve iktisatlıyım dimi:27: (hee bu da dilliymiş hakkaten)

Yok canım ya tarihi belli kıyamet benim inancıma ters :) alışveriş yapmazsam kıyamet kopar bende :)

Back