Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hadin kızlar ben kaçtım.Akşama dışarda yemeğe gidelim dedi eşim.Bayağı bir değişiklik olacak öğlen akşam evde yediğim salatalardan sonra,dışarda SALATA yemek

Hepinizi kokulu kokulu muç muç muç

afiyet olsunnnnnnnn kokulu öpücüklerrrrrrrrrrr

Mari ye kafanı,mari ye benini,mari ye adamı,kuduur kudur kudur....

RoMaN - Ic Ic KuDur - YouTube

benim ufak bebe bunda bi oynuyo... doğma roman sanırsınız...
bu arada ben şu blogdaki yazılanları uyguluyorum. yıllar önce görmüştüm ilk. o zamanlar kilo sorunum yoktu tabi uygulamamıştım... bi inceleyin isterseniz. çok içten bir blog sahibidir yazarı...
mevsimlerden Roma...: KIM KORKAR TARTILARDAN...? SON 3 YILDA NELER YAPMISIZ... HEPSI BIRDEN... seda'ya yurek dolusu tesekkurlerle...
bu linkte tüm programın listesi var...

Bu konu hakkında epey bilgim var geçen seneden evdede yığınla kitap :) konuyu yazmasamda takip ediyorum jelesec ede bahsetmiştim aslında niyetim buydu hatta Ayşegül hanımada gitmeyi düşünüyorum ama şuan için bol proteinle beslenmem gerektiğinden askıya aldım ama karbonatlı su kullanıyorum aslında saka su ph itibariyle uygun ama benim evde artık arıtma sistemi var o yüzden almıyorum artık

bir şey sormak istiyorum sana canım. diğer öğünlerde herhangi bir kısıntı yapıyormusun,yoksa canının istediği herşeyi yiyormusun.?

selam Kartopu 344, kahvatı genelde proteuin ağırlıklı olması lazım, çünkü sabahları metobolizma en hızlı şekilde çalışır. Onun için ben sabahları tam kahvaltı yapıyorum, yumurta salatalık domates zeytin vs....ama 1 porsiyon tabii ki de...çalışan bayan olduğumdan kahvaltım genelde 07.00 olur..ve öğle yemeği. Arada abur cubur alışkanlığım yok..çok nadir biter çikolata yerim...ve şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum...karbonitrat ve proteinleri karıştırmadığın sürece asla kilo almazsın..bunu bilmende fayda var..mesela, makarna yiyebilirsin ama yanında et olmayacak, sadece salata ...yada et yersen yanında patates pilav yada makarna olmayacak...bu gerçekten işe yarıyor...dolaysıyla sen gereken vitaminleri yeyerek zayıflayabiliyorsun.

şimdiden başarılar dilerim.

aaa mevsimlerden romayi bende takip ediyorum cok güzel siteee

Jelesecenin son durumu hakkında bilgisi olan var mı kızlar merak ettim.

Toprak cım bugün konuştum jelesec ile.Artık sesi bayağı düzelmiş.Yarın falan girer heralde topiğe.Çok halsizliği olduğundan yatmış dinlenmiş hep.Annesindeydi zaten.Teferruatları kendi de anlatır gelince:)

Ama çok özledim ben onu

gece gündüz uyuyun zaten uyuya uyuya büyütün sonra kestirin biçtirin pehhh

Oh ya gelsin artık buraya gelsin tele gelsin maile gelsin jelesem özledik seni 1 hafta olacak birikti epey laflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…