Şimdi Beste cim ben ameliyattan sonra 8 kilo vermiştim biliyorsun.Ama daha çok vermem gerekiyor.Şu anda 42 beden giyiyorum.Kendi kendime düşündüm neden 40 beden olmayayım dedim.1 haftadır bak bunu yapıyorum 10 Günde 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi-2 Haftada 7 Kilo Zayıflama Diyeti - YouTube
Aslında bugün 4. gün sabah sporda tartıldım şimdilik 1.200 gr. gitmiş.Bakalım Pazar günü tekrar tartılınca kaç olacağım? Bu arada gün aşırı spor a gidiyorum.1 saat kardio yapıp sonrasında mekik,iç bacak aletlerde çalışıyorum.Şimdilik bayağı azimliyim.Gene ameliyat sonrası azmimdeyim yani:)) İnşallah becerebilirim.Bu link de aslında 10 günde 5 kilo diyor.Ama sanırım o çok şişmanlar için.Ben ne veririm bunu haftaya Çarşamba günü yazacağım burdan gene.
Bu arada Akapunktur da araştırıp bir yerde taktırayım diyorum.Zira onun da çok yararı oluyor.Mide kazınmasını falan alıyor.Gerçi ben artık bugün 4 gün oldu midem küçüldü gibi artık çok yemek istemiyorum.Bir de yemek sonrası hemen az kahveli nescafe yapıyorum biraz sütlü o da resmen bastırıp iyice tok olmamı sağlıyor.Günde 2 kere mutlaka yeşil çay ve Ercan bey in tarifi ödem atıcı bitki çaylarından dönüşümlü içiyorum.Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum kızlar.Sizlerle paylaşayım dedim.
Gelişmeleri burdan size bildiririm.Şimdilik bu kadar.Biraz önce türk kahvesi içtim yemek sonrası.Ama ama yanında hep ya gofret ya da 2-3 tablet çikolata yerdim.Bir tek buna üzülüyorum.Çünküüüü çikotalaya DAYANAMIYOLUUM
Bende 7 kg versem yetecek inşallah dukan yapıyorum yine çünkü ben yavaş kilo verince sıkılıyorum ilk etapta hızlı vereyim diye hemde kortizon kullanıyorum protein ağırlıklı beslenmek bana daha uygun dr da baştan beri aynısını söylüyor :) şubatın ortasına hedef koydum kendime çikolota hazır yemiyorum daha önce sağlıklı ve diyettede yenilenilecek özellikle benim ufaklığın bayıla bayıla yediği tarifim var çok istersem ondan yapıyorum yalnız bunun için çiğ kakao lazım türkiyede yok yada en iyi ihtimal organik bir kakao kullanmak gerekiyor zaten kilo verince gaza gelip zararlı birşey yemiyorum tarçınlı çay içtiğimdede tatlı isteği bitiyor birde kızlar benim birara canım deli gibi tatlı istiyordu düşünün gece uykudan uyanıyordum bir sürü test hepsi normal dr en son krom eksikliği dedi ve krom kapsülleri kullandım gerçekten işe yaradı