Hadi bir yeşil çay içiverenk
iÇEK İÇEK.iÇEKDE erisin yaglar.Tutunamasın tutunamayasacılar:)
Demlememi sallamamı.Sallama sallama.Akşama demlerim.bel kemeri titrerken iyi gidiyor:)
Canım merhaba.Senden kaçıyorum köşe bucak:)Jilianı gene bırakırım belkımde diye senden habersiz başladım.2.gün bitti.yaparken zorlanmadım da bacak agrıları başladı gene.ben de geldiiiimmmm :)
ne güzel tiyolar bunlar...elma+tarçını çok tuttum.
ben de bugün abartarak yedimçok fazla çikolata kaçırdım. akşama bişi yemesem yemem, o derece dolu midem.
bizim de aynı işler kartopum, şu an çekmeyece teptim hepsini. Yok gibi farzediyorum. Bitirmem gereken tarih belli, yetişmeyecek belli
Aledax,
başladın mı jillian'a? kaçıncı gündesin?
Ogülatakanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım merhaba.Senden kaçıyorum köşe bucak:)Jilianı gene bırakırım belkımde diye senden habersiz başladım.2.gün bitti.yaparken zorlanmadım da bacak agrıları başladı gene.
2.gün sendromu oldum sanırım:)senın fotolardan sonra pilates fln kesmiyo. Yarın tamam mı devam mı bellı olacak.
Sen görmeden yapıp bırakırsamda çaktırmayacaktım ama olmadı.Sobelendık:)
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi hafta sonları
22 miydi Tevşanım?:44:
selam kizlar :) memeleri soguk suyla toparlatan varmi aranizda hic? bende her dustan sonra su tutuyorum da bi sonuc alacakmiyim acaba
evet bidenem, 22si:)
bu arada, ne güzel bilgiler veriyorsun öyle..sağolasın:)
neledeglepem :)) canım benimm
he hee, yakaladım..bırakma bırakma. bak iki gün daha dayan, ağrı sızı kalmayacak söz veriyorum..
neledegelepem, ben de fincan içine sokulan ucu top şeklinde, çay kaşığına benzeyen çay süzgecinden var. ne istersen topa tıkıyon, bardakda demliyon. Bulursam sana alayım onlardan, çok pratik oluyo.
nldglp ne karsidan göz edip duruyon
GEZ,GÖZ,Arpacık. Derler biliinmi
bugün bir kadini gödrdüm bayildim 46 bedenden 36 düsmüs ben soklarda selam verecem kiz kardesi sandim yaaaaa süper olmussssssss
Ucundan benzeşiyoruz aslında.Ben de 46 beden dim 42 yim şuan.Amma velakin hedef ilk olarak 40 beden.Sonrası Allahkerim.Ama gördüğün bayan takdire şayan maşallah 5 beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?