Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

iÇEK İÇEK.iÇEKDE erisin yaglar.Tutunamasın tutunamayasacılar:)

Demlememi sallamamı.Sallama sallama.Akşama demlerim.bel kemeri titrerken iyi gidiyor:)

Süzgülü bardaklardan var bende.Çaykur un teneke kutu toz halinde alıyorum ben.Sallama lardan korkuyorum.O bezler tehlikeli diyorlar

Sıcak su koyup 3 dak.bekletip süzüp içiyorum

Canım merhaba.Senden kaçıyorum köşe bucak:)Jilianı gene bırakırım belkımde diye senden habersiz başladım.2.gün bitti.yaparken zorlanmadım da bacak agrıları başladı gene.

2.gün sendromu oldum sanırım:)senın fotolardan sonra pilates fln kesmiyo. Yarın tamam mı devam mı bellı olacak.

Sen görmeden yapıp bırakırsamda çaktırmayacaktım ama olmadı.Sobelendık:)

Ogülatakanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

neledeglepem :)) canım benimm

he hee, yakaladım..bırakma bırakma. bak iki gün daha dayan, ağrı sızı kalmayacak söz veriyorum..

neledegelepem, ben de fincan içine sokulan ucu top şeklinde, çay kaşığına benzeyen çay süzgecinden var. ne istersen topa tıkıyon, bardakda demliyon. Bulursam sana alayım onlardan, çok pratik oluyo.

selam kizlar :) memeleri soguk suyla toparlatan varmi aranizda hic? bende her dustan sonra su tutuyorum da bi sonuc alacakmiyim acaba

selam kizlar :) memeleri soguk suyla toparlatan varmi aranizda hic? bende her dustan sonra su tutuyorum da bi sonuc alacakmiyim acaba

yokkkkk ben pilates cenberiyle toplamiya calisiyorum olmadi bir doktorun önüne yatacam topla diye gerci güzel duruyor ama ilerde belkiiiiii

evet bidenem, 22si:)

bu arada, ne güzel bilgiler veriyorsun öyle..sağolasın:)

Beyaz güzel,beyaz tevşan.Senden bir ricam var.O gün biliyorsun harala gürele ne sorduk ne konuştuk zzzzzttt geçti zaman.Senden ricam bu 45 kiloyu nasıl verdin? Kaç yılda, hangi diyetlerle,seni en çok ne zorladı,ufak tüyolar aklına ne geliyorsa kısa bir zayıflama özgeçmişini yazıversen yütfeeeeennn

Ne zaman müsait olursan tabii

Canımmm nasıl da düşünür benii Ama ondan da var ogülem.Hatta chibo dan almıştım.İçine 1 çay kaşığı dolusu yeşil çay.Tık kapat, daldır suyun içine...anında hazır çayın yeşili

bugün bir kadini gödrdüm bayildim 46 bedenden 36 düsmüs ben soklarda selam verecem kiz kardesi sandim yaaaaa süper olmussssssss

GEZ,GÖZ,Arpacık. Derler biliinmi

bilmemmi bilirim bacummmm saka bir yerde nldglp moralim sifir güzel bir sarki calda moralim gelsin
yoksa benim adami bogacam elimden kimse alamiyacak hem aciyip hem bir insana bu kadar kizabilirmisin iste o gündeyimmmm

Arkadaşlarım bende 5 kilo vermek istiyorum var mı etkili kısa sürede sonuç veren tavsiyeleriniz

bugün bir kadini gödrdüm bayildim 46 bedenden 36 düsmüs ben soklarda selam verecem kiz kardesi sandim yaaaaa süper olmussssssss

Ucundan benzeşiyoruz aslında.Ben de 46 beden dim 42 yim şuan.Amma velakin hedef ilk olarak 40 beden.Sonrası Allahkerim.Ama gördüğün bayan takdire şayan maşallah 5 beden

6 ögüncülerdenim ben yoksa acliktan ölürüm yesil cay 3 litre su 1 saat yürü olmadi ebru salliyla pilatesss

Ucundan benzeşiyoruz aslında.Ben de 46 beden dim 42 yim şuan.Amma velakin hedef ilk olarak 40 beden.Sonrası Allahkerim.Ama gördüğün bayan takdire şayan maşallah 5 beden

öyle canim kadin nasil düsmüs anlamadim toplam 4 aydir görmüyorum söyledigi 6 ögün beslendim spor su diyor baska bir sey yapmamisss
gerci sende spersin bacummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…