Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bende 7 kg versem yetecek inşallah dukan yapıyorum yine çünkü ben yavaş kilo verince sıkılıyorum ilk etapta hızlı vereyim diye hemde kortizon kullanıyorum protein ağırlıklı beslenmek bana daha uygun dr da baştan beri aynısını söylüyor :) şubatın ortasına hedef koydum kendime çikolota hazır yemiyorum daha önce sağlıklı ve diyettede yenilenilecek özellikle benim ufaklığın bayıla bayıla yediği tarifim var çok istersem ondan yapıyorum yalnız bunun için çiğ kakao lazım türkiyede yok yada en iyi ihtimal organik bir kakao kullanmak gerekiyor zaten kilo verince gaza gelip zararlı birşey yemiyorum tarçınlı çay içtiğimdede tatlı isteği bitiyor birde kızlar benim birara canım deli gibi tatlı istiyordu düşünün gece uykudan uyanıyordum bir sürü test hepsi normal dr en son krom eksikliği dedi ve krom kapsülleri kullandım gerçekten işe yaradı

Aledax cım senin kilon bence tam yerinde:) dahamı vermek istiyorsun :)

cdden aleda, daha ne vereceksin sen ya:)

döndüm canım maalesef heyecan felaket..gün aldıktan sonra beklemek çok zor bence:) senin ne kadar zaman vardı gün alman ile yaptırman arasında?

İlk aldığımda 3 ay vardı ama 4.ayda ancak girebildim :) ama şükür geçti gitti darısı sana bende epey stres yapmıştım

Aledax cım senin kilon bence tam yerinde:) dahamı vermek istiyorsun :)

Teşekkur ederim bestecim.1 kılo benımle ınatlaşıp duruyor.Zaten 55 in altı benı iyi göstermıyor.Spor vücüt şekıllendırmek için çok işe yarıyor.O yüzden her daim devam etmeli zaten.Saglık içinde elbet.

Sizlerede azimli başarılı diet sonuçları dilerim:)

Lina cım hadi beraber yapalım sana belki ilham verir burdaki yazışmalar.Tekrar yaparsın.Ben de daha önce akapunktur ile 12 kilo vermiştim.Ama o zamanlar verip verip alıyordum.Artık öyle değilim.Ameliyat sonrası verdiğim 8 kiloyu sabitledim.1 senedir aynı kilodayım.Şimdi onun üstüne bir 10 kilo daha vereceğim.Ama artık yaşam şeklim haline getirip yapacağım.Çünkü geçen sene verdiğim 8 kiloda da öyle yapmıştım.Sanki ömür boyu o şekilde beslenme şekli yani.

Akapunktur gerçekten yardımcı oluyor.Psikolojik olarak da tam destek bence.Bakalım yapıp göreceğiz.

Ayyy İnşallah shans cım inşallah:)

Hadi kolay gelsin Kartopu cum hepberaber şu kiloların üstesinden gelelim bakalım.Yeni seneye yepyeni güzelliklerle girelim inşallah.TAtlım bu iş beraber karar vererek olur.Daha bebeğin küçük zaten.Biraz kendine zaman ver bakalım.Mutlaka onun bir zamanı vardır.Zamanı geldiğinde kendiliğinden olacaktır tatlım.İstemek başarmanın yarısıdır zaten.Beraber istediğinizde her şey daha güzel olacaktır

HAdi bakalım inşallah vereceksin Beste cim.Seninle ve doktorunla hemfikirim.Ne zaman protein ağırlıklı diyet yapsam pıt diye kilo veriyorum.Benim protein haftam haftaya başlıyor

Ben çok tatlı istediğimde 1 yerli muzu dilim dilim kesip üzerine 1 tatlı kaşığı bal gezdirip biraz ceviz serpip bolca tarçın serpiyorum.Bunu bana diyetisyenim önermişti.Çok tatlı krizimde yapıyorum sadece.Alın size bir tüyo işte

Ben diyetisyene gittiğim dönemde acaip az kilo veriyordum.Üstelik bütün tahlillerim yapılmıştı.Ama gene de tık yok Diyetisyenim dedi ki bunda bir anormallik var.Daha kapsamlı bir tahlil istedi.İstediği tahlillerin içinde insülün direnci de vardı.Malesef testler sonucunda İnsülün direncim çok çıktı.Ve 1.5 yıldan beri hergün ''diaformin''içiyorum.Şekerim yok ama insülün direncim var.Bu da kilo vermememi, çok aşırı tatlı yeme isteğimi tetikliyormuş malesef yemeklerden sonra bayılacak gibi oluyordum,ve yemek sonrası aşırı tatlı istiyordum.Bu ilaçtan sonra böyle bir isteğim kalmadı çok şükür.İyi ki doktorum üstüne gitti bu işin.

Bir de elmayı dilim dilim kesip üzerine bol tarçın dökmek hem elmayı daha leziz yapıyor hem de Şeker hastalarına çok iyi geldiğini biliyorum.

bende hamilelik öncesi baktırmıştım diyetisyene giderken bende çıkmamıştı insülün direnci,zaten daha kilo veremeden kilo almaya başlamıştım çünkü hamile kaldım hamilelik sürecinde de diyetisyen kontrolündeydim zaten. ama doğumdan sonra işin ucu kaçtı. şimdide yemekten 10 dakika sonra bile açıkıyorum. acaba bendede mi çıktı insülün direnci,yeniden bir tahlilmi yaptırsam bende???????

Belirli zaman aralıklarıyla baktırmak lazım mutlaka.Geçen sene bir şey çıkmıyor,bu sene çıkıveriyor.Tedbir şart

Aledax,kartopu burda:) iyimisiniz kızlar?

Sagol nldglp cigim.Iyıyım.Bu jilian ilk günler sarsıyo biraz bacaklarımı onları dinlendiriyorum.Arada sizlere bakıyorum.

Yarın yenı bir tartı alacagım kendime:)evdekıyle aram bozukda.Bir gün tamamsın diyor öbür gün nerden buluyorsa eklıyor bır kılo falan cebelleşiyoruz.O yazdıgın ilaç cidden çok başarılı.Ayda 3 .4 kılo verdiriyor bişey yapmadan bile.

Jelesecle mesajlaştım.Özledım onu.

Benım revızyon var yakında o gösterdıgım leke gibi olan yer gidecek.Güzel iyileşmemiş dokular yapışmış öyle dedi doktorum.Bakalım o güne kadar azıcık daha kılo veririsem istedigim düzlügü yakalarım sanırım.

Benden havadisler böyle şimdilik.

Hep beraber incelelim güzelleşelim.Tam gaz devam..Herkese kocaman tebrikler koyuyorum..

AÇIM AÇİM.AÇIM.)

Aledax,kartopu burda:) iyimisiniz kızlar?
ben de geldiiiimmmm :)

Bir de elmayı dilim dilim kesip üzerine bol tarçın dökmek hem elmayı daha leziz yapıyor hem de Şeker hastalarına çok iyi geldiğini biliyorum.
ne güzel tiyolar bunlar...elma+tarçını çok tuttum.
ben de bugün abartarak yedim çok fazla çikolata kaçırdım. akşama bişi yemesem yemem, o derece dolu midem.

ben iyiyim canım,sende okuduğum kadarıyla süpersin bu hafta işler yoğundu biraz. malum yıl sonu geliyor bizim işler nisana kadar full çeker artık
bizim de aynı işler kartopum, şu an çekmeyece teptim hepsini. Yok gibi farzediyorum. Bitirmem gereken tarih belli, yetişmeyecek belli

Aledax,
başladın mı jillian'a? kaçıncı gündesin?

AAa hadi hayırlısı bakalım.Tarihi belli mi tam olarak? İnşallah her şey istediğin gibi olur Aledax.

Ben de yarım saat önce msjlaştım.Dinleniyormuş yatıyormuş.Bugün daha iyi olduğunu yazmış.İnşallah yakında aramızda olacak gene.

Ben de bugün bayağı yüklü yaptım sporu. Gaza geldim, gücüm kuvvetim yerindeydi.Hadi dedim nldglp koş,zıpla,atla...ama şimdi yerimden kalkamıyorum vallahi:)

Yeşil çayımı içiyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…