Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ogülem aldım video lar geldi:) çok teşekkür ederim.Bu sabah gittim gene spora.1 saat atla zıpla...diyet zaten son sürat devam.Şimdi senin cilyeni P.tesi başlayacağım.Tam 1 ay bakalım ne olacak? ama bu arada sporuma da gideceğim.Biraz yükleneceğim ama olsun.
Birdahaki buluşmaya daha fit olacagız inşallah canım iyi oldu seninde diyet spor takipteyim banada gaz oluyor :)
Şimdi Beste cim ben ameliyattan sonra 8 kilo vermiştim biliyorsun.Ama daha çok vermem gerekiyor.Şu anda 42 beden giyiyorum.Kendi kendime düşündüm neden 40 beden olmayayım dedim.1 haftadır bak bunu yapıyorum 10 Günde 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi-2 Haftada 7 Kilo Zayıflama Diyeti - YouTube
Aslında bugün 4. gün sabah sporda tartıldım şimdilik 1.200 gr. gitmiş.Bakalım Pazar günü tekrar tartılınca kaç olacağım? Bu arada gün aşırı spor a gidiyorum.1 saat kardio yapıp sonrasında mekik,iç bacak aletlerde çalışıyorum.Şimdilik bayağı azimliyim.Gene ameliyat sonrası azmimdeyim yani:)) İnşallah becerebilirim.Bu link de aslında 10 günde 5 kilo diyor.Ama sanırım o çok şişmanlar için.Ben ne veririm bunu haftaya Çarşamba günü yazacağım burdan gene.
Bu arada Akapunktur da araştırıp bir yerde taktırayım diyorum.Zira onun da çok yararı oluyor.Mide kazınmasını falan alıyor.Gerçi ben artık bugün 4 gün oldu midem küçüldü gibi artık çok yemek istemiyorum.Bir de yemek sonrası hemen az kahveli nescafe yapıyorum biraz sütlü o da resmen bastırıp iyice tok olmamı sağlıyor.Günde 2 kere mutlaka yeşil çay ve Ercan bey in tarifi ödem atıcı bitki çaylarından dönüşümlü içiyorum.Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum kızlar.Sizlerle paylaşayım dedim.
Gelişmeleri burdan size bildiririm.Şimdilik bu kadar.Biraz önce türk kahvesi içtim yemek sonrası.Ama ama yanında hep ya gofret ya da 2-3 tablet çikolata yerdim.Bir tek buna üzülüyorum.Çünküüüü çikotalaya DAYANAMIYOLUUM
Şimdi Beste cim ben ameliyattan sonra 8 kilo vermiştim biliyorsun.Ama daha çok vermem gerekiyor.Şu anda 42 beden giyiyorum.Kendi kendime düşündüm neden 40 beden olmayayım dedim.1 haftadır bak bunu yapıyorum 10 Günde 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi-2 Haftada 7 Kilo Zayıflama Diyeti - YouTube
Aslında bugün 4. gün sabah sporda tartıldım şimdilik 1.200 gr. gitmiş.Bakalım Pazar günü tekrar tartılınca kaç olacağım? Bu arada gün aşırı spor a gidiyorum.1 saat kardio yapıp sonrasında mekik,iç bacak aletlerde çalışıyorum.Şimdilik bayağı azimliyim.Gene ameliyat sonrası azmimdeyim yani:)) İnşallah becerebilirim.Bu link de aslında 10 günde 5 kilo diyor.Ama sanırım o çok şişmanlar için.Ben ne veririm bunu haftaya Çarşamba günü yazacağım burdan gene.
Bu arada Akapunktur da araştırıp bir yerde taktırayım diyorum.Zira onun da çok yararı oluyor.Mide kazınmasını falan alıyor.Gerçi ben artık bugün 4 gün oldu midem küçüldü gibi artık çok yemek istemiyorum.Bir de yemek sonrası hemen az kahveli nescafe yapıyorum biraz sütlü o da resmen bastırıp iyice tok olmamı sağlıyor.Günde 2 kere mutlaka yeşil çay ve Ercan bey in tarifi ödem atıcı bitki çaylarından dönüşümlü içiyorum.Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum kızlar.Sizlerle paylaşayım dedim.
Gelişmeleri burdan size bildiririm.Şimdilik bu kadar.Biraz önce türk kahvesi içtim yemek sonrası.Ama ama yanında hep ya gofret ya da 2-3 tablet çikolata yerdim.Bir tek buna üzülüyorum.Çünküüüü çikotalaya DAYANAMIYOLUUM
aBirdahaki buluşmaya daha fit olacagız inşallah canım iyi oldu seninde diyet spor takipteyim banada gaz oluyor :)
canım zaten günde 2 kare (o büyük tabletlerin 2 karesi; yaklasık 7-8 gr) bitter çikolata yemen iyi bir şey.. abartmamak lazım:)
ki zaten bitter olduğundan alıyor tüm çikolata isteğini..
jelesec'cim, çok öpüyorum, yaz diye bekliyorum dört gözle:)
hepinizi seviyorumm:)
canım zaten günde 2 kare (o büyük tabletlerin 2 karesi; yaklasık 7-8 gr) bitter çikolata yemen iyi bir şey.. abartmamak lazım:)
ki zaten bitter olduğundan alıyor tüm çikolata isteğini..
jelesec'cim, çok öpüyorum, yaz diye bekliyorum dört gözle:)
hepinizi seviyorumm:)
Nldglp tebrık ederım.Ne güzel şeylere başlamışsın.Sen 40 degil 38 bile olursun arkadaşım.Tam gaz devam.Nescafe fikri iyiymiş.Deneyecegım.Sırlarını paylaşmaya devam et bizlerle..
ben taktırmıştım geçen sene. ilk başlarda pek bişey anlamamıştım çünkü sürekli acıkıyordum. zaten yanında bir liste veriyorlar. ilk hafta doğru dürüst bişi yemiyosun, yoğurt diyet bisküvi ve salataŞimdi Beste cim ben ameliyattan sonra 8 kilo vermiştim biliyorsun.Ama daha çok vermem gerekiyor.Şu anda 42 beden giyiyorum.Kendi kendime düşündüm neden 40 beden olmayayım dedim.1 haftadır bak bunu yapıyorum 10 Günde 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi-2 Haftada 7 Kilo Zayıflama Diyeti - YouTube
huj bulduk be yaaa toz taş kum ne varsagünaydın şekerler,
dazlaaam,
kelim, lady gag'ım hoş geldin, hadi sana geçmiş olsun. Geçti bitti mapus günleri. Sırada toz attırma zamanı
jelesecim,
okuyamıyosundur biliyorum. Ama seni seviyom arkadaşım, elim telefona gidiyor ama seni arayamıyorum ya, ne zormuş bunu yaşamak iyice dinlen, çarçabuk toparlanıp aramıza dön olur mu. Çok özlüyoruz seni.
nldglp'im,
açabildin mi mailden gönderdiklerimi?
besteeaaaa,
nabersin duru güzellik? hiç sesin çıkmıyor senin arada bi gel selam ver, özletme kendini
sağol canım bu mapusluk pek bi feciKimler gelmiş :) hadi bakalım geçmiş olsun
hoş bulduk cicişkom :)) izlememmi sizi yeaaa inşallah gelecek ve kikirdiycez jeliboncukla :)Keyifkahyaaa hoşgeldiiin Özledik ya.Ama okumuşsundur sen sürekli bizi.Biz de dediğin gibi Jelesec imizin eski haline gelmesini bekliyoruz.İnşallah bugün 4. gün daha iyi olacak.Boş bırakmayın buraları.Jelesec im dedi ki; Yazın da ben okuyayım eğleneyim dedi:) herkes aklına ne geliyorsa yazsın.Şiir, şarkı, mani ne varsa yazın bakalım:)
bende başladım çarşambadan beri karatay tarzı bir diyete,bakalım nasıl devam edecek. sen mutlaka başarırsın ben inanıyorum ,güzelliğine güzellik katacaksın arkadaşım. buarada günde 4 kupa içilen yeşilçay yağları yakmaya yarayıp hiç bir şey yapmasan bile ayda 2 kilo verdiriyormuş. bir programda Ahmet Maranki söylemişti. ayrıca yemeklerden önce yenilen yarım greyfurt yağ yakmaya yarıyormuş (Ayça Kayalı dan buda.) yanlız doğum kontrol,kolestrol ve tansiyon hapı kullananlar yememeliymiş greyfurtu ona göre. benimde yaptıklarım bunlar.
nescafe olayını bende deneyeceğim,sütün zaten tok tutucu özelliği var,iyi fikir oldu canım.
bende senin gibi çikolataya dayanamıyorum.Allahtan bende bitterden başka çikolata yemem. 2 kareden bir şey olmaz deyip canım çok çektiğinde yiyorum valla.
birde spora başlasam tam olacak.
bu arada nldglp eşim caz yapmaya başladı ne gerek var böyle iyisin falan zayıflarsan onlar zaten küçülür deyip duruyor nereye küçülecekse bizden haberler şimdilik bu kadar
selam canım......eminim ki başarabileceksin, çünkü bende zamanında 68 kg idim ve hayatım boyunca veremezdim, sinir krizi, açlık ve sonrası yemeğe saldırma...böyle de giderdi...ortalama 6-7 sene önce sadece akşam yemeği yemeden, yani tam kahvaltı, öğle yemeği fakat akşam yemeği yok. onun yerine az salata yada meyve...ve o zamandan beri kilom hep sabit 52 kg. Bu arada 2 çocuğum var ve doğum sonrasında da geri kiloları almadım..
Umarım sen de başarılı olursun, çünkü yanlış şeyleri yememek bizim elimizdedir....kolay gelsin
Ev şimdi boşaldı ben hemen beğenileri mi yapıp iki satır yazayım dedim özlemişim yahu yazmayı
Bu zorlu süreçte en başından sonuna kadar yanımda olan herkese teşekkür ediyorum
Allahıma çok şükür ameliyatım başarılı geçti ogülününde yazdığı gibi sesim bıcır bıcır ses kısıklığı yaşamadım aferin baycana iyi doktora yönlendirmiş ameliyat sonrası ufak tefek sıkıntıların dışında bir aksilik yaşamadım sizlerinde benim yanımda olması bana büyük moral oldu annem diyor ne çok arayan oldu annemi sekreterim ilan ettim o gün
Uzaktan sabahın köründe yola dökülen bentoprak ameliyatı girmeden önce seni görünce şaşırdım :26: o kadar erken beklemiyordum hemde avrupa yakasından bravo sana
Nlglpd 2 kere yoruldun canım benim için çok saol bestem çok saol arkadaşım ayaklarına yüreğine sağlık kızını görmeyi çok isterdim bir daha ki sefere artık
ogltkn , aledaxs,rabbit,kartopum,lion, cehhry87,lina,yaprak, şeyda66,dilrubam,Arsk, lemontree75 ,dazlak k.kahyası
çok saolun iyi dileklerinizi gönlümde yanımda hissettim tek tek sevgilerimi teşekkürlerimi gönderiyorum hepinize