- 17 Şubat 2013
- 218
- 235
- 103
- Konu Sahibi babyinlove
-
Canim sizde sorun neydiHic konusmadik bu konuyu ama 1 olur heralde..
Esimin sperm sayisi dusuk ve ileri hizi az canim. Sizde?Canim sizde sorun neydi
Ayni canim bide morf 0 bendede cik kisti var malesefEsimin sperm sayisi dusuk ve ileri hizi az canim. Sizde?
Bugün epey bekledim ama aramadılar pazar diye sanırım.. ctesi arayıp yarın haber vercez demeselerdi iyiydi boşu boşuna bekledim çok acayip bisey ya insan cok merak ediyor gece uyuyamiyorum falan.. Evlat nede olsa dermisimm :)Ayni canim bide morf 0 bendede cik kisti var malesef
Aradilarmi nasil bebislerin
Hahaha aynen bende esime 9 cocuklu kadinim ben diyorum mumkun olsa hepsini koyun derim valla :))Bugün epey bekledim ama aramadılar pazar diye sanırım.. ctesi arayıp yarın haber vercez demeselerdi iyiydi boşu boşuna bekledim çok acayip bisey ya insan cok merak ediyor gece uyuyamiyorum falan.. Evlat nede olsa dermisimm :)
Dimi ya insanın içi elvermiyor buz gibi yerde bırakmaya :)) yaa ben şunu çok merak ediyorum mesela seni arayıp 5. Gün transfer yapcaz demişler ya 2. günden sonra eksilme olmuyor mu hanı nasıl emin olabiliyorlarkiHahaha aynen bende esime 9 cocuklu kadinim ben diyorum mumkun olsa hepsini koyun derim valla :))
Soyle bosey dedi canim cok iyi ilerleyip bolunuyorlar dedi zaten obur turlu olsa 3.gun transferi icin yarin bekliyoruz dicekti ama tabiki hepsi cok iyi kalite olmuyodur en iyi olani secip transfer edicekler ay ben galiba iki tane koydurcaammmm :))Dimi ya insanın içi elvermiyor buz gibi yerde bırakmaya :)) yaa ben şunu çok merak ediyorum mesela seni arayıp 5. Gün transfer yapcaz demişler ya 2. günden sonra eksilme olmuyor mu hanı nasıl emin olabiliyorlarki
Anladım canım ayy peki o 2 tanede bölünürse emin değilim ama bölünme ihtimali var sanırım çoğul gebelikte riskliSoyle bosey dedi canim cok iyi ilerleyip bolunuyorlar dedi zaten obur turlu olsa 3.gun transferi icin yarin bekliyoruz dicekti ama tabiki hepsi cok iyi kalite olmuyodur en iyi olani secip transfer edicekler ay ben galiba iki tane koydurcaammmm :))
Oyle canim ama benim rahim cok sikintili iki tarafta biri buyuk biri cok ufak cikolata kisti var bide sol tarafta cok a bi sivi var gibi dedi biri tutmazsa biri tutar belki kafasindayim ama bilmiyorum yaniAnladım canım ayy peki o 2 tanede bölünürse emin değilim ama bölünme ihtimali var sanırım çoğul gebelikte riskli
Oyle canim ama benim rahim cok sikintili iki tarafta biri buyuk biri cok ufak cikolata kisti var bide sol tarafta cok a bi sivi var gibi dedi biri tutmazsa biri tutar belki kafasindayim ama bilmiyorum yani
Aradilar canim yrin 9.30 da gidiyorum bebegimi almaya :) ama cok gerginim cok stresliyim esimin bile yatigi hersey batiyor bana karnimda iki gundur agri var oda cok huzursuz etti beniCanim benimde transfer gunum belli oldu carsamba 5. Gun embriyosu transfer edilecek sen nasilsin hersey yolundami aradilarmi tekrarbabyinlove
Ayy çok heyecanlandim :) Allahım yardımcı olsun canım bebeklerin sımsıkı tutunsun insallah.. Aynı durumdayım herşey batıyor bi gerginlik.. Amann okadar da nazimiz olsun bence :) bende de opudan sonra çok sık tuvalete gitme olayı başladı çok rahatsızlık veriyor süreç sonunda iyice pert olcaz gibiAradilar canim yrin 9.30 da gidiyorum bebegimi almaya :) ama cok gerginim cok stresliyim esimin bile yatigi hersey batiyor bana karnimda iki gundur agri var oda cok huzursuz etti beni
Canim ayni sorun bendede var cok afedersin 2 dakika bile tutamiyorum :)) bugin hemsire yarin icin bilgi veriyor dediki 4_5 bardak su ic idrarin olmasi lazim gerek yok cunku hep var dedim :)Ayy çok heyecanlandim :) Allahım yardımcı olsun canım bebeklerin sımsıkı tutunsun insallah.. Aynı durumdayım herşey batıyor bi gerginlik.. Amann okadar da nazimiz olsun bence :) bende de opudan sonra çok sık tuvalete gitme olayı başladı çok rahatsızlık veriyor süreç sonunda iyice pert olcaz gibi
Senin kistler kac cm cnm bendede var da tüp bebek tedavisnde bi sikinti yaratrmiymis acaba ? He bide senin transfer ne zamanOyle canim ama benim rahim cok sikintili iki tarafta biri buyuk biri cok ufak cikolata kisti var bide sol tarafta cok a bi sivi var gibi dedi biri tutmazsa biri tutar belki kafasindayim ama bilmiyorum yani
Yarin canim cok heyecanliyim esim bi gelse hemen uyumak istiyorum dunde uyuyamadim zatenSenin kistler kac cm cnm bendede var da tüp bebek tedavisnde bi sikinti yaratrmiymis acaba ? He bide senin transfer ne zaman
Ay heycanlnman cok normal cnm inşallah hayrlsyla iyi gecicek dua ederm ben senin icnde. Benm de çikolata kistlerm 5.5 ve 6 cm bende ameliyat olmadan tüp bebek yaptrcam kismetse 3 ay geçici menopoza soktulr bu ay son ignemdi. Ama ben gecen ay ultrason cektrdm kistler sadce 1 cm kuculmustu :-(Yarin canim cok heyecanliyim esim bi gelse hemen uyumak istiyorum dunde uyuyamadim zatenbenim kistim cift tarafliydi canim tumor riski olusunca 6 cmi gectiler sonra menopoz igne vuruldum kuculdu simdi bi tarafta 2.5 obur tarafta cok cok minik ama var doktorlar canim ameliyat yamiyor biliyorsun en son nokta olmali diye bu okadar karmasik bi hastalikki doktor ne olur diyor ne olmaz oyle bisey ama bu hastaligin tek caresi tup bebek ben cok denedim ama normal olmadi
Menopaza soktuklari ignenin adi neydi bide kac ay vuruldn cnmYarin canim cok heyecanliyim esim bi gelse hemen uyumak istiyorum dunde uyuyamadim zatenbenim kistim cift tarafliydi canim tumor riski olusunca 6 cmi gectiler sonra menopoz igne vuruldum kuculdu simdi bi tarafta 2.5 obur tarafta cok cok minik ama var doktorlar canim ameliyat yamiyor biliyorsun en son nokta olmali diye bu okadar karmasik bi hastalikki doktor ne olur diyor ne olmaz oyle bisey ama bu hastaligin tek caresi tup bebek ben cok denedim ama normal olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?