- 13 Haziran 2015
- 1.864
- 894
- 73
- Konu Sahibi babyinlove
İnş banada 2 tane koyar ya2 tane canım insallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş banada 2 tane koyar ya2 tane canım insallah..
Aslında birazda koşullara gore hareket ediyorlar canım uygun olursa koyarlar mutlakaİnş banada 2 tane koyar ya
Aynen öyle inş bnimkide uygun olur ya ben yaştan diye koymaz diye dusunuyordum ama farketmiyomus koyuyolarmişAslında birazda koşullara gore hareket ediyorlar canım uygun olursa koyarlar mutlaka
Bende 29 um canım yasa takilmiyorlar.. senin tedavin ne zaman başlıyor?Aynen öyle inş bnimkide uygun olur ya ben yaştan diye koymaz diye dusunuyordum ama farketmiyomus koyuyolarmiş
Adetimi bekliyorum bende canim bizdede sorun bende tüpümün biri alindi 4 ay önce diş gebelik oldu diger tüpte izlenmiyordu tek care tüp bebek cok zor günler gecirdim piskoljik anlamda yeni yeni kendimi topladimBende 29 um canım yasa takilmiyorlar.. senin tedavin ne zaman başlıyor?
Zor zamanlar yaşamışsin canim çok geçmiş olsun insallah bu defa yüzün güler belki Acıbadem hepimize ugurlu gelirAdetimi bekliyorum bende canim bizdede sorun bende tüpümün biri alindi 4 ay önce diş gebelik oldu diger tüpte izlenmiyordu tek care tüp bebek cok zor günler gecirdim piskoljik anlamda yeni yeni kendimi topladim
İnşallah canim rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsinZor zamanlar yaşamışsin canim çok geçmiş olsun insallah bu defa yüzün güler belki Acıbadem hepimize ugurlu gelir
Canim bende 27 yim ama bende yssaya takildi gayette toplamda iki tane cok iyi embriyo vardi ve birini ziyan etti dondurmama bile izin vrrmmedi sana iyi gunu denk gelmis l ruh halin gore Muamele yapiyor demekkiBende 29 um canım yasa takilmiyorlar.. senin tedavin ne zaman başlıyor?
Yani soyle aslinda bize sukadar yumurtaniz kaldi 2 tanesi iyi durumda size kalmis dendi bende 2 istiyorum dedim hani tercih bize birakildi.. size sormadilar mi ? Dondurma konusuna gelince benimde hic dondurulmusum yok okadar yumurta toplandi canim sikilmadi degil ama dondurulcak kalitede degildi denilince mecbur ok diosun..Canim bende 27 yim ama bende yssaya takildi gayette toplamda iki tane cok iyi embriyo vardi ve birini ziyan etti dondurmama bile izin vrrmmedi sana iyi gunu denk gelmis l ruh halin gore Muamele yapiyor demekki
Hayırlısı canım insallah bebeklerimiz tutunurda bir daha kimseyle uğraşmak zorunda kalmayiz..gel biz gün sayalimtest günüm 15 subatneler yapıyorsun ben hiç yatamıyorum yawSordu canim bende iki tane istiyorum dedim yasa bir diyo ben mecbur degilim size iki tane koymaya neden ugrasayim dedi o gunku sikintisini bizden cikardi ama allaha havale ediyorum
Benimde 15 subat canim :) galiba 14 subati atlatmak istedi hemsite hatta insallah sevgililer gunu hediyen olur dedi valla ben hicbisey yapamiyorum canim yatmaya cakisiyorum olmuyo bazi seyler denk geldi moralde 0 bende... biraz umitsizlesiyorum sanki ben hicbisey hissetmiyorum millet hissediyormus bende tik yokHayırlısı canım insallah bebeklerimiz tutunurda bir daha kimseyle uğraşmak zorunda kalmayiz..gel biz gün sayalimtest günüm 15 subatneler yapıyorsun ben hiç yatamıyorum yaw
Bende hiçbirşey hissetmiyorum canım tedavi öncesindeyim sanki.. Bi pozitifim bi negatif hormonlardanmidir nedir bolca duygu dalgalanması yasiyorum..küçücük bi hareket yapıp vicdan yapıyorum bisey olmuş mudur diye ama bakıyorum da herkes yaşamış bunları ben ptesiyi bekleyemem cumadan yaptırırim testiBenimde 15 subat canim :) galiba 14 subati atlatmak istedi hemsite hatta insallah sevgililer gunu hediyen olur dedi valla ben hicbisey yapamiyorum canim yatmaya cakisiyorum olmuyo bazi seyler denk geldi moralde 0 bende... biraz umitsizlesiyorum sanki ben hicbisey hissetmiyorum millet hissediyormus bende tik yok
Hayırlı olsun sizin az kalmış inş güzel haberler alırsınız neler hissediyorsunuz var mi belirti falan?Kizlar bende bruksel tup bebek dnim ikinci tup bebegi deniyorum dondurulmustan ilki tuttu suan 27 aylik insallah buda tutar sekizinde belli olucak gun yaklastikca heyecan artio insallah sizinkilerde olumlu sonuclanir
Ne güzel Allahim hayirlisiyla kucağınıza almayı nasip etsin.. Mümin beyin yumurtalarımı toplayacak olması açıkçası beni biraz endişelendirmişti sonuçta bunun bir ekip işi olduğunu tabiki biliyorum mümin beyde mutlaka çok iyi bir hekimdir fakat insan tercih ettiği ve alistigi yüzle devam etmek istiyor bir de o anın paniği işte.. Hayirlisiyla geçti çok şükür.. Sonu güzel bitsinde..hanımlar selam;
2 yaşında bir oğlum var ... Şu an ikincisine hamileyim...
ilki tüp bebek, ikincisi normal yolla oldu (pko, çikolata kisti, endo ... ne ararsanız vardı, normal yolla nasıl oldu biz de anlamadık, Allahın işi işte...)
tüp bebeği şahin bey yaptı...
birtakım yorumla okudum, yurtdışında olduğu için mümin bey yumurta toplamış filan diye..
içinizi rahat tutun...
tüp bebekte önemli olan yumurta takibi... yumurtaları kimin topladığından ziyade kimin kontrol ettiği yani. Şahin bey bir numaradır. sonrasında iş merkezin laboratuarına ve döllemeyi yapacak olan doktorun becerisine kalıyor... yani sizde düzgün yumurta geliştiyse, eşinizden de düzgün sperm alındıysa, o noktadan sonra toplama işlemi, ya da transfer işlemi aslında işin en son önemli kısmı...
dolayısıyla seçimlerinizde öncelikle tabi ki takibi yapacak olan doktorun işinin ehli olması, sonrasında da merkezin yeterli olanaklar sahip olması gerekiyor.
ki bu da bence BUrsada sadece acıbademde var...
ayrıca; mümin Bey de çok iyidir işinde... benim ilk bebeğimde ilk 8 haftada kanamam oldu, Şahin bey yurtdışındaydı, onun ilgi ve alakası sayesinde ve tabiki alahın izniyle bebeğim şimdi benimle...
Aynen canim bizim 5. Gun beklememize gerek yokki 10 gune cikiyormus zaten senin kalite nasildi canim benim orta galiba grade2 yaziyor kagittaBende hiçbirşey hissetmiyorum canım tedavi öncesindeyim sanki.. Bi pozitifim bi negatif hormonlardanmidir nedir bolca duygu dalgalanması yasiyorum..küçücük bi hareket yapıp vicdan yapıyorum bisey olmuş mudur diye ama bakıyorum da herkes yaşamış bunları ben ptesiyi bekleyemem cumadan yaptırırim testi