- 13 Haziran 2015
- 1.864
- 894
- 73
- Konu Sahibi babyinlove
Benimde biri alindi digeride tikali bende acibademi tercih ettim inş güzel gecerBenim tuplerim tikali bilmiyorum arastirmadami yaptirayim orayami geleyim bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde biri alindi digeride tikali bende acibademi tercih ettim inş güzel gecerBenim tuplerim tikali bilmiyorum arastirmadami yaptirayim orayami geleyim bilemedim
Insallah bakalim artik malatya arastirmaya gidersem en azindan laparoskopi yapilir diye kayiyorum karar veremedimBenimde biri alindi digeride tikali bende acibademi tercih ettim inş güzel gecer
Geçmiş olsun cnm ne dediler bi bilgi verdilermi hicBugün hayirlisiyla yumurta toplama işlemim gerçekleşti arkadaşlar endişelerim yersiz çıktı rahat bi operasyon oldu şimdi biraz kanama ve agrım var sadece
Saol canim yarin arayip bilgilendircez dediler bekliyoruz bakalim..Geçmiş olsun cnm ne dediler bi bilgi verdilermi hic
Güzel haberlrni alirz inş. Bişey sorcm ya devlt raporu cikmasi icn en az3 yilmi evli olmk lzm internette öyle yazyo bilgisi oln varmiSaol canim yarin arayip bilgilendircez dediler bekliyoruz bakalim..
Insallah canim.. evet 3 yillik evlilik sarti var yalniz rezerv azligi gibi aciliyeti olan kriterler varsa bu sarti tolere edebiliyorlar die biliyorumGüzel haberlrni alirz inş. Bişey sorcm ya devlt raporu cikmasi icn en az3 yilmi evli olmk lzm internette öyle yazyo bilgisi oln varmi
Of ya bende çikolata kistleri var doğal yolla gebe kalma sansm yok kadn doğum kendi tüp bebek merkzne gönderdi rapor cikartrlarmi acaba ya inşallah cikartrlarInsallah canim.. evet 3 yillik evlilik sarti var yalniz rezerv azligi gibi aciliyeti olan kriterler varsa bu sarti tolere edebiliyorlar die biliyorum
Allah yardimcin olsun canim cikartirlar tabi ama uzun surdugu soyleniyor isteOf ya bende çikolata kistleri var doğal yolla gebe kalma sansm yok kadn doğum kendi tüp bebek merkzne gönderdi rapor cikartrlarmi acaba ya inşallah cikartrlar
Sağol cnm pazartesi doktora gidicem ozamn detaylı ogrencemAllah yardimcin olsun canim cikartirlar tabi ama uzun surdugu soyleniyor iste
Aynen canim sana esin destek oluyorsa ne mutlu :) senin nasil gecti canim opu cikinca odayami aldilar asagimiBol bol istirahatle geçircez arkadaşım 1 posette ilacım var bantlarımida yapıştırdım seninde tedavin aynıdır diye dusunuyorum hayırlısı bakalim
Ben tahil diye biliyorum bilgi verdiler mi sana embriyolar halkindaMinimalistt Minemacar kizlar ben daha once gorustugum yere sormustum ama acibademe sormayi unuttum gebelik testi dahilmi tedaavi ucretine acaba
Evet canim cok sukur 9uda 5.gune gidiyor salo transfer var rabbim nasip ederseBen tahil diye biliyorum bilgi verdiler mi sana embriyolar halkinda
Çok iyi cnm çok sevindmEvet canim cok sukur 9uda 5.gune gidiyor salo transfer var rabbim nasip ederse
Canim bende hic sormadim ama dahildir diye dusunuyorumMinimalistt Minemacar kizlar ben daha once gorustugum yere sormustum ama acibademe sormayi unuttum gebelik testi dahilmi tedaavi ucretine acaba
Cok sukur destek oluyor canim benimde guzel gecti 6 yumurtam dollenmis yarin arayip transferin nezaman olacagini soyleyecekler tek kisilik bir odaya aldilar rahatti. sanirim bu durum yogunluklariyla ilgili.. buarada senin yumoslarin icinde cok sevindimsana transfer gununu ilk aramada soylemislermiydi bide gun sayarken toplandigi gunu sayiyormuyuzAynen canim sana esin destek oluyorsa ne mutlu :) senin nasil gecti canim opu cikinca odayami aldilar asagimi
Yok tatlim bugun arayip soylediler bibdaha pazartesi aksami bilgi vermek icin arayacakmislar allahim insallah pozitifi gosterir ikimizede ben iki embriyo koydurmayi cok istiyorum ama sahin bey yanasmiyorCok sukur destek oluyor canim benimde guzel gecti 6 yumurtam dollenmis yarin arayip transferin nezaman olacagini soyleyecekler tek kisilik bir odaya aldilar rahatti. sanirim bu durum yogunluklariyla ilgili.. buarada senin yumoslarin icinde cok sevindimsana transfer gununu ilk aramada soylemislermiydi bide gun sayarken toplandigi gunu sayiyormuyuz
Ahh insallah canim pozitifi hayal etmek bile beni benden aliyorbende yarin guzel haberler alirim umarim transfer konusunda..Yok tatlim bugun arayip soylediler bibdaha pazartesi aksami bilgi vermek icin arayacakmislar allahim insallah pozitifi gosterir ikimizede ben iki embriyo koydurmayi cok istiyorum ama sahin bey yanasmiyor
Canim sana kac tane transfer dedi doktorAhh insallah canim pozitifi hayal etmek bile beni benden aliyorbende yarin guzel haberler alirim umarim transfer konusunda..