- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
- Konu Sahibi babyinlove
Aynen cnm saglik ocaginda baktrcam bi ara:)D vitamini onemli diye duydum.tabi baktirmakta fayda var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnm saglik ocaginda baktrcam bi ara:)D vitamini onemli diye duydum.tabi baktirmakta fayda var.
Ben sıramı bekliyorum geçen hafta gittim ne durumdayım diye...3/ 4 ayım var...eylül ayında şubatta evrak teslimi yapan raporlu hastaların tedavisine başlanmış ben mayısta evrak teslimi yaptım sıraya alındım...bekliyorum iş de...hem fiziksel hem ruhsal hazırlıyorum kendimi...sabırla bekliyorum...Cok sagol canim.. ben karmakarisik seyler bekliyordum. Bir hengame vs. Haftaya giderim cikmis olur sonuclsrimda bakalim o zaman ne olacak.. kim bilir belkide tedavime baslamis olurum.hayirlisi artik diyelim :) sende var mi bir gelisme falan
Ne demek sağ tarafta bisey görmesi diye tüp bebekmi iptal olurmuş çok saçma onlar uğraşmak istememiş sakin morelimi bozma solda yumurta oluşuyorsa sorun yok bence hem üniversitede evet sıra bekliyorsun ama onlar sana bakmak zorunda ne demek dışarda yaptrin sen nerde istiyosan orda yaptrirsin!Merhaba hanimlar.. Universitede tuo bebek bolumune gittim orada muayene oldum. Muayene eden bayan doktor sag tarafta hic bisi goremedigini soyledi. Tup bebek yaptirsaniz bile cok zor yumurta olusur dedi. Cok moralim bozuldu acikcasi... zaten degerim dusuk olmasa bu yola girmezdim... burada sira gelmez diyip basindan savdi. Heyet raporu ile disarida yaprirabilirmisim.simdi heyet raporu cikarmak icin evraklarimizi topluyorum. Ama her an fikir degistirebilir tamamen bu fikri rafa kaldirabilirim..
Eger içinde şüphelerin varsa rahat etmen için başka bir doktora daha danış derim. 1.5 sene kısa bir zamanda değil rahim şeklin de kalp şeklinde demişsin. Bence uygulamak istediği protokol normal gibi gözüküyor.. hemen yarın tüp bebek dememiş sonuçta. İçinde bir şüphe ile başlama derim yinede başka bir dr onayida alıp bir An önce başlamanı öneririm.Arkadaşlar 1 buçuk yıldır evlat sahibi olmaya çalışıyoruz 1 negatif aşılamam var ve rahmım hafif kalp şeklinde. Bugün gittiğim doktor histereskopi önerdi sonrasında da 1 ay aşılama denerız sonraki ay tüpe geçeriz dedi. Çok mu acele ediyoruz acaba doktora güvenmelimiyim bilmiyorum hemen tüp dedi 1 yıldan fazla denemişsin olmamış fln dedi. Para tuzağı mı bilemiyorum biraz pahalı bir hastahane. Parasında değilim ama insan tedirgin oluyor yinede. Sizce ne yapmalıyım şimdiye kadar gittiğim doktorlar da rahmımım hafif kalp olduğunu söylemişti 3-4 doktora göründüm hiç birisi ameliyat demedi ve rahim filmi çeken doktor da demedi gerekli oldığunu . Yardımcı olurmusunuz?
Teşekkür ederim sanırım yaptıracağım. Sonuçta bir ameliyat az da olsa risk var diye tedirginim. Ama hayırlısı deyip yaptırmak daha iyi sanırım en azından önümdeki bir engel kalkmış olucak inşAllah.Eger içinde şüphelerin varsa rahat etmen için başka bir doktora daha danış derim. 1.5 sene kısa bir zamanda değil rahim şeklin de kalp şeklinde demişsin. Bence uygulamak istediği protokol normal gibi gözüküyor.. hemen yarın tüp bebek dememiş sonuçta. İçinde bir şüphe ile başlama derim yinede başka bir dr onayida alıp bir An önce başlamanı öneririm.
Ben Pembe Mavi de DR nevin hanıma gitmiştimArkadaşlar 1 buçuk yıldır evlat sahibi olmaya çalışıyoruz 1 negatif aşılamam var ve rahmım hafif kalp şeklinde. Bugün gittiğim doktor histereskopi önerdi sonrasında da 1 ay aşılama denerız sonraki ay tüpe geçeriz dedi. Çok mu acele ediyoruz acaba doktora güvenmelimiyim bilmiyorum hemen tüp dedi 1 yıldan fazla denemişsin olmamış fln dedi. Para tuzağı mı bilemiyorum biraz pahalı bir hastahane. Parasında değilim ama insan tedirgin oluyor yinede. Sizce ne yapmalıyım şimdiye kadar gittiğim doktorlar da rahmımım hafif kalp olduğunu söylemişti 3-4 doktora göründüm hiç birisi ameliyat demedi ve rahim filmi çeken doktor da demedi gerekli oldığunu . Yardımcı olurmusunuz?
Ben Pembe Mavi de DR nevin hanıma gitmiştim
Benimde hidtereskopi sonrasında hemen o ay uzun protokolle başlanıldı tedaviye
Bende ilk başta tereddüt etmiştim rahim toparlanmışmıdır erken mi diye
Dr böylesi uygun demişti
zaten tedaviye başlanırken ultrason yapılıyor rahim kalınlığı ölçülüp ona göre başlanıyor
Yine de içiniz rahat etmiyorsa birkaç farklı merkez ile görüşüp hangisi içinize siniyosa oraya karar verebilirsiniz
Bu işler evet çok hassas ve bir o kadar da tevekkül etmek rahat olmak gerekiyor
Rabbim hakkınızda neresi hayırlıysa yüzünüzü oraya çevirsin
Merhaba bursada hangi doktotu önerıyorsunuz aşılama içünArkadaşlar 1 buçuk yıldır evlat sahibi olmaya çalışıyoruz 1 negatif aşılamam var ve rahmım hafif kalp şeklinde. Bugün gittiğim doktor histereskopi önerdi sonrasında da 1 ay aşılama denerız sonraki ay tüpe geçeriz dedi. Çok mu acele ediyoruz acaba doktora güvenmelimiyim bilmiyorum hemen tüp dedi 1 yıldan fazla denemişsin olmamış fln dedi. Para tuzağı mı bilemiyorum biraz pahalı bir hastahane. Parasında değilim ama insan tedirgin oluyor yinede. Sizce ne yapmalıyım şimdiye kadar gittiğim doktorlar da rahmımım hafif kalp olduğunu söylemişti 3-4 doktora göründüm hiç birisi ameliyat demedi ve rahim filmi çeken doktor da demedi gerekli oldığunu . Yardımcı olurmusunuz?
Merhaba arkadaşlar çok uzun bir zaman sonra buraya yazmak istedim. Ben tedaviye başlamıştım hatırlarsanız. Çok şükür tuttu ilk denememde. Bir oğlum oldu. 11 aylık bir dahaki aya yaşına girecek nasipse. Doğru zaman doğru tedavi doğru uzmanlarla ve hayırlısıyla olur inşallh diyorum. Allah’tan ümit kesilmez. Tek yumurta ile hamile kalıp doğurdum. Allah isteyen herkese versin inşallah.
Ben Eurofertil tüp bebek merkezinde Gerçek Aydın’a tedavi oldum.merhaba yazalı uzun zaman olmuş ama hangi doktorda tedavi gördünüz?