- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
- Konu Sahibi babyinlove
-
Nasl yanlslikla vuruyolar ki cnm işe yaramis gerçi benm iğne 3 ay vurlmama rağmen işe yaramadi herlde nyse yarn güzel geçer inşallah dua et hepCanim bana yanlisliklada olsa bi kerede 3 aylik igne vurdular lucrin depot
Benimde senin gibi tek twk vuulup duruma bakarak devam edilecekti ama recetede yapilan bi hatayla bi kerede 3 aylik vuruldu canimNasl yanlslikla vuruyolar ki cnm işe yaramis gerçi benm iğne 3 ay vurlmama rağmen işe yaramadi herlde nyse yarn güzel geçer inşallah dua et hep
Anladm cnm naslsn nasl geçti haber et :)Benimde senin gibi tek twk vuulup duruma bakarak devam edilecekti ama recetede yapilan bi hatayla bi kerede 3 aylik vuruldu canim
Berbat gecti canimAnladm cnm naslsn nasl geçti haber et :)
Neden ya noldu cnm bi sorun yoktr inşallahBerbat gecti canim
Canım geçmiş olsun çok merak ettim nolduu niye okadar kötü gectiMinimalistt csnim umarim srnin iyi gecer benim cok kotuydu
Nasılsın cnm neden kotu gectiMinimalistt csnim umarim srnin iyi gecer benim cok kotuydu
Doktorum yizunden aglaya aglaya girdimtransfere cikinca 1saat yattim oda hickiraarakNasılsın cnm neden kotu gecti
Bu ne sacmallik böyle bişey olabilir mi ya sen oraya yiginla para veriyosun seni üzmeye haklari yokkiDoktorum yizunden aglaya aglaya girdimtransfere cikinca 1saat yattim oda hickiraarak
Oyle tersledi oyle konustuki burnumfan grldi hersey odadan cikarken ben tek embriyo koyarim dedi peki dedim ve cok yanlis karar verdiniz dedi gitti ben o laftan sonra hickira hickira aglamaya basladim hatirllamak bile istemiyorum ben boyle bi muameleyi hakeymedim nssil bi doktorluk buBu ne sacmallik böyle bişey olabilir mi ya sen oraya yiginla para veriyosun seni üzmeye haklari yokki
Yaşin kac senin canim ?Oyle tersledi oyle konustuki burnumfan grldi hersey odadan cikarken ben tek embriyo koyarim dedi peki dedim ve cok yanlis karar verdiniz dedi gitti ben o laftan sonra hickira hickira aglamaya basladim hatirllamak bile istemiyorum ben boyle bi muameleyi hakeymedim nssil bi doktorluk bu
Embriyo yuzunden sordum sakın yanliş anlama canim hani 30 yaş altina tek koyuyolar ya ondanYaşin kac senin canim ?
Tabikide cok ayip ya valla ne bilim o kdr para veriuoruz verdigimiz paralar icin mi laf duyuyoruz cok sacma yani üzüldüm senin adina sakin kendini üzme bak bebeişin sana tutunacak stres yapma pozitif dusunmeye caliş zaten vucudumuza o kadar ilac yükleniyor birde böyle konusmalari hic hoş değişOyle tersledi oyle konustuki burnumfan grldi hersey odadan cikarken ben tek embriyo koyarim dedi peki dedim ve cok yanlis karar verdiniz dedi gitti ben o laftan sonra hickira hickira aglamaya basladim hatirllamak bile istemiyorum ben boyle bi muameleyi hakeymedim nssil bi doktorluk bu
Zaten cok hassas bi insanim esim cok terstir pek anlayis beklenmez kendisinden herseye ragmen mutluydum cok iyi motive olmistum ama o geli beni yerlebir etti kafasina gore os yati yasim 27 canim ama bana kendisi hic sorun degil kim ne kadar istiyors koyiyoruz demistiTabikide cok ayip ya valla ne bilim o kdr para veriuoruz verdigimiz paralar icin mi laf duyuyoruz cok sacma yani üzüldüm senin adina sakin kendini üzme bak bebeişin sana tutunacak stres yapma pozitif dusunmeye caliş zaten vucudumuza o kadar ilac yükleniyor birde böyle konusmalari hic hoş değiş
Anladim canim üzülme lütfen bosver düşünme bunlari bende konuyu actim kusuruma bakma takma kafana sakin bol bol dua et bebeişin inşallah seninle olur canim güzel haberlerini bekliyorum ben daha adet olmadim günümü bkliyorjm bkliö hayirlisiZaten cok hassas bi insanim esim cok terstir pek anlayis beklenmez kendisinden herseye ragmen mutluydum cok iyi motive olmistum ama o geli beni yerlebir etti kafasina gore os yati yasim 27 canim ama bana kendisi hic sorun degil kim ne kadar istiyors koyiyoruz demisti
Ne dedi mal doktor ya cnm benm nye morelini bOzdlr yaDoktorum yizunden aglaya aglaya girdimtransfere cikinca 1saat yattim oda hickiraarak
Kac tane koydular canim inş sana tutunur bebeişlerinSlm kızlarr bugun transferim yapıldı güzel geçti bebeklerim şimdilik benimle bu bile mutluluk sebebi
2 tane canım insallah..Kac tane koydular canim inş sana tutunur bebeişlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?