• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURSALI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR TOPLANIN :)

Nasl yanlslikla vuruyolar ki cnm işe yaramis gerçi benm iğne 3 ay vurlmama rağmen işe yaramadi herlde nyse yarn güzel geçer inşallah dua et hep
Benimde senin gibi tek twk vuulup duruma bakarak devam edilecekti ama recetede yapilan bi hatayla bi kerede 3 aylik vuruldu canim

Bu ne sacmallik böyle bişey olabilir mi ya sen oraya yiginla para veriyosun seni üzmeye haklari yokki
Oyle tersledi oyle konustuki burnumfan grldi hersey odadan cikarken ben tek embriyo koyarim dedi peki dedim ve cok yanlis karar verdiniz dedi gitti ben o laftan sonra hickira hickira aglamaya basladim hatirllamak bile istemiyorum ben boyle bi muameleyi hakeymedim nssil bi doktorluk bu

Oyle tersledi oyle konustuki burnumfan grldi hersey odadan cikarken ben tek embriyo koyarim dedi peki dedim ve cok yanlis karar verdiniz dedi gitti ben o laftan sonra hickira hickira aglamaya basladim hatirllamak bile istemiyorum ben boyle bi muameleyi hakeymedim nssil bi doktorluk bu
Yaşin kac senin canim ?

Tabikide cok ayip ya valla ne bilim o kdr para veriuoruz verdigimiz paralar icin mi laf duyuyoruz cok sacma yani üzüldüm senin adina sakin kendini üzme bak bebeişin sana tutunacak stres yapma pozitif dusunmeye caliş zaten vucudumuza o kadar ilac yükleniyor birde böyle konusmalari hic hoş değiş

Tabikide cok ayip ya valla ne bilim o kdr para veriuoruz verdigimiz paralar icin mi laf duyuyoruz cok sacma yani üzüldüm senin adina sakin kendini üzme bak bebeişin sana tutunacak stres yapma pozitif dusunmeye caliş zaten vucudumuza o kadar ilac yükleniyor birde böyle konusmalari hic hoş değiş
Zaten cok hassas bi insanim esim cok terstir pek anlayis beklenmez kendisinden herseye ragmen mutluydum cok iyi motive olmistum ama o geli beni yerlebir etti kafasina gore os yati yasim 27 canim ama bana kendisi hic sorun degil kim ne kadar istiyors koyiyoruz demisti

Zaten cok hassas bi insanim esim cok terstir pek anlayis beklenmez kendisinden herseye ragmen mutluydum cok iyi motive olmistum ama o geli beni yerlebir etti kafasina gore os yati yasim 27 canim ama bana kendisi hic sorun degil kim ne kadar istiyors koyiyoruz demisti
Anladim canim üzülme lütfen bosver düşünme bunlari bende konuyu actim kusuruma bakma takma kafana sakin bol bol dua et bebeişin inşallah seninle olur canim güzel haberlerini bekliyorum ben daha adet olmadim günümü bkliyorjm bkliö hayirlisi

Slm kızlarr bugun transferim yapıldı güzel geçti bebeklerim şimdilik benimle bu bile mutluluk sebebi :KK200::KK200::nazar:

Back