• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURSALI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR TOPLANIN :)

Herkese merhaba.. benimde cuma günü günü yumurta toplama işlemin gerçekleşecek acibademde yumurta toplama işlemi yapilan arkadasim varsa bisey sormak istiyorum operasyona yurtdışında olması sebebiyle şahin beyin girmeyecegini öğrendim biraz canım sıkıldı açıkçası islemi mümin bey yapacakmis genelde süreç bu şekilde yürüyormuş ama transfere yetişecek merak etmeyin dendi. Yok bide yetismeseydi , sonuçta orayı şahin bey için tercih ettim biraz kafam karıştı siz neler yaşadiniz merak ediyorum

Herkese merhaba.. benimde cuma günü günü yumurta toplama işlemin gerçekleşecek acibademde yumurta toplama işlemi yapilan arkadasim varsa bisey sormak istiyorum operasyona yurtdışında olması sebebiyle şahin beyin girmeyecegini öğrendim biraz canım sıkıldı açıkçası islemi mümin bey yapacakmis genelde süreç bu şekilde yürüyormuş ama transfere yetişecek merak etmeyin dendi. Yok bide yetismeseydi , sonuçta orayı şahin bey için tercih ettim biraz kafam karıştı siz neler yaşadiniz merak ediyorum
Canim merhaba bende bugun opu oldum sahibey yok diye mumin bey girdi canini sikmak istemem zoraki geldi beni cok beklettiler hemsireler konusurken duydum kac kere cagirdik gelmiyor diye en sonunda geldi surati bes karis nasilsin iyimisin bile demedi tak diye uyuttular beni okadar stres olmusumki askim kurtar beni diye bagirarak ayildim ve cok agrim oldu insallah senin iyi gecer canim bende sahin bey ne zaman gelicek dedim transfere yetisir dediler ne diyorsunuz siz ya dedim ne demek yetisir yani biraz gerginim hala kusura bakma icimi doktum galiba :)

Canim merhaba bende bugun opu oldum sahibey yok diye mumin bey girdi canini sikmak istemem zoraki geldi beni cok beklettiler hemsireler konusurken duydum kac kere cagirdik gelmiyor diye en sonunda geldi surati bes karis nasilsin iyimisin bile demedi tak diye uyuttular beni okadar stres olmusumki askim kurtar beni diye bagirarak ayildim ve cok agrim oldu insallah senin iyi gecer canim bende sahin bey ne zaman gelicek dedim transfere yetisir dediler ne diyorsunuz siz ya dedim ne demek yetisir yani biraz gerginim hala kusura bakma icimi doktum galiba :)
Ah canım ya geçmiş olsun inanki cok uzuldum muayeneye gittiğim ilk gün osman hocaya gitmediğime çok pişman olmustum sonra kendi kendimi rahatlatmaya çalıştım ama şimdi senide böyle duyunca ah diyorum yanlis bi karar mi verdik sende bastır canım transfere şahin bey gelsin diye bende yarın ciddi ciddi konuşucam bu tavırları hiç hoş degil

"bebegim-gel, post: 44894699, member: 722234"]Merhaba Bursalı arkadaş larm bendd bursa uludağ Üniversitesinde tüp bebek yaptrcam aslnda özelde yaptircaktim ilk denememi devlette yapmaya karar verdm[/QUOTE]
Tedavinin hayırlı olsun canım. Devlet özel farketmez inşallah yavrularımıza kavuşuruz

Burada kaç yumurtan toplandı herşey yolunda gitmistir umarım herşey bir yana bi asaman hayirlisiyla bitti babyinlove babyinlove
Canim ben endo hastasiyim ona ragmen cok sukur 15 yumurtam toplandi hastanede beni en cok rahatsiz eden once hasta odasina aldilar bizde esyamizi falan koyduk sonra islem bitince baska yere gideceksiniz dediler kalp hastalarinin yaslilarin ameliyattan cikip getirildigi perdeli bi yer rezillikti her yerime kan bulasmisti gidecegim bi tuvalet bile yok esim perdeyi kapatmaya calisiyor ben giyinmeye calisiyorum transferde cok sert cikicam ben odamda kalmak istiyorum diye bi daha bu rezilligi cekemem onca para veriyoruz ya

"bebegim-gel, post: 44894699, member: 722234"]Merhaba Bursalı arkadaş larm bendd bursa uludağ Üniversitesinde tüp bebek yaptrcam aslnda özelde yaptircaktim ilk denememi devlette yapmaya karar verdm
Tedavinin hayırlı olsun canım. Devlet özel farketmez inşallah yavrularımıza kavuşuruz[/QUOTE]
Amin cnm inşallah . Tedaviye ne zamn başlıyorlar yani ignemi verylr önce

Canim ben endo hastasiyim ona ragmen cok sukur 15 yumurtam toplandi hastanede beni en cok rahatsiz eden once hasta odasina aldilar bizde esyamizi falan koyduk sonra islem bitince baska yere gideceksiniz dediler kalp hastalarinin yaslilarin ameliyattan cikip getirildigi perdeli bi yer rezillikti her yerime kan bulasmisti gidecegim bi tuvalet bile yok esim perdeyi kapatmaya calisiyor ben giyinmeye calisiyorum transferde cok sert cikicam ben odamda kalmak istiyorum diye bi daha bu rezilligi cekemem onca para veriyoruz ya
Haklsn cnm ama stres yapma artk hem bak endo olmana rağmen 15 yumurta toplnmis iyi degil cok cok iyi süper inşallah transfer oluck ve bebegn tutuncak

Tedavinin hayırlı olsun canım. Devlet özel farketmez inşallah yavrularımıza kavuşuruz
Amin cnm inşallah . Tedaviye ne zamn başlıyorlar yani ignemi verylr önce[/QUOTE]

Adetin ikinci günü başlanıyor canım. Evet ilk önce iğne kullanıyorsun. Senin tarih belli değil sanırım

Amin cnm inşallah . Tedaviye ne zamn başlıyorlar yani ignemi verylr önce

Adetin ikinci günü başlanıyor canım. Evet ilk önce iğne kullanıyorsun. Senin tarih belli değil sanırım[/QUOTE]
Yok dha belli değil bende çikolata kistleri var 3 ay gobekten iğne vuruldm geçici menopoza soktu 1 şubatta doktora gidicem ozamn belli olck

Haklsn cnm ama stres yapma artk hem bak endo olmana rağmen 15 yumurta toplnmis iyi degil cok cok iyi süper inşallah transfer oluck ve bebegn tutuncak
Insallah canim insallah allahin izniyle bebegim benimle olur ona okadar ihtiyacim varki o benim nefesim olacak insallah allah hepimize nasip etsin insallah

Insallah canim insallah allahin izniyle bebegim benimle olur ona okadar ihtiyacim varki o benim nefesim olacak insallah allah hepimize nasip etsin insallah
Yazdiklarini okuyunca bende acaba hata mi yapiyorum diye düşünmedim değil ilginc geldi o kdr para veriyoruz

Okadar sasirdimki demekki bukadar yogunluk onlara bizlere bu sekilde muamele etme rahatligini vermis gercekten cok uzucu canim insallah tum bunlara deger masallah yumurta sayisinda gayet iyi hayirlisiyla bebeklerimiz bize tutunsunda tum bunlari unutucaz

Minimalistt Minimalistt canim sen bunlari dusunme gonlunu ferah tut belki bugun yogundu bize oyle denk geldi sen takilma bunlara eminim seninde cok iyi gecicekek

Minimalistt Minimalistt canim sen bunlari dusunme gonlunu ferah tut belki bugun yogundu bize oyle denk geldi sen takilma bunlara eminim seninde cok iyi gecicekek
Canım sağol çok heyecanliyim bu sureci yaşadığıma bile hala inanamıyorum Allahım sonunda yüzünüzü guldursun yarın güzel haberler verebilirim insallah

A
Canim merhaba bende bugun opu oldum sahibey yok diye mumin bey girdi canini sikmak istemem zoraki geldi beni cok beklettiler hemsireler konusurken duydum kac kere cagirdik gelmiyor diye en sonunda geldi surati bes karis nasilsin iyimisin bile demedi tak diye uyuttular beni okadar stres olmusumki askim kurtar beni diye bagirarak ayildim ve cok agrim oldu insallah senin iyi gecer canim bende sahin bey ne zaman gelicek dedim transfere yetisir dediler ne diyorsunuz siz ya dedim ne demek yetisir yani biraz gerginim hala kusura bakma icimi doktum galiba :)[/QUOTE
Tedavin simdiden hayirli olsun canim

Arkadasim seninde tedavin hayirli olsun basari ile sonuclansin insallah

Back