• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURSALI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR TOPLANIN :)

A
Nerede tedavi görüyorsun canım. İnşallah güzel haberlerle devam eder sürecimiz. Ben jinemedde yim bugün iğnelerin 8.günü büyük ihtimalle pazartesi opu olacak
A jinemedde misiniz bende pazartesi gunu murat beyle gorusmeye gidicem. Eurofertilde tup bebek yaptirdim ikinciye simdi kan vermeye gidiyorum sonucu ogrenicez ama tutmadi biliyorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz

A

A jinemedde misiniz bende pazartesi gunu murat beyle gorusmeye gidicem. Eurofertilde tup bebek yaptirdim ikinciye simdi kan vermeye gidiyorum sonucu ogrenicez ama tutmadi biliyorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz
Bende görüşmeye gittim eurofeertilde özer beye inş sonucunuz güzel cikar

A

canım jinemed de tek doktor var yani murat bey var. Benim orada ikinci denemem ilki tuttu ama 8.haftada bebeğimin gelişimi durdu

canım jinemed de tek doktor var yani murat bey var. Benim orada ikinci denemem ilki tuttu ama 8.haftada bebeğimin gelişimi durdu
Hmm anladim. Insallah bu sefer saglikla devam eden bi gebelik olur..Benimde iki basarisiz tup bebek denemem var.. Histeroskopi olmam lazimmis onuda murat beyde olmak ıstiyorum.

Arkadaşlar sizlere birsey sorucam eşimin sperm testnde morfoloji normal ( kruger ) % 2 normlde 4 ve üzeri olmasi lazmmis ama doktrlar birşey demedi sizn de böyle olan varmi yada doktoru bilgi veren varmi

Arkadaşlar sizlere birsey sorucam eşimin sperm testnde morfoloji normal ( kruger ) % 2 normlde 4 ve üzeri olmasi lazmmis ama doktrlar birşey demedi sizn de böyle olan varmi yada doktoru bilgi veren varmi
tatlım bizim malesef 0 sizin yine 2 en azından :) doktor bunun tüp bebekte sorun olmadığını söyledi zaten spermler özel incelenip seçildiği için sorun yokmuş

Merhaba bursada osman diye bir doktor varmis tup bebek merkezi cok ovduler ama bilgisi olan varmi

Bugün hayirlisiyla yumurta toplama işlemim gerçekleşti arkadaşlar endişelerim yersiz çıktı rahat bi operasyon oldu şimdi biraz kanama ve agrım var sadece

Bugün hayirlisiyla yumurta toplama işlemim gerçekleşti arkadaşlar endişelerim yersiz çıktı rahat bi operasyon oldu şimdi biraz kanama ve agrım var sadece
Geciyor canim ertesi gune ama yat ve cok dinlen bak ben bugun bi kanepe kapattim cok agrim var midem bulaniyo surekli malesef :(

Geciyor canim ertesi gune ama yat ve cok dinlen bak ben bugun bi kanepe kapattim cok agrim var midem bulaniyo surekli malesef :KK43:
Bol bol istirahatle geçircez arkadaşım 1 posette ilacım var bantlarımida yapıştırdım seninde tedavin aynıdır diye dusunuyorum hayırlısı bakalim:KK14:

Evet osman hoca gerçekten iyi bir doktor art diye bir tüp bebek merkezi var tedavimin başlangıcında bende osman hoca ve Acıbadem arasında kararsız kalmistim Acıbadem de devam ettim
Benim tuplerim tikali bilmiyorum arastirmadami yaptirayim orayami geleyim bilemedim

Back