BURSALI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR TOPLANIN :)

Güzel haberlrni alirz inş. Bişey sorcm ya devlt raporu cikmasi icn en az3 yilmi evli olmk lzm internette öyle yazyo bilgisi oln varmi
Insallah canim.. evet 3 yillik evlilik sarti var yalniz rezerv azligi gibi aciliyeti olan kriterler varsa bu sarti tolere edebiliyorlar die biliyorum

Insallah canim.. evet 3 yillik evlilik sarti var yalniz rezerv azligi gibi aciliyeti olan kriterler varsa bu sarti tolere edebiliyorlar die biliyorum
Of ya bende çikolata kistleri var doğal yolla gebe kalma sansm yok kadn doğum kendi tüp bebek merkzne gönderdi rapor cikartrlarmi acaba ya inşallah cikartrlar

Bol bol istirahatle geçircez arkadaşım 1 posette ilacım var bantlarımida yapıştırdım seninde tedavin aynıdır diye dusunuyorum hayırlısı bakalim
Aynen canim sana esin destek oluyorsa ne mutlu :) senin nasil gecti canim opu cikinca odayami aldilar asagimi

Aynen canim sana esin destek oluyorsa ne mutlu :) senin nasil gecti canim opu cikinca odayami aldilar asagimi
Cok sukur destek oluyor canim benimde guzel gecti 6 yumurtam dollenmis yarin arayip transferin nezaman olacagini soyleyecekler tek kisilik bir odaya aldilar rahatti. sanirim bu durum yogunluklariyla ilgili.. buarada senin yumoslarin icinde cok sevindimsana transfer gununu ilk aramada soylemislermiydi bide gun sayarken toplandigi gunu sayiyormuyuz

Yok tatlim bugun arayip soylediler bibdaha pazartesi aksami bilgi vermek icin arayacakmislar allahim insallah pozitifi gosterir ikimizede ben iki embriyo koydurmayi cok istiyorum ama sahin bey yanasmiyor

Bu arada tolandigi gun sayilmiyor ertesi gune dollenmis oluyorlr

Yok tatlim bugun arayip soylediler bibdaha pazartesi aksami bilgi vermek icin arayacakmislar allahim insallah pozitifi gosterir ikimizede ben iki embriyo koydurmayi cok istiyorum ama sahin bey yanasmiyor
Ahh insallah canim pozitifi hayal etmek bile beni benden aliyorbende yarin guzel haberler alirim umarim transfer konusunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…