• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursali kk uyeleri bulusmuyormu ;)

Aynen evimden çok çok güzel evler baktık ve hiç birine isinamadim sonunda vazgeçtim aramaktan artik kismet diyorum
Kismet tabii zamani gelince tasinirsiniz insallah
Cekirge eskiden cok revactaydi normal insanin birakamamasi

Cok tesekkurler darisi basiniza eger bebis istiyorsaniz :KK66:
Evim mudanya yolu tarafinda koruparkin karsisinda kaliyor bursanin yeni bolgelerinden, ileride ev bulusmalari da yapariz insallah o zaman gorme firsatiniz olur:KK66:
Amin amin Allah razı olsun banada dua edin tabiki de istiyoruz bebiş hiç istenmezmi:) ilaç kullanıyorum şuan klomen ve dostenix kullanıyorum malesef hormonlarım yüksek çıktı:( Dr kontrolündeyim çok istiyorm bebek Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da inşallah.Ay konu bebiş olunca çok uzattım sanırım ;)
İnşallah hepinizle tanışmak nasip olur kızlar Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi

Amin amin Allah razı olsun banada dua edin tabiki de istiyoruz bebiş hiç istenmezmi:) ilaç kullanıyorum şuan klomen ve dostenix kullanıyorum malesef hormonlarım yüksek çıktı:KK43: Dr kontrolündeyim çok istiyorm bebek Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da inşallah.Ay konu bebiş olunca çok uzattım sanırım :KK66:
İnşallah hepinizle tanışmak nasip olur kızlar Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
Ederim tabii etmez miyim dua
Doktorundan memnunsan sorun yok, elbet olur bebis acele etme bu guzel gunlerinin keyfini cikar kuzum

Yorum yapmış bursayla ilgili belki burdadır diye bi çağrıyım dedim :)

Yaa o taşınma konumda ne eleştirmişsin beni :KK70: şimdi bidaha okudumda birazcık küstüm :KK12:
;) ben senin gonlunu alirim
Yaaa biliyor musun ben hic birseye alinmam da ondan herkesi kendim gibi zannediyorum galiba
Dur bi bakiim harbiden cok mu kotu yazmisim sana?
Aslinda baska birine yazdiydim diye hatirliyorum ama? Su yonetimi begenmiyorsan sen talip ol sen yap dedigim kisi yani
Kiz ben sana akil verdiydim valla bak ya uzdum mu cok?
Cagiralim eskiciyi o esyalari ativerelim bak nasil ferahlarsin ;)

:KK66: ben senin gonlunu alirim
Yaaa biliyor musun ben hic birseye alinmam da ondan herkesi kendim gibi zannediyorum galiba
Dur bi bakiim harbiden cok mu kotu yazmisim sana?
Aslinda baska birine yazdiydim diye hatirliyorum ama? Su yonetimi begenmiyorsan sen talip ol sen yap dedigim kisi yani
Kiz ben sana akil verdiydim valla bak ya uzdum mu cok?
Cagiralim eskiciyi o esyalari ativerelim bak nasil ferahlarsin :KK66:
Hehe cok tatlısın aldın bile gönlümü :)
Ya kötü üslup kullanan biri var ilk sayfada onun yazdığını falan begenmıssın ondan yani
Tamam tamam barıştık :KK19::KK19:

Hehe cok tatlısın aldın bile gönlümü :)
Ya kötü üslup kullanan biri var ilk sayfada onun yazdığını falan begenmıssın ondan yani
Tamam tamam barıştık :KK19::KK19:
Heeee sen nili diyorsun anladiiiiim ;) ya ne biliim ilk mesajlar onlar ama
Basta dedim ki esin icin yazik adami kaziklamislar kesin diye sonradan anladim yoneticiniz mal;)

Ben de geçitteyim:)))

bulusmaya gelmeyı cok ısterım uyarsa tarıh ama ınanılmaz yogun calısıyorum:KK43:
Aaaa hosgeldin;)
Tarih kolay ya uydururuz sana, kahvalti yapariz diye dusundum ben ama tabii daha kisa sureli de bulusabiliriz

Arkadaslar ben sormayi unuttum ama aramizda calisanlar var mi? Gunu onlara uyan zamanda yapariz

Ben de geçitteyim:)))

bulusmaya gelmeyı cok ısterım uyarsa tarıh ama ınanılmaz yogun calısıyorum:KK43:
Hosgeldin aramıza bir diğer çemkircegimde gelmiş :P sana uyan tarihi ayarlarız kahvaltı süper olur kesinlikle

Hosgeldin aramıza bir diğer çemkircegimde gelmiş :p sana uyan tarihi ayarlarız kahvaltı süper olur kesinlikle
Kiz valla ne kismetlisin seni kizdiranlar hepimiz gelcez sen de bizi fircalican iste daha ne istiyorsun? :KK70::KK70::KK70:

Back
X