- Konu Sahibi ezogelin16
Tabiki de neden olmasın :) hiç kimsem hiç arkadaşım yok burda zaten bi başıma kaldım böyle :) Siz Ayarlarsanız uygun yer olursa tabikide gelirim katılırım bende :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa birsuru arkadas gelmis banaaaaaSelam
Benimle 5 olur belki :) ne zaman buluşmayı düşünüyorsunuz?
Cok sevindim canimTabiki de neden olmasın :) hiç kimsem hiç arkadaşım yok burda zaten bi başıma kaldım böyle :) Siz Ayarlarsanız uygun yer olursa tabikide gelirim katılırım bende :)
Yaşım 26 canım bursayı pek bildiğim söylenemez ben Osmangazi hürriyetteyimCok sevindim canim
Yas ve mahalle alalim hemen, bulusma yeri icin ozluce ozdemiroglu dusunduk ama cogunluga gore karar veririz tabii
Zaman da ne zaman isterseniz![]()
Olsun ben ogretirimYaşım 26 canım bursayı pek bildiğim söylenemez ben Osmangazi hürriyetteyim![]()
Senin de bebis geliyormus canimSelam
Benimle 5 olur belki :) ne zaman buluşmayı düşünüyorsunuz?
Allah bağışlasın inşallah oğlunuzu.evet hürriyet güzel bende çok sevdim bursayı alıştım da sayılır hatta sayılmaz alıştım Bile :)Olsun ben ogretirim
Ben de minarelicavus balatta oturuyorum sana pek yakin degilim
Hurriyeti cok severim, lisede okurken oralarda cok bulundum cok samimi arkadasim vardi kulaklari cinlasin evlendi gitti
Ben dogma buyume bursaliyim o yuzden iyi bilirim buralari
Yasim 32 evliyim 5,5 Aylik bir oglum var tekstil muhendisiyim ama su an calismiyorum
Cok tesekkurler darisi basiniza eger bebis istiyorsanizAllah bağışlasın inşallah oğlunuzu.evet hürriyet güzel bende çok sevdim bursayı alıştım da sayılır hatta sayılmaz alıştım Bile :)
Oturduğunuz yeri hiç bilmiyom ilk defa duydum diyebilirim :) bende istatistik mezunuyum kpss ye Hazırlanıyorm bakalım artık hayırlsı.1 bucuk sene kadar da evliyim.
Aaa birsuru arkadas gelmis banaaaaa
Yas ve yasadiginiz mahalleyi alalim guzel bayan:)
GunaydinGünaydın:)
30 Geçit
Senin de bebis geliyormus canim
Nerede yapacaksin dogumu hayirlisiyla?
Gunaydinbana cok yakin :)
Ben pembe mavi de yaptım çok çok memnun kaldım.benim doktorum da disardandi bana acıbadem yada pembe mavi imkanı sundu ve acibadem çok ucuk geldi fiyat olarak .pembe maviyi tercih ettikGünaydın
Hastaneye henüz karar vermedim. Muayenehaneye gidiyorum. 1 2 hastaneyi araştırıp ona göre karar vereceğim.
Pembe mavi ve acıbadem arasındayım. Var mı bi tavsiyeniz?![]()
Ben pembe mavi de yaptım çok çok memnun kaldım.benim doktorum da disardandi bana acıbadem yada pembe mavi imkanı sundu ve acibadem çok ucuk geldi fiyat olarak .pembe maviyi tercih ettik![]()
Hemsirelerin cogundan memnun kaldim .kizimin bakımını yanimda yaptılar hiç goturmediler.epudurel sezaryen oldum,doktorunun önerisi ile hiçbir sorun yaşamadım doğumun ikinci günü akşamı yürüyüşe çıktım o derece memnundum yani.hastanenin anestezi uzmanı bana denk gelen kişi adını unuttum gerçekten isin ehliydi. Çok çok rahatlattı beni.Benim sigortam iki hastaneyi de karşılıyor o yüzden maddi olarak kafam rahat.
Pembe mavide doğum yapan birisiyle konuşmak istiyordum ben de. Çok güzel oldu :)
Doğumdan sonra hemşirelerden memnun kaldın mı? Bebek hep senin yanında mıydı yoksa alıp götürüyor bakımını yapıp öyle mi getiriyorlardı? Epidural oldun mu? Epidurali yaparlarken ve doğumdan sonra belinle ilgili bir sıkıntı yaşadın mı?
Çok soru var çook :))
Hemsirelerin cogundan memnun kaldim .kizimin bakımını yanimda yaptılar hiç goturmediler.epudurel sezaryen oldum,doktorunun önerisi ile hiçbir sorun yaşamadım doğumun ikinci günü akşamı yürüyüşe çıktım o derece memnundum yani.hastanenin anestezi uzmanı bana denk gelen kişi adını unuttum gerçekten isin ehliydi. Çok çok rahatlattı beni.![]()
Pembe mavi daha mantikli bir secenek bence, sonucta doktorunuz zaten belli, acibadem ekstra birsey katmayacakGünaydın
Hastaneye henüz karar vermedim. Muayenehaneye gidiyorum. 1 2 hastaneyi araştırıp ona göre karar vereceğim.
Pembe mavi ve acıbadem arasındayım. Var mı bi tavsiyeniz?![]()
Merkez illet gibi yapisir insanin yakasina kurtulamazsinGünaydın kizlarne güzel yakinsiniz hepiniz bir ben uzakta
çok kez taşınma planı yaptık eşimle ama birakamadik evimizi çok alışmışız.
![]()