• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursali kk uyeleri bulusmuyormu ;)

Selam arkadaşlar bende bursadayım taşınalı 2 hafta oldu daha alışamadım sevemedim sizin sayenizde severim belki :)
Özlücede oturuyorum..görüşme ayarlarsanız gelirim :)

Selam arkadaşlar bende bursadayım taşınalı 2 hafta oldu daha alışamadım sevemedim sizin sayenizde severim belki :)
Özlücede oturuyorum..görüşme ayarlarsanız gelirim :)
Hosgeldin ;)
Senin bursaya alisma evrenin olacagini dusunmustum cok seviniriz gelirsen ;)
Bana cok yakin evin, burayi takip et canim su an 3 kisiyiz, agustosta bir arkadasimiz daha olacak insallah papatyasevilir papatyasevilir

Hmm canim sen uzakmissin bize
Dedim ki ozlucede baklavaci ozdemiroglu var orada bulussak mi , rujj rujj daha bursada yeni o tarafta metro da yok gelemez diye dusundum ama sen ne dersin?
Belki katılım çoğalır ve önerisi olanlar olabilir .
Hmm canim sen uzakmissin bize
Dedim ki ozlucede baklavaci ozdemiroglu var orada bulussak mi , rujj rujj daha bursada yeni o tarafta metro da yok gelemez diye dusundum ama sen ne dersin?
Arabamiz var kuzucum seni bebisinle beraber alabiliriz de hic sorun olmaz
Çok teşekkür ederim :KK54:çok dusuncelisiniz.Ben gelirim ins .Sorun yok siz programı yapın .ama kızımı getirmem diye düşünüyorum özgür takilayim bir kaç saat:KK55:

Belki katılım çoğalır ve önerisi olanlar olabilir .

Çok teşekkür ederim :KK54:çok dusuncelisiniz.Ben gelirim ins .Sorun yok siz programı yapın .ama kızımı getirmem diye düşünüyorum özgür takilayim bir kaç saat:KK55:
Baska bursada yasayan bildikleriniz var midir kizlar cagiralim etiketleyelim

Back
X