- 28 Kasım 2010
- 42.010
- 139.317
- 798
- Konu Sahibi ezogelin16
Valla 6ya kadar duserik ne var yaniYok 16:)))))))))))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla 6ya kadar duserik ne var yaniYok 16:)))))))))))))
Valla 6ya kadar duserik ne var yani![]()
Orta noktada kent meydani avm var
Ya gecen sefer korupark dedik hem herkes gelebilir kapiya kadar metro var dedik ama olmadi iste kaldik uc kiside
Sanirim ki metroya herkes ulasamiyor, atiyorum altiparmakta oturan var mesela veya setbasinda, onlar metroya kadar gidemeyebiliyorlar
Ee ben de merkez tarafa cikamiyorum otopark sorunu oluyor veya kalabaliktan bunaliyorum
Herkesin bir derdi var o yuzden bdvde bulusuyoz![]()
Gel gel
Acemler tarafinda bildiginiz mekan vs bise var mi? Dogumevinin o taraflarda var da daha asagida var mi bilmiyorum
Hey gidi gunlero vakit kısmet der kesinleşen tarihe uymaya çalışırım:) ben üni.yi Uludağ'da okudum o zamanlar da yıldırımda oturuyordum. kampüse ulaşım heykelden 48 ile filan sağlanıyordu. yol cok uzak ve tıklım tıkıştı otobüs. uzuuun bir sehir turundan sonra okula varıldığından mütevellit bana metro ile ulasılmayacak mesafeler çok az geliyor:) demem o ki şehirdeysem (iş sebebi ile sehir dışına çıkabiliyorum) ve hafta sonu ise seve seve katılırım:)
iş yerim acemlerde benim. bildiğim pek mekan yok. acemlere hürriyet yakın belki oralarda vardır ve ya dediğiniz gibi doğumevini ust taraflarında çekirgeye giderken var wamtes filan.
Hey gidi gunlero 48i ben de bilirim uludag mezunuyum
Cok guzel bir mantici var bursa anadolu lisesi karsisinda
Belki orda bulusuruz oylama yapariz
:)) KEZBANI MERAK ETTİM KİM ACABA![]()
him anladım şimdiCanim merhaba
Ben evlenmeden once gemlik de oturuyordum ailem gemlik de su an ailemin yanindayim borusan da calisiyordum muhasebe departmaninda evlendikten sonra birakmak zorunda kaldim su an calismiyorum esim polis tayinimiz bitlis tatvan a cikti su an esim orada bende ailemin yanina geldim yasim 26 :) sen ne yapiyorsun
hani dışarı çıkıyordun senHey gidi gunlero 48i ben de bilirim uludag mezunuyum
Cok guzel bir mantici var bursa anadolu lisesi karsisinda
Belki orda bulusuruz oylama yapariz
him anladım şimdi
ben de asıl gemlikliyim ama evlenınce bursaya yerleştim
çalışıyorum ben de :)
yaş farkımız varmış baya seni tanıyor olmam çok zor
ben 36 yasındayım
inşallah buluşma sağlanırsa tabi neden olmasın:) bence de tanışıyor olamayiz:) ama tanışır iz
Ciktim ciktimhani dışarı çıkıyordun sen![]()
Goren de 10 yasinda cocukla konusuyor sanir:)him anladım şimdi
ben de asıl gemlikliyim ama evlenınce bursaya yerleştim
çalışıyorum ben de :)
yaş farkımız varmış baya seni tanıyor olmam çok zor
ben 36 yasındayım
10 yaş baya var :)Goren de 10 yasinda cocukla konusuyor sanir:)
Bi tane hatun var boyle hem suslu hem guzelBen kesin gelirim buluşmaya beni unutmayın![]()
Aaay ben sensiz kimseyle gorusmemBi tane hatun var boyle hem suslu hem guzel
Çipil çipil gozleri var
O senle gorusmek istiyo![]()
hım iyi yapmışsınCiktim ciktim
Enduluste starbucks acilmis teftise gidem dedimalacati gibi degil guzeldi gayet