• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursali kk uyeleri bulusmuyormu ;)

Ortak bi tarih saat belirleyelim o zaman hanimlar
Herkes kendine uyan bir gunu saati soylesin ki son dakika caymalar olmasin

Her zaman bekleriz
Biz gelenlerle bir defa gorustuk sonra ikinciye de spontane olarak bulustuk
Bundan sonrakilere katilmak isteyenler olursa seviniriz tabiisi:KK66:

Eminim çok güzel geçmiştir buluşmaniz ben de yeni planlanan buluşmaya katılmak samimiyetle isterim. Bayramin akabinde buluşup güzel bir bayramlaşma yapılabilir. Katılıyorum bayramdan sonra buluşma fikrine☺

Sizler kendimize uygun yer zaman belirleyin benim pansuman günlerine denk gelmemiş olursa bende katılmak isterim denk gelirse de bir sonrakine ins.ulaşımı kolay olursa çok makbule geçer geçen buluşmada yağmurda başlayınca oldukça sorun yasadim ve sonunda ulaşamamış :KK75:olmak üzdü beni .bu ara rahatsızım bir sonrakine gelme ihtimalim daha yüksek

Hoşgeldik o halde ben de yildirimda oturuyorum millet mah.:eek:

Hadi ya .) Memnun oldum. Ben yıldırim mah. Oturuyorum. tarihi Yıldırım kulliyesini belki ziyaret etmissinizdir. Çok yakın evim. huzurlu bir yer. .) Gerci bursanın tüm sokaklarinda huzur var orası ayrı. Şehrin içinde dağ manzarası var mis gibi italyanin torinosu varsa bizimde bursamiz var yani .p deniz kokusuna çok uzak değil ulaşım kolay. Damak tadı olarak cantık, iskender demek yeter daha ne olsun.)) Memleket aşkım depar yaptı pek bi hassas oldum zaar hamileligime ver emi.)))

Ben hepinize baya bir uzaktayim
Anladigim kadariyla bir bursa merkez grubumuz var bir de benim gibi disarilarda oturan grubumuz var
gebito gebito rujj rujj eceezgi eceezgi ve ben niluferdeyiz
Diger arkadaslar da eski bursa merkezdeler
İste bu nedenle bulusma yeri konusunda sorun yasiyoruz;)

Ben hepinize baya bir uzaktayim
Anladigim kadariyla bir bursa merkez grubumuz var bir de benim gibi disarilarda oturan grubumuz var
gebito gebito rujj rujj eceezgi eceezgi ve ben niluferdeyiz
Diger arkadaslar da eski bursa merkezdeler
İste bu nedenle bulusma yeri konusunda sorun yasiyoruz:KK66:

Ortak nokta da buluşalım :) artık şehrin her yerine neredeyse metro var. Otobüsle değilde metroya ulaşımın saglanabilecegi yerler olsa? Havalarda sıcak iç dış mekan sorunsalıda yok bence önemli olan ortak bir noktada bulusmak vesselâm. )

Ortak nokta da buluşalım :) artık şehrin her yerine neredeyse metro var. Otobüsle değilde metroya ulaşımın saglanabilecegi yerler olsa? Havalarda sıcak iç dış mekan sorunsalıda yok bence önemli olan ortak bir noktada bulusmak vesselâm. )
Orta noktada kent meydani avm var;)
Ya gecen sefer korupark dedik hem herkes gelebilir kapiya kadar metro var dedik ama olmadi iste kaldik uc kiside
Sanirim ki metroya herkes ulasamiyor, atiyorum altiparmakta oturan var mesela veya setbasinda, onlar metroya kadar gidemeyebiliyorlar
Ee ben de merkez tarafa cikamiyorum otopark sorunu oluyor veya kalabaliktan bunaliyorum
Herkesin bir derdi var o yuzden bdvde bulusuyoz :KK70:

Back
X