• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursali kk uyeleri bulusmuyormu ;)

Hayırlı geceler bursanın güzel mi güzel nadide sultanları ;) nasılsınız bakim kimseden ses yok bu ara herkes iyidir inşallah sanırım herkes tatilde :KK6:

Slm kızlar, sayımız artmış gibi :halay:buluşma organize edelim osmangazi ,nilüfer,yıldırım ayrı ayrı uygunsa herkes için. Ben geçen buluşmaya yetişemedim mesafeden ve trafikten dolayi:kahve:

mrb ben zerrin benim çalıştığım firma bursaya ofis acıcak. ozaman bursalı olacagım. :))
Epa Turizm ankara shuttle transfer firması orda kış turizm işi için bir yer acacak bakalım. yani benım bursa hayalim Epa Turizm in açılması demektir. inşallah hayırlısı ise olsun .
hem benim hemde epa turizm ailesinin hayrına..

mrb ben zerrin benim çalıştığım firma bursaya ofis acıcak. ozaman bursalı olacagım. :))
Epa Turizm ankara shuttle transfer firması orda kış turizm işi için bir yer acacak bakalım. yani benım bursa hayalim Epa Turizm in açılması demektir. inşallah hayırlısı ise olsun .
hem benim hemde epa turizm ailesinin hayrına..

Öncelikle, senin için hayırlısı olur umarım.Hoşgeldin diyorum şimdiden bende Bursa'da yeniyim 8 ay oldu Ankara 'dan geldim.Zorlu bir ev arama süreci geçirdik eşimle (bursada tanıdık olmayınca).iş arıyorum şimdide başka bir sürecin içindeyim yani ..Ama geleceğin zaman sana bildiğim kadarıyla seve seve yardımcı olurum ilk adaptasyon malesef ki zor oluyor birazcık. ..Ama Ankara'dan sonra Bursa cennet gibi gelecektir bu konuda eminim:halay::KK54:.

Hayirlisi olsun yeni geleceklere
İnsallah cok mutlu olursunuz
Bursa degisik bir sehirdir, adi buyuksehir ama aslinda bence buyuk bir kasaba ;) dogma buyume burali olarak tesbitim bu yonde. Mahalle cok onemli, bazi yerlerde sokak kavgalari bile hala var ,cennet mahallesi tarzinda.

Hayirlisi olsun yeni geleceklere
İnsallah cok mutlu olursunuz
Bursa degisik bir sehirdir, adi buyuksehir ama aslinda bence buyuk bir kasaba :KK66: dogma buyume burali olarak tesbitim bu yonde. Mahalle cok onemli, bazi yerlerde sokak kavgalari bile hala var ,cennet mahallesi tarzinda.

Bursa inanın birçok yere göre güzel doğma büyüme istanbullu olarak söylüyorum istanbul'da dediğiniz gibi bir çok semtinde değil oturmak gezmeye dahi gidilmez ürkütücü. Bursa doğal güzellik aktivite sosyal alanda gelişmiş bir şehir ama malesef değerini bilip değerlendirilmemiş .

Bursa inanın birçok yere göre güzel doğma büyüme istanbullu olarak söylüyorum istanbul'da dediğiniz gibi bir çok semtinde değil oturmak gezmeye dahi gidilmez ürkütücü. Bursa doğal güzellik aktivite sosyal alanda gelişmiş bir şehir ama malesef değerini bilip değerlendirilmemiş .
Cunku insani bir tuhaf ;) akli fikri mahalle baskisina ve magazinel seylere calisir bursalinin

Cunku insani bir tuhaf :KK66: akli fikri mahalle baskisina ve magazinel seylere calisir bursalinin
Bende 1yildir bursadayim ben bursaliyim diyeni duymadım genelde çok göç alan bir sehir yerli halkı çok az kulturler birbirlerine çok uzak karma

Bende 1yildir bursadayim ben bursaliyim diyeni duymadım genelde çok göç alan bir sehir yerli halkı çok az kulturler birbirlerine çok uzak karma
Evet kesinlikle. Ben dogma buyume bursali olmama ragmen bursaliyim demem pek. Dedim ya ilginc bir sehir
Eee bu arada hani bulusma olacakti beni de ablaniz olarak cagiracaktiniz nooldu yav ;)

Back
X