- Konu Sahibi ezogelin16
Hayırlı geceler bursanın güzel mi güzel nadide sultanları
nasılsınız bakim kimseden ses yok bu ara herkes iyidir inşallah sanırım herkes tatilde 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdayım cicişler![]()
Aleykümslm canım benim bende 2. Senem olucak Osmangazi hürriyetteyim bende yıldırım biraz uzak sanırım bana :) tamda bilmiyorum amaSelammmm ben bursaya yeni yerlestim sayılır . Yıldırım ilçesinde oturuyoruz 1 senelik evliyim
BurdayizKimse yoooook![]()
Simdi geldimBurdayiz![]()
mrb ben zerrin benim çalıştığım firma bursaya ofis acıcak. ozaman bursalı olacagım. :))
Epa Turizm ankara shuttle transfer firması orda kış turizm işi için bir yer acacak bakalım. yani benım bursa hayalim Epa Turizm in açılması demektir. inşallah hayırlısı ise olsun .
hem benim hemde epa turizm ailesinin hayrına..
Hayirlisi olsun yeni geleceklere
İnsallah cok mutlu olursunuz
Bursa degisik bir sehirdir, adi buyuksehir ama aslinda bence buyuk bir kasabadogma buyume burali olarak tesbitim bu yonde. Mahalle cok onemli, bazi yerlerde sokak kavgalari bile hala var ,cennet mahallesi tarzinda.
Cunku insani bir tuhafBursa inanın birçok yere göre güzel doğma büyüme istanbullu olarak söylüyorum istanbul'da dediğiniz gibi bir çok semtinde değil oturmak gezmeye dahi gidilmez ürkütücü. Bursa doğal güzellik aktivite sosyal alanda gelişmiş bir şehir ama malesef değerini bilip değerlendirilmemiş .
Bende 1yildir bursadayim ben bursaliyim diyeni duymadım genelde çok göç alan bir sehir yerli halkı çok az kulturler birbirlerine çok uzak karmaCunku insani bir tuhafakli fikri mahalle baskisina ve magazinel seylere calisir bursalinin
Evet kesinlikle. Ben dogma buyume bursali olmama ragmen bursaliyim demem pek. Dedim ya ilginc bir sehirBende 1yildir bursadayim ben bursaliyim diyeni duymadım genelde çok göç alan bir sehir yerli halkı çok az kulturler birbirlerine çok uzak karma