- 28 Kasım 2010
- 42.010
- 139.317
- 798
- Konu Sahibi ezogelin16
Var var gelcen mihu huuuu kızlaaar r buluşma mı vaarrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var var gelcen mihu huuuu kızlaaar r buluşma mı vaarrr![]()
Gideriz tabiisihım iyi yapmışsın
birgün beraber de gideriz bebiş de dahil olmak üzere![]()
Valla ben de korktum kendimden :)Gideriz tabiisi
Benim oglan portakal suyuna bayildi zaten
Calisanlar da benim oglana bayildi valla nazar degcek diye korktum![]()
Gorusursun gorusursunAaay ben sensiz kimseyle gorusmem![]()
Yok yav senden bisi olmazValla ben de korktum kendimden :)
Çok sevdim
Çok uslu ama masallahYok yav senden bisi olmaz
Millet yiyecek gibi bakiyor uyuz oluyorumavm guvenlikleri bile pesimizden kosturacak artik o derece hahaha
Tesekkur ederiz ablasiÇok uslu ama masallah
Eşime bile anlattım
gelirimmmmmmmm cmt olursaaaaaVar var gelcen mi![]()
KoruparkKızlar size 100 puanlık sorum varen sevdiğiniz avm hangisi bursa'da ? Herşeyi bulabiliyorum bu avm favorim dediğiniz?
korupark'ı seviyorum benKızlar size 100 puanlık sorum varen sevdiğiniz avm hangisi bursa'da ? Herşeyi bulabiliyorum bu avm favorim dediğiniz?
Magazin alışveriş merkezi küçücük ama bana hitabediyor kendim için armine ,kızım için panco varKızlar size 100 puanlık sorum varen sevdiğiniz avm hangisi bursa'da ? Herşeyi bulabiliyorum bu avm favorim dediğiniz?
Gideriz tabii neden olmasinKizlar cok teşekkür ederim en kisa zamanda gideceğim dediginiz yerlere belki birgun hepbirlikte gezerizcansu1109 , E ezogelin16 ,
darkmore
Sizin yeriniz nerde hangi işlemleri uyguluyorsunuz salonunuzdaKizlar cok teşekkür ederim en kisa zamanda gideceğim dediginiz yerlere belki birgun hepbirlikte gezerizcansu1109 , E ezogelin16 ,
darkmore
olur mu olur güzel de oluuur :)Kizlar cok teşekkür ederim en kisa zamanda gideceğim dediginiz yerlere belki birgun hepbirlikte gezerizcansu1109 , E ezogelin16 ,
darkmore
Kızlar kiralik daire ariyorum paylasiyim dedim kismet bu işler belki gözünüze çarpar.Gideriz tabii neden olmasin
Bnim evim korupark ve enduluspark yakininda zaten
ne tarafta arıyosun canım semt olarakKızlar kiralik daire ariyorum paylasiyim dedim kismet bu işler belki gözünüze çarpar.![]()
Besevler,ataevler,ozluce,doburca olabilir .3+1 istiyorum site icinde istiyorumne tarafta arıyosun canım semt olarak