- Konu Sahibi ezogelin16
-
Bende elazjğlalıarı çok seviyorum :))) elazığlı candır.:) eşime danışmam lazım canım eğer izin verirse olur o uyurken gelebilirim akşama haber veririmBenimde eşim Elazığlı çok çok sevıyorum Elazığlıları
Gündüz uyuyormuş işte eşiniz 1-2saatliğine çıksanız bence olur
Senin içinde değişiklık olur hem Elazığ'a 3defa gittim memleketin hakkında konuşuruzBende elazjğlalıarı çok seviyorum :))) elazığlı candır.:) eşime danışmam lazım canım eğer izin verirse olur o uyurken gelebilirim akşama haber veririm
Ya walla insanlar uc kagitci olmus arkadas... Bi bardak caya 3 lira istiyolar... Sirf ciktigimizda gerilmeyelim diye disari cikamiyoruz
Pzartesi kahvaltıda buluşalım diyoruz sizide beklerizBende bursadayım bayanlar.bir etkinlik olursa katılmak isterim
Pzartesi kahvaltıda buluşalım diyoruz sizide bekleriz
PAzarda olabilir ozman ne dersiniz @Zuhalim23 senin için pazar Uygun muahhh ne iyi olurdu, çalışan bursalı kadınlar kulübü üyesi olmasaydım eğer :) O zaman biz çalışanları da anın toplantınızda, şimdiden güzel sohbetler hepinize.
Merhaba kizlar, saat 10 çok erken değil mi benim kızım daha uyanmamis olur o saatte .brunch olsa daha iyi olmaz miydi@Zuhalim23 E ezogelin16 @goha pazartesi gunu musait olan bursada olan bizimle gorusmek isteyen ellerini kaldirsin hanim kizcelerrrr
Evet öylede yapabiliriz ilerde görüşmek dileğiyle ozman..önceden planlanmış bir toplantıyı bozmak istemem ben, siz herkese uyan şekilde görüşün, inşallah bir dahaki sefere gelirim bende. artık yaz geliyor akşam serinliğinde de olur bi kahve içimlik buluşmalar görüşmeler onlara da katılabilirim mesela. ya da cumartesi günleri.
Benim içinde erken bi saat ama hamiş bir arkadaşımız var onun 1e kadar vakti varmışMerhaba kizlar, saat 10 çok erken değil mi benim kızım daha uyanmamis olur o saatte .brunch olsa daha iyi olmaz miydi
Konuşuruz tabiki de canım benim inşallah nasip olur gerçekten çok istiyorm akşam eşimle konuşayım size haber vericem.Senin içinde değişiklık olur hem Elazığ'a 3defa gittim memleketin hakkında konuşuruz
Canım pazar günü uygun değil bana yaPAzarda olabilir ozman ne dersiniz @Zuhalim23 senin için pazar Uygun mu
Benimki fedakarlık değil malesef .uyku düzenimiz böyle ve sonra beslenme zorunlu ihtiyaç yani 14 aylık henuzBenim içinde erken bi saat ama hamiş bir arkadaşımız var onun 1e kadar vakti varmış
Hepimiz ufak ufak fedakarlıklar yapıcaz artık görüşmek için :)
Hayatim saati 11 yapsak gelebilir misin?Benimki fedakarlık değil malesef .uyku düzenimiz böyle ve sonra beslenme zorunlu ihtiyaç yani 14 aylık henuzbir daha ki sefere ins
Benim içinde erken bi saat ama hamiş bir arkadaşımız var onun 1e kadar vakti varmış
Hepimiz ufak ufak fedakarlıklar yapıcaz artık görüşmek için :)
E ezogelin16 hayatim sali gunu sana saat kac uyar? Mumkunse herkesi gorelim yaSalıya alabiliriz dilerseniz.
Bana çok erken olmadığı surece uyar.çünkü kizimin beslenmesini halletmeden cikamamE ezogelin16 hayatim sali gunu sana saat kac uyar? Mumkunse herkesi gorelim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?