Veririz tabi tatlim sezsez nur16 brc bebegim owwpapatya baska kim var katilmak isteyen) gusel bi bulusma ayarlayalim
banada haber verın bnde gelırım ıns :)))))
aynn degısık lık olur ya harıka bısı :)))))))))
Nur 16im owwpapatya dan haberin varmi hic yazmiyo goremiom owwpapatyami
malesef canım hberim yok hiç görmyorum.
Evet bebegim.bu arada sen erde oturuodun yasin kac ti.ben demirtastayim 24 yasim
malesef canım hberim yok hiç görmyorum.
Cnm sen daha 20 sin napcan 25ten buyugu ;*kıslr 25 ten büyük ykmu ya bn büyük kalmak istemiorum.yaş büyük tip küçük
Evet bebegim.bu arada sen erde oturuodun yasin kac ti.ben demirtastayim 24 yasim
Hmm gusel.hic gitmedim soganliya ama bnm esim ve ailesi 8yil once orada oturuyolarmis...22yasındayım soganlıdayım bnde
Cnm sen daha 20 sin napcan 25ten buyugu ;*
22yasındayım soganlıdayım bnde
Ballim ben yazdim oww papatyama ozelden de ama dònmedi.iyidir insaallah.bu arada telden girdigim icin ozelden msj atamiom ..google dan giriomtele indirdim kk forumu ama oradanda alinti yapmiyo gicik oldum.sende ev hanimisin oda bende sanirim bebegimde ev hanimi bi sez sez kaliyo oda cmrtesileri gelirim demistiayy canım nerdee 20 :)).owpapatya ev hanımıydı diye aklımda kalmış bnm yazalım özelden görür ulaşır bi şekilde
Ballim ben yazdim oww papatyama ozelden de ama dònmedi.iyidir insaallah.bu arada telden girdigim icin ozelden msj atamiom ..google dan giriomtele indirdim kk forumu ama oradanda alinti yapmiyo gicik oldum.sende ev hanimisin oda bende sanirim bebegimde ev hanimi bi sez sez kaliyo oda cmrtesileri gelirim demisti
Hmm gusel.hic gitmedim soganliya ama bnm esim ve ailesi 8yil once orada oturuyolarmis...
o yeni üye oldu canım özel msj gönderemio forumlarada bakmıosa farketmemiştir belki.o zaman demişti çünkü bn yeni üe oldum 50 msj göndrmem lazımmış diye demişti.bnde indirdim kk forum hiç bişeye yaramıo o .normal googleden gir daha iyi.
Yoo tamamlamis 50ye. yazmisti bana ozelden ama girmiyo en son da burda yazmis iste bidaa girmemis.neyse ulasir bize inss...google amca gibisi yok sipsak hehe))) ozledim muhabbetimizi vallahi..
o yeni üye oldu canım özel msj gönderemio forumlarada bakmıosa farketmemiştir belki.o zaman demişti çünkü bn yeni üe oldum 50 msj göndrmem lazımmış diye demişti.bnde indirdim kk forum hiç bişeye yaramıo o .normal googleden gir daha iyi.
aa onu bilmiyodum canım en son 11 nisanda giriş göünüyo.evt muhabbet iyidi :)
hmm dogrudur arkadasım ya
Ballim ben yazdim oww papatyama ozelden de ama dònmedi.iyidir insaallah.bu arada telden girdigim icin ozelden msj atamiom ..google dan giriomtele indirdim kk forumu ama oradanda alinti yapmiyo gicik oldum.sende ev hanimisin oda bende sanirim bebegimde ev hanimi bi sez sez kaliyo oda cmrtesileri gelirim demisti
Valla iste oyle....bu arada saglik sihatin nasi cnm bnm
hmm dogrudur arkadasım ya
bnm ıcın farketmes bn hergune uyarım yeterkı gesmek olsun
çok şükür iyiyim canım.sen nasılsınn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?