Banada pazar haric uyar.. pekii bu cumartesi bulussak mi ki
çok şükür iyiyim canım.sen nasılsınn.
bnde bu cumartesi çıkamıyorum kayınvalideme yemeğe gidilcek .hafta içi olmasmı.yada sonraki cumartesi.
Banada pazar haric uyar.. pekii bu cumartesi bulussak mi ki
Iyi olmana sevindim cnm.bende iyiyom hamdusenalar olsun rabbime.....menapozdaan cikmayi beklioooooom...sicak basmalari bi bitse hayirlisiyla)))))))
O zaman persembe olsun olurmu
az kaldı dimi canım bitmesine.gerçekten ateş basması oluyo yani.annemde çok sıkıntı çekti ateş basmasından.
az kaldı dimi canım bitmesine.gerçekten ateş basması oluyo yani.annemde çok sıkıntı çekti ateş basmasından.
aynn pazar harıc pazar adamlar ewde oluo :)
olur valla hafta ıcıde olur
Hic sorma d.gazi kapatiom tamamen yoksa duramiyorum.cok sikintili ama insaallah az kaldi bakalim bu ayin sonu yada mayis baslari gibi bekliom batimi tatlim bnm...
Kizceleeer o zaman persembe gunu bulusalim yer mekan neresi olsun
Bakalim bn nasi olcam bayadir olmuom ya aslinda rahat oluo ama rabbim eksikligini aratmasin o bizim herrseyimiz nede olsa.bakalim snci falan olcakmi ...sevindim canım rahatlıyoruz valla stres geçiyo rahatlam geliyo sanki regl olduktan sonra.ilk günü çok sancı sinir oluyoda sonra rahat
sevindim canım rahatlıyoruz valla stres geçiyo rahatlam geliyo sanki regl olduktan sonra.ilk günü çok sancı sinir oluyoda sonra rahat
kent meydanı iyimi.özelden saat haberleşelim ne olur ne olmaz.insnlardan korkar oldum bn.
Bakalim bn nasi olcam bayadir olmuom ya aslinda rahat oluo ama rabbim eksikligini aratmasin o bizim herrseyimiz nede olsa.bakalim snci falan olcakmi ...
Var cnm :) Beşevler tarafındayım ben, sen nilüferde ne taraftasın?
Olmaz mı canımm :)) Tip küçükse ne güzel işte yaşınız hiç göstermezsşn daha ne olsunkıslr 25 ten büyük ykmu ya bn büyük kalmak istemiorum.yaş büyük tip küçük
Bu hafta geçtikten sonra olmaz mı?? İst.dan annem geldi pazar dönücek hemen p.tesi buluşabiliriz. Bir de zafer plaza olsa olmaz mı kent meydanına gitmem için 2 araç değiştirmem lazım çocukla biraz zor olur benim için. Hiç sevmem böyle planları bozmayı ama size uymazsa başka zmn katılırım ben de napıyımKizceleeer o zaman persembe gunu bulusalim yer mekan neresi olsun
ertuğruldayım ben de canım çalısıyormusun
Mrb canım hoşgeldinnSelam kızlar
Bende bursalıyım 27 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var özlücede oturuyorum
Olmaz mı canımm :)) Tip küçükse ne güzel işte yaşınız hiç göstermezsşn daha ne olsun
Bu hafta geçtikten sonra olmaz mı?? İst.dan annem geldi pazar dönücek hemen p.tesi buluşabiliriz. Bir de zafer plaza olsa olmaz mı kent meydanına gitmem için 2 araç değiştirmem lazım çocukla biraz zor olur benim için. Hiç sevmem böyle planları bozmayı ama size uymazsa başka zmn katılırım ben de napıyım
Yok canım evdeyim 2 yıl oldu bırakalı.Belki bu sene başlarım yine. Sen çalışıyor musun?
Mrb canım hoşgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?