Bursa da yeniyim ve biraz iki çift laf etmeye ihtiyaç duyuyo insan hadi bayanlar kim bana katılmak ister...dertleşir muhabbet ederiz ne dersınız....
afyondan mı bursaya gelin geldin canım 03 ü görünce:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bursa da yeniyim ve biraz iki çift laf etmeye ihtiyaç duyuyo insan hadi bayanlar kim bana katılmak ister...dertleşir muhabbet ederiz ne dersınız....
Bekleriz canım :))bende yazın bursaya gelin gelicemm inşş:)![]()
Antalyadan geldim ama ama afonluyum sen nerelisin
ben de calısmak ıcın geldım sonra gelın oldum kocamı getirdım yanı kocam hanım köylu oldu :) nilüferde oturan kk varmı...
bende afyonluyum cnm ama bursalı olcam artık:)
Waaayyy hadi hayirlisi olsun afyonun neresindensin tatlim
afyon merkes canım unıyıde afyonda okudum hayalım bursada yaşamakdı oda ewlilikle olucak inş:))
afyon merkes canım unıyıde afyonda okudum hayalım bursada yaşamakdı oda ewlilikle olucak inş:))
kıslaaaar he bursada olanlar bursalı olanlarda olurmu :))
Valla süper olur canım havalar ısınır ısınmaz ayarlayalım bişeylerBrc burdaku bursali arkadaslarla bi bulusma ayarlasakya tatlim
Valla süper olur canım havalar ısınır ısınmaz ayarlayalım bişeyler
Nur 16im owwpapatya dan haberin varmi hic yazmiyo goremiom owwpapatyamiValla süper olur canım havalar ısınır ısınmaz ayarlayalım bişeyler
O bi yeri ve tarihi ayarlamak pek kolay da olmuyor kimisine uyuyor kimisine uymuyor biz kolayca ayarlarız inşallah :))Aynn super olur toplaniriz 1 yerde bulusuruz dimiiiiiii)))
O bi yeri ve tarihi ayarlamak pek kolay da olmuyor kimisine uyuyor kimisine uymuyor biz kolayca ayarlarız inşallah :))
Evet cnm insaallah.hastalik olum kalim olmadigi muddetce olur ayarlariz allahin izniyle tatlim.
O bi yeri ve tarihi ayarlamak pek kolay da olmuyor kimisine uyuyor kimisine uymuyor biz kolayca ayarlarız inşallah :))
banada haber verin cnm bnde gelirim :)
Herildin yaniii sanada pwwpapatya ve sezsez e de haber veririz tatlim tabiiiii ....napiisun bu arada fistigim gorusemioz valla
banada haber verın bnde gelırım ıns :)))))