Bursa ya gelin gelenler hadi tanışalım...varmısınız!!!!!!!!!!

slm arkadaşlarrr bende bursaya sizler gibi gelin geldim 2 sene oldu burayı gördüğüme çok sevindimm istanbuldan geldim Osmangazi deyimmm :)

Ha alismaya calisiyosun diyosan eger alistim ama istanbul u ozluyorum
Benimde 2,5 sene oldu alışmak zor gerçekten ama zaman öğretiyor :) kafa dengi arkadaşlar edinince daha çabuk uyum sağlanıyor.ben bir süre çalıştım ama şuan ev hatunuyum :)

Benimde 2,5 sene oldu alışmak zor gerçekten ama zaman öğretiyor :) kafa dengi arkadaşlar edinince daha çabuk uyum sağlanıyor.ben bir süre çalıştım ama şuan ev hatunuyum :)
Ya benim kafa dengi arkadasimda yok malesef :) tasindigimizda yeni yapilan bi binaya tasinmistik kimse yoktu ve daire sayisi da cok. Yasi hep benden buyuk hatunlar var kendi katimda bile e tek kalmaya alistim artik :) simdi cocugumuz olsun diye ugrasiyoruz insallah nasip olur bakalim :)

Bende ilk evlendiğimde 4 ay nilüferde oturdum duramadım daha fazla benimde oturduğum binada benim yaşıtım yoktu hepsi yaşlı sayılırdı çocuklarını evlendirmişler karı koca emekli şeklinde çok sıkıldım oradan slm bile vermiyorlardı :) kısmetse 1 2 ay içinde mudanyaya taşınmayı düşünüyoruz.anlayacağın edindiğim arkileri tekrar kaybedicem :)

Ay ayni durumdaymisiz yaa bu kadar olur :) ve bu tasinmalar ne zor istir canim allah kolaylik versin insallah hakkinda ve hakkimizda hayirlisi olsun insallah bakalim daha neler gorucez :)

Biraz geç de olsa hoşgeldin canım bursaya alışmışsındır sanırım 2 sene olmuş baksana
Ben gelin gelmedim ama bursalıyım aslen Bursadan selam olsun Neresine gelin geldiniz ? Ben de geleyim bari aranıza Dostluk olsun sinerji olsun

Ah be arkadasim istanbula donuyoruz biiiz

Heyyyy inanmıyorummmm bende istanbula dönüyorummm Allahın izniyle ama yazıda burda geçiricezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…