• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa ya gelin gelenler hadi tanışalım...varmısınız!!!!!!!!!!

Iyi olmana sevindim cnm.bende iyiyom hamdusenalar olsun rabbime.....menapozdaan cikmayi beklioooooom...sicak basmalari bi bitse hayirlisiyla ;))))))))

az kaldı dimi canım bitmesine.gerçekten ateş basması oluyo yani.annemde çok sıkıntı çekti ateş basmasından.

az kaldı dimi canım bitmesine.gerçekten ateş basması oluyo yani.annemde çok sıkıntı çekti ateş basmasından.

Hic sorma d.gazi kapatiom tamamen yoksa duramiyorum.cok sikintili ama insaallah az kaldi bakalim bu ayin sonu yada mayis baslari gibi bekliom batimi tatlim bnm...

Hic sorma d.gazi kapatiom tamamen yoksa duramiyorum.cok sikintili ama insaallah az kaldi bakalim bu ayin sonu yada mayis baslari gibi bekliom batimi tatlim bnm...

sevindim canım rahatlıyoruz valla stres geçiyo rahatlam geliyo sanki regl olduktan sonra.ilk günü çok sancı sinir oluyoda sonra rahat

sevindim canım rahatlıyoruz valla stres geçiyo rahatlam geliyo sanki regl olduktan sonra.ilk günü çok sancı sinir oluyoda sonra rahat
Bakalim bn nasi olcam bayadir olmuom ya aslinda rahat oluo ama rabbim eksikligini aratmasin o bizim herrseyimiz nede olsa.bakalim snci falan olcakmi ...

kent meydanı iyimi.özelden saat haberleşelim ne olur ne olmaz.insnlardan korkar oldum bn.

Valla kent meydani cok ii olur cnm ya.bende hemen varirim zaten ;)))aynen o tarz seyleri ozelden konusalim tatliskom...

Bakalim bn nasi olcam bayadir olmuom ya aslinda rahat oluo ama rabbim eksikligini aratmasin o bizim herrseyimiz nede olsa.bakalim snci falan olcakmi ...

bnm çok sancı olunca asprin içiorum mecburen.zrarlı diyolar sulandırır ama napim anca geçiyo sancı

Evet drlar dio aspirin cok icmeyin asiri kan sulandirip beyin kanamasi yapiomus tatlim.ozelden msj attim cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kıslr 25 ten büyük ykmu ya bn büyük kalmak istemiorum.yaş büyük tip küçük :D
Olmaz mı canımm :)) Tip küçükse ne güzel işte yaşınız hiç göstermezsşn daha ne olsun :D

Kizceleeer o zaman persembe gunu bulusalim yer mekan neresi olsun
Bu hafta geçtikten sonra olmaz mı?? İst.dan annem geldi pazar dönücek hemen p.tesi buluşabiliriz. Bir de zafer plaza olsa olmaz mı kent meydanına gitmem için 2 araç değiştirmem lazım çocukla biraz zor olur benim için. Hiç sevmem böyle planları bozmayı ama size uymazsa başka zmn katılırım ben de napıyım :14:

ertuğruldayım ben de canım çalısıyormusun

Yok canım evdeyim 2 yıl oldu bırakalı.Belki bu sene başlarım yine. Sen çalışıyor musun?

Selam kızlar

Bende bursalıyım 27 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var özlücede oturuyorum

Olmaz mı canımm :)) Tip küçükse ne güzel işte yaşınız hiç göstermezsşn daha ne olsun :D

Bu hafta geçtikten sonra olmaz mı?? İst.dan annem geldi pazar dönücek hemen p.tesi buluşabiliriz. Bir de zafer plaza olsa olmaz mı kent meydanına gitmem için 2 araç değiştirmem lazım çocukla biraz zor olur benim için. Hiç sevmem böyle planları bozmayı ama size uymazsa başka zmn katılırım ben de napıyım :14:

Yok canım evdeyim 2 yıl oldu bırakalı.Belki bu sene başlarım yine. Sen çalışıyor musun?

evet calısıyorum canım

Back