mrba bende 2 yıl önce bursaya gelin geldim
Evet cnm uzun zaman oldu topige giremiyirdum faka simdi burdayim ins artik.sen nerede oturuyorsun taniyalim birbirimiziUzun zmndır uğrayan olmamış topiğe ama ben yinede yazayım. Benim de 2 yıl oldu bursaya gelin geleli.
Uzun zmndır uğrayan olmamış topiğe ama ben yinede yazayım. Benim de 2 yıl oldu bursaya gelin geleli.
ataevler tarafında yaşıyorum ailemle birlikte, çakirge tarafında çalışıyorum. sizler ne taraftansınız? çalışıyor musunuz?
Uzun zmndır uğrayan olmamış topiğe ama ben yinede yazayım. Benim de 2 yıl oldu bursaya gelin geleli.
ataevler tarafında yaşıyorum ailemle birlikte, çakirge tarafında çalışıyorum. sizler ne taraftansınız? çalışıyor musunuz?
Merhaba hanimlar
Ben de Bursa`ya geri doneli yaklasik 1 yil oldu, 10 senelik ayriliktan sonra. Ev-is ikilisinden kiz muhabeetini ozler duruma geldim, umarim guzel bir arkadaslik kurabiliriz =)
Merhaba hanimlar
Ben de Bursa`ya geri doneli yaklasik 1 yil oldu, 10 senelik ayriliktan sonra. Ev-is ikilisinden kiz muhabeetini ozler duruma geldim, umarim guzel bir arkadaslik kurabiliriz =)
gelin gelmedim ama bursalıyım hoşgeldin bursamıza nasıl alışabildin mi
bende 24yasindayim. calismiyorum 2012de evleendim cocugum yok. olur insaallah. antalyadann gelin geldim .demirtastayim terminalin asagisinda yani...insaalah guzel arkadasliklar kurariz cnm bnmBen 28 yaşındayım memleket ist., 2011'de Bursa'ya gelin geldim. Oğlum var 1 yaşında.Nilüfer Beşevler tarafında oturuyorum şimdilik çalışmıyorum ama bu yaz çalışmak istediğim için Yıldırım tarafına taşınıcaz büyük ihtimalle. Benden bu kadar :))
bende 24yasindayim. calismiyorum 2012de evleendim cocugum yok. olur insaallah. antalyadann gelin geldim .demirtastayim terminalin asagisinda yani...insaalah guzel arkadasliklar kurariz cnm bnm))
Ben 28 yaşındayım memleket ist., 2011'de Bursa'ya gelin geldim. Oğlum var 1 yaşında.Nilüfer Beşevler tarafında oturuyorum şimdilik çalışmıyorum ama bu yaz çalışmak istediğim için Yıldırım tarafına taşınıcaz büyük ihtimalle. Benden bu kadar :))
İnş. canım bütün arkadaşlarımı dostlarımı İst.da bıraktım maalesef ve burda hala doğru düzgün arkadaş bulabilmiş değilim.Güzel olur yani
Merhaba felinda benimdr 2 yil oldu bursaya ggeleli nerde otiruyorsun ...ben bayafdir topige giremedim ama tekrar burdayim insallah...nerde oturuyorsun yasin kac biraz bahsedebilirmisin cnm
İnş. canım bütün arkadaşlarımı dostlarımı İst.da bıraktım maalesef ve burda hala doğru düzgün arkadaş bulabilmiş değilim.Güzel olur yani
Olsun bi gun olur elbet bizimde cocugumuz)) senlede baya uzakmisiz felindacim ama olsun gonuller bir oldumu heryer yakin olur )
Calisiyormusun tatlim sen...
Olsun bi gun olur elbet bizimde cocugumuzbende ataevlerde oturuyorum.31 yaşındayım çocuksuzum
Olsun bi gun olur elbet bizimde cocugumuz)) senlede baya uzakmisiz felindacim ama olsun gonuller bir oldumu heryer yakin olur )
Calisiyormusun tatlim sen...
Şuan çocuk istemiyorum zaten tatlım eşimle beraber ofisimiz var.belki seneye çocuğu düşünmeye başlıycaz :))
Hmm olsun rabbim gonlune gore versin cnm...bende olsun die ugrasanlardanim iste ;(((
Şuan çocuk istemiyorum zaten tatlım eşimle beraber ofisimiz var.belki seneye çocuğu düşünmeye başlıycaz :))
İnş seninde gönlüne göre verir kaç yaşındasın.bizde seneye bakıcaz uğraşcaz mı hemen olcakmı bilemiyoz kısmet.
Var cnm :) Beşevler tarafındayım ben, sen nilüferde ne taraftasın?ben de calısmak ıcın geldım sonra gelın oldum kocamı getirdım yanı kocam hanım köylu oldu :) nilüferde oturan kk varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?