- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi Green Gables
su benim tarif ettigim uye bu eger dogru soyluyorsa ama simdi bulamiyorum adini.İki ihtimal var.
A) yalan
B) forumda şöyle ünlüydüm, böyle aktiftim, şöyle herkesle konuşuyordum dediği kimsenin tanımadığı biri çıkacak. Sen kimsin be slk tepkisi alacak.
Kendini önemseme şekli başkası gibi davranmak olan birine ciddi ciddi soru soruyoruz
Bu işin sonunda cidden kimsenin tanımadığı etmediği, 5 tane mesaj atınca ayıp olmasın diye cevap verilen yapışkan,ismini kimsenin bilmediği silik bir şey çıkacak ya.
Kesin öyle zatenİki ihtimal var.
A) yalan
B) forumda şöyle ünlüydüm, böyle aktiftim, şöyle herkesle konuşuyordum dediği kimsenin tanımadığı biri çıkacak. Sen kimsin be slk tepkisi alacak.
Kendini önemseme şekli başkası gibi davranmak olan birine ciddi ciddi soru soruyoruz
Bu işin sonunda cidden kimsenin tanımadığı etmediği, 5 tane mesaj atınca ayıp olmasın diye cevap verilen yapışkan,ismini kimsenin bilmediği silik bir şey çıkacak ya.
Ya at ne olacak ben yabancı mıyım
Bibi sefaf seviyorum çılgın kadınıBenim de burda herrrr şeyimi herkes bilir. Kim ne yapsın beni ya öf. 51. Bölge filan değilim. Dümdük insanım yani. Birinin gecelikli fotosunu gördüyseniz noolmuş. Atan zaten çekinse atmaz. Umursamamış da atmıştır. Her gün kahvesiyle selfie atan üyemiz var kapı gibi @Bibibella
Yanlis mi biliyorum Ikinci üyelik açılamıyor du bu nasil acti..
ben bunları zaten biliyorum bu sebeple hesapların kapalıydı telefondan aktivasyon ettirince açtım...
at lutfen ya yoksa top nokta benim taytli fotom olucak galiba. biraz da sen ugras ahajahajah
bi de buna attigim fotoyu gorsen shdksjsksh DUR SANA DA ATIYIM
Ohhh bir yerlerim şişecekti bugün taytlı popo pardon taytlı insan görmeseydimbi de buna attigim fotoyu gorsen shdksjsksh DUR SANA DA ATIYIM
Birini kapatıp diğerini açmışYanlis mi biliyorum Ikinci üyelik açılamıyor du bu nasil acti..
EEE ne yapalım yani? Kendi karakter bozukluğunuzu burada ifşa ettiniz diye size alkış mı tutalım
Bana da atbi de buna attigim fotoyu gorsen shdksjsksh DUR SANA DA ATIYIM
senin icin daha ozel seyler dusunuyorum tayti herkese atmisim baksanaBana da at