Burada bir sürü üyelik açıp olmadığım biri gibi davrandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay bi de yorumlari okuyarak geliyordum ne sapik zihniyetlileriniz varmis ben sok. hic mi disari cikmiyorsunuz ya da tayt gorunce hepiniz bon bon bakiyor musunuz hajahajaha cidden cok garip. biri de squat yaparken taytli foto demis evet uygulamaliydi sansiniza kusun artik

Erkek aklıyla hayal ettiler sanırım

ben ceyceye fotograf falan atmadim. benimle ilgili birbirinizle konusuyorsaniz konusmamanizi rica edicem. gulup eglenirken bos yere gerilmeyelim.
hayir sizinle ilgili birbirimizle neden konuşalim ki
siz buraya ceyceye yollamıştim resim yazinca ihale ceyceye kalir gibi oldu aslinda adinizin gecmesi bundan,başka bir şey yok.

Hanımlar konuyu açan kişi özelden topiği kapatmamı istediği için yorumlara kapatıyorum, diğer üyeliklerini de Kazen uygun görürse deşifre eder ama en azından benim gördüğüm kadarıyla diyeyim bu topikte yazdığınız kişi veya kişilerle bağlantısı yok gibi görünüyor, başka birisi.

Bu arada geciktiğim için de kusura bakmayın hanımlar, akşam saati ancak kafayı toplayıp siteye girdim ki troll konular ve bu topiği aynı anda okuyayım derken beynim kafatasımda ters takla attı:)
Biraz itiraf biraz özür topiği gibi olmuş, üye benim kadın olduğum biliniyor demiş de, valla ben artık bir kendimi biliyorum kadınım, bir editör arkadaşlarımı, bir de Kazen'in eşiyle, ahretliğim HanımKelesimiGetir'i biliyorum, onun dışında kim kadındır, kim erkektir, kim trolldür bilmem, üyenin sitede erkek üyeler var baktım hala aktifler deyip o kişileri rapor etmemesini de site kurallarına uygun bulmuyorum, keşke burada konu açmak yerine sadece bize yazıp erkek olduğunu bildiği kişileri de rapor etseydi.

Neyse konu da üyelik de sona erdi, bir daha gelirse kendisinin de istediği gibi engellenecek çünkü troll üyelerin bize mal edilmesi gibi şeylerden de sıkıldık doğrusu, bu da ayrı bir mevzu aklıma gelmişken yazayım da içimde kalmasın dedim

hangi üyelikler diye sormuştunuz ; - Green Gables -, Shirley-, Yalaan, heyleydi , V vvaveyla bunlar bulabildiklerim.

Bunların dışında kronik hesaplar var ise kuvvetli muhtemel onun için sizlerden özür diledi. Zira bu hesaplarda sorun yok gibi sadece çoklu üyelik. Hatta üyeliklerini iptal edip edip gitmiş her seferinde ve link olmayan üyelikler aktif edilmemiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…