- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi Green Gables
Erkek aklıyla hayal ettiler sanırımay bi de yorumlari okuyarak geliyordum ne sapik zihniyetlileriniz varmis ben sok. hic mi disari cikmiyorsunuz ya da tayt gorunce hepiniz bon bon bakiyor musunuz hajahajaha cidden cok garip. biri de squat yaparken taytli foto demis evet uygulamaliydi sansiniza kusun artik
Ne demişleray bi de yorumlari okuyarak geliyordum ne sapik zihniyetlileriniz varmis ben sok.
tayt deyince akla sadece fantezi gelmeseydi dunyamiz……Erkek aklıyla hayal ettiler sanırım
Vanessa'nın bir gün çıkıp 'hepinizle nasıl da dalga gectim ama' diye konu açmasını bekliyorumVanessa sen misin yoksa, ölümü öp doğru di bağa
Açsın zaten, insan zekasına olan inancımi oldurmesin benimVanessa'nın bir gün çıkıp 'hepinizle nasıl da dalga gectim ama' diye konu açmasını bekliyorum
hayir sizinle ilgili birbirimizle neden konuşalim kiben ceyceye fotograf falan atmadim. benimle ilgili birbirinizle konusuyorsaniz konusmamanizi rica edicem. gulup eglenirken bos yere gerilmeyelim.
Bu arada geciktiğim için de kusura bakmayın hanımlar, akşam saati ancak kafayı toplayıp siteye girdim ki troll konular ve bu topiği aynı anda okuyayım derken beynim kafatasımda ters takla attı:)K Kazen veMune kadın olduğumu erkek olmadığımı biliyor diyorum, nesini anlamıyorsunuz.
Kazen zaten kendisi yazdı biraz önce telefonla aktive ettin diğer hesapların kapalıydı diye. Aynı kişi olduğumu bilip burada nasıl tutsunlar. Muneye de dedim hesap açmamı engelleyin diye bu kadar basit. Yaptıklarıma çanak tutmuyorum zaten insan kendini ifşa eder mi yoksa