Burada bir sürü üyelik açıp olmadığım biri gibi davrandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepinizi kekledim, mal gibi özelinizi açtınız, özel foto attınız diosun yani...Ve sen bunu bir beceri olarak görüyorsunuz, burdaki herkesten daha akıllı binbir surat olduğunu söylüyorsun...Sonuna da psikologa gideceğim diye yazıyorsun ki taşlanmayasın...Sen sadece şarlatansın, bunu gerçek hayatında da yapıyorsundur..

Bu kadar yazasınız vardı, wattpad dururken neden kk? Burası kaleminizi geliştirebileceğiniz bir yer değil, insanlar derdini paylaşıyor, içinden çıkamadığı şeyleri soruyor burda. Yaptığınız zaman çalmak, girdiğiniz kul hakkı. En çok ilgi gören, sinir uçlarına dokunan hikayeler yazıp meşguliyet yaratıyor, gerçek konuları geriye atıyorsunuz. Kul hakkı değil de ne şimdi?

Dur bi tane deneme yapiiöim sen gibi hoş sen kadar olamayız da
Selam hanımlar hep yprumları okuyordum ilk kez konu acmak için üye oldum..ben öğretmenim eşim ise dr...4yıllık evliyiz, benim derdim eltim...neyse valla içim şişer devamını bile getiremem cok sıkıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…