• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burada bir sürü üyelik açıp olmadığım biri gibi davrandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kazen Kazen @Mune sizlere özelden mesaj attım. İlk önce sizden ve daha sonra diğer arkadaşlardan özür diliyorum. Bir daha üyelik asla almayacağım fakat bunu bir şekilde engellerseniz de çok mutlu olurum. Tekrar özür dilerim.
Dayanamam gelirim diyorsun 😂😂

Kazen Kazen @Mune sizlere özelden mesaj attım. İlk önce sizden ve daha sonra diğer arkadaşlardan özür diliyorum. Bir daha üyelik asla almayacağım fakat bunu bir şekilde engellerseniz de çok mutlu olurum. Tekrar özür dilerim.
Bedeviii manolyam :D

Niye eski üyeliklerini atmiyorsun?

İki ihtimal var.
A) yalan
B) forumda şöyle ünlüydüm, böyle aktiftim, şöyle herkesle konuşuyordum dediği kimsenin tanımadığı biri çıkacak. Sen kimsin be slk tepkisi alacak.

Kendini önemseme şekli başkası gibi davranmak olan birine ciddi ciddi soru soruyoruz :D

Bu işin sonunda cidden kimsenin tanımadığı etmediği, 5 tane mesaj atınca ayıp olmasın diye cevap verilen yapışkan,ismini kimsenin bilmediği silik bir şey çıkacak ya.

ben bunları zaten biliyorum bu sebeple hesapların kapalıydı telefondan aktivasyon ettirince açtım...

Bu saydığınız kişiler değil , bu kadar şeyi itiraf eden bunu da bendim evet diye gocunmadan söyler
buranın tehlikeli olabileceğini vurguluyorum kısacası kimseye inanıp güvenmeyin . Özelden memesinin fotoğrafını atanlar bile oldu yıllar önce eşi için aldığı gecelikleri gösteren bile.. daha neler neler. Çok samimi olan üyeler var o siz değilseniz bile eminim okuyacaklar burayı
Aboo ciddi olamazsın ayyy

Tam buradan birine nude atarken bu konuya denk geldim ve sayenizde vazgeçtim. Tişikkirlir sipirmin hayatımı kurtardığın için.
İşte bu yüzden özelden değil de burdan vurun masaya🙏🙏 bekliyoruz tşkkrlr🥂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X