- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
-
- Konu Sahibi Green Gables
KışkırtmaÇünkü yalanatacak üyelik adı yok
Kocaman kahkaha attım.. simdi kac yaşındasın şimdiki durumun ne ? bir zamanlar hangi yazdığın uyesin simdi Buda bir yetenek kitap yaz dene.. yeteneğini bu yone cevir..yok vallahi değil , onu görüp kendimi hatırladım
çok eskilerdenim
Tam buradan birine nude atarken bu konuya denk geldim ve sayenizde vazgeçtim. Tişikkirlir sipirmin hayatımı kurtardığın için.
Yanlis mi biliyorum Ikinci üyelik açılamıyor du bu nasil acti..Bedeviii manolyam
Sen de bana at, yabancı mıyımYa at ne olacak ben yabancı mıyım
Niye eski üyeliklerini atmiyorsun?
Bugün yoğun kk. Yemek yaparken iyi gittiKışkırtmaMetres konusu bitti buraya atladık
Biz en iyisi özel mesaj grubu kurup toptan atalımSen de bana at, yabancı mıyım
at lutfen ya yoksa top nokta benim taytli fotom olucak galiba. biraz da sen ugras ahajahajahTam buradan birine nude atarken bu konuya denk geldim ve sayenizde vazgeçtim. Tişikkirlir sipirmin hayatımı kurtardığın için.
Aboo ciddi olamazsın ayyyBu saydığınız kişiler değil , bu kadar şeyi itiraf eden bunu da bendim evet diye gocunmadan söyler
buranın tehlikeli olabileceğini vurguluyorum kısacası kimseye inanıp güvenmeyin . Özelden memesinin fotoğrafını atanlar bile oldu yıllar önce eşi için aldığı gecelikleri gösteren bile.. daha neler neler. Çok samimi olan üyeler var o siz değilseniz bile eminim okuyacaklar burayı
İşte bu yüzden özelden değil de burdan vurun masayaTam buradan birine nude atarken bu konuya denk geldim ve sayenizde vazgeçtim. Tişikkirlir sipirmin hayatımı kurtardığın için.