Burada bir sürü üyelik açıp olmadığım biri gibi davrandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aa öyle olmaz suç ortaklarınıda ifşa et. Madem günah çıkarıyosun tam olsun. Belki bu yazdıkların bile fakedir

E atabilir herkes tayt giyebiliyor olağandışı bir olay mı ki? Amacın ne ya cidden söylesene millete parmak sallar gibi seninde bununu biliyorum falan bilsen nolur burdaki herkes zaten anonim !
S sassyassyy sende taytlı bir fotoğrafını atmıştın özelden spor konuşurken o zamanlar sarışındın diye hatırlıyorum

ben bunları zaten biliyorum bu sebeple hesapların kapalıydı telefondan aktivasyon ettirince açtım...

evet sizinle birkaç kez daha konuşmuştuk diye hatırlıyorum ben mesaj atmıştım. Biraz önce de size mesaj attım bakabilir misiniz? kendi telefonumdan aktive edemedim diğerlerinde kullandığım için. şimdi bunu yazmak için üye oldum. erkek falan değilim zaten siz de biliyorsunuz. tekrar özür dilerim sizden kurallara uymadığım için, tedavilik bir durum olduğunun farkındayım. konu kapatılırsa da çok mutlu olurum,

Dalga gecmek icin yapmadim demiss bi de yani tamamen hasta oldugun icin yaptin oyle mi kendini bilmekte bisey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…