- 20 Ocak 2010
- 45.215
- 153.072
- 43
-
- Konu Sahibi Green Gables
Laaannn sus
yani yalan söylemiyorum uydurmuyorum da hiçbir şeyi
amacım zaten kimseyi güvenmeyin inanmayın diye, inan telefon numaralarına kadar verenler vardı
Of şaka mısınız ya. Bu kadar şeyi itiraf ettim bunu mu yalan söyleyeceğimKanka bana fotosunu atmadı ama renkli gözlü oldugunu ben bile biliyorum yorumlardan baska kapıya bence eglenme bosa ergen
Yav verse ne olacak tc yazimi ne yapabilirler en fazla aradımi engelle geç bu kadar ne dert ettinyani yalan söylemiyorum uydurmuyorum da hiçbir şeyi
amacım zaten kimseyi güvenmeyin inanmayın diye, inan telefon numaralarına kadar verenler vardı
Peki istemeden nasıl bu kadar insana foto attırdın ya hahahaBen direkt fotoğraf istesem salak mı bu insanlar ben istedim diye fotoğraf atacak? Mantıklı düşünün
Ben direkt fotoğraf istesem salak mı bu insanlar ben istedim diye fotoğraf atacak? Mantıklı düşünün
e soyle o zaman az once tarif ettigim uyelik sen misin? nickini hatirlayamadim. bu kadar her halti soyleyip kullanici adini niye soylemiyorsun? zaten kapaliymis hesap??Of şaka mısınız ya. Bu kadar şeyi itiraf ettim bunu mu yalan söyleyeceğim
bunca insanı tanıyorum diyorum niye uydurayım renkli gözlüsün diye
inanın diye söylüyorum ayrıntıları
Bence yapmali zaten konu ne amacı ne napalım herkesle yalandan 12500 tane kişilikle konuştuysanYa bu işin sonunda muhtemelen Kazen seni bayağı detaylı şekilde ama üstü kapalı ifşa edecek.
Psikolojin de sağlam değil.
Hadi bakalım kolay gelsin.
Niye eski üyeliklerini atmiyorsun?Of şaka mısınız ya. Bu kadar şeyi itiraf ettim bunu mu yalan söyleyeceğim
bunca insanı tanıyorum diyorum niye uydurayım renkli gözlüsün diye
inanın diye söylüyorum ayrıntıları
Hepinizi aslında çok iyi tanıyorum
Meme iste atar ama üyelikler nooooooNiye eski üyeliklerini atmiyorsun?
Çünkü yalanMeme iste atar ama üyelikler noooooo
Sende olursunİfşalarım seni akıllı ol
Hahahahhahahsahahha
Ahahahahhahs en çok da güldüğüm güzel
Ay ne kadar iyisin.yeni bir konuşma değil rahat 4-5 senesi vardır
kısacası amacım ifşa etmek değil
ben erkek de olabilirdim kötü niyetle dağıtabilirdim de
bu konuda doğru söylüyorum kimseye güvenmeyin diye yazıyorum tüm bunları