Burada bir sürü üyelik açıp olmadığım biri gibi davrandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki ihtimal var.
A) yalan
B) forumda şöyle ünlüydüm, böyle aktiftim, şöyle herkesle konuşuyordum dediği kimsenin tanımadığı biri çıkacak. Sen kimsin be slk tepkisi alacak.

Kendini önemseme şekli başkası gibi davranmak olan birine ciddi ciddi soru soruyoruz :KK70:

Bu işin sonunda cidden kimsenin tanımadığı etmediği, 5 tane mesaj atınca ayıp olmasın diye cevap verilen yapışkan,ismini kimsenin bilmediği silik bir şey çıkacak ya.
su benim tarif ettigim uye bu eger dogru soyluyorsa ama simdi bulamiyorum adini.

İki ihtimal var.
A) yalan
B) forumda şöyle ünlüydüm, böyle aktiftim, şöyle herkesle konuşuyordum dediği kimsenin tanımadığı biri çıkacak. Sen kimsin be slk tepkisi alacak.

Kendini önemseme şekli başkası gibi davranmak olan birine ciddi ciddi soru soruyoruz :KK70:

Bu işin sonunda cidden kimsenin tanımadığı etmediği, 5 tane mesaj atınca ayıp olmasın diye cevap verilen yapışkan,ismini kimsenin bilmediği silik bir şey çıkacak ya.
Kesin öyle zaten😁😁 yoksa yazardı.

Benim de burda herrrr şeyimi herkes bilir. Kim ne yapsın beni ya öf. 51. Bölge filan değilim. Dümdük insanım yani. Birinin gecelikli fotosunu gördüyseniz noolmuş. Atan zaten çekinse atmaz. Umursamamış da atmıştır. Her gün kahvesiyle selfie atan üyemiz var kapı gibi @Bibibella
Bibi sefaf seviyorum çılgın kadını

L Leyla- kullanici adinin son hali bu benle konustugu. baya bi degistirmisti sonra.
1649085225320.jpeg

Hiç sağlıklı değil. Cok aktif sayilmam girerim ama mesaj yorum konusunda. Ben bile girip kontrol ettim mesajlarımı, fotograf olmasada yasadiklarimizi paylasiyoruz falan huzursuz ettin beni mübarek gunde. Ki benim pek ozel konusmamda yoktur ayrintili olarak. Yinede rahatsiz edici. Yazin bi kiz falima bakmış fake instalarimizdan ses kaydiyla, baya sohbet etmişiz, simdi bakinca burdaki kullanıcıadi degismis yeni konulari bi absurt geldi acaba fake miydi sen misin yoksa kiz? Bide benle konustun mu hic

15 yaşında çocukken üslubunuz sırıtmamış demek ki, fark etmemişler bu çok ilginç geldi ya :KK70: şimdi 15 yaşındakilerin konuşma tarzı çok farklı mutlaka anlaşılırdı. Sanal ortam işte hesap gerçek olsa bile yazdıklarımız persona ürünü olabilir. Çok önemli bir şey itiraf ediyormuşçasına tavır takınmanız, o dramaqueen haller :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X