- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi Green Gables
Aaa bu ben
Benle konuştun mu çok merak ettim nolur söyleSeninle de konuşmuşluğumuz oldu. Dikkat etmeniz adına açtım istersen alkış da tutabilirsin tabi
Buradan tanıdığı birine meme gösterip,gecelik gösterene üzülmeyelim ama bunların doğru olduğu ne malum?Bu saydığınız kişiler değil , bu kadar şeyi itiraf eden bunu da bendim evet diye gocunmadan söyler
buranın tehlikeli olabileceğini vurguluyorum kısacası kimseye inanıp güvenmeyin . Özelden memesinin fotoğrafını atanlar bile oldu yıllar önce eşi için aldığı gecelikleri gösteren bile.. daha neler neler. Çok samimi olan üyeler var o siz değilseniz bile eminim okuyacaklar burayı
yazdim canim seni de siraya. allahin izniyle bugun forumda taytli sarisin gormeyen kalmayacakBen dururken kimlere foto atıyon heeeyyyy kimler kimlerle beraber
sende renkli gözlüsün değil mi?
Benle konuştun mu çok merak ettim nolur söyle
sende renkli gözlüsün değil mi?
naptın herkesten sapık gibi foto mu istedin yav
Kanka bana fotosunu atmadı ama renkli gözlü oldugunu ben bile biliyorum yorumlardan baska kapıya bence eglenme bosa ergensende renkli gözlüsün değil mi?
hee aynen mantigi da senden ogrensin koskoca kadinBen direkt fotoğraf istesem salak mı bu insanlar ben istedim diye fotoğraf atacak? Mantıklı düşünün
Oo ben bibinim nerelerini gördüm var yaBenim de burda herrrr şeyimi herkes bilir. Kim ne yapsın beni ya öf. 51. Bölge filan değilim. Dümdük insanım yani. Birinin gecelikli fotosunu gördüyseniz noolmuş. Atan zaten çekinse atmaz. Umursamamış da atmıştır. Her gün kahvesiyle selfie atan üyemiz var kapı gibiBibibella
yani yalan söylemiyorum uydurmuyorum da hiçbir şeyiEvet kirpikle ve makyaj ilgili konusurken fotografini forumun ortasina da atmistim zaten.Dur bakim özelden kime atmisim.