Burada bir sürü üyelik açıp olmadığım biri gibi davrandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya ben cikaricam simdi size de tarif ediyim. kapaliyim, nisanlim ya da sevgilim askerde, kuyumcu falan diye bir seyler yazan bi kiz vardi. hatta yazi fontu da boyle pembe veya mavi oluyordu bizim gibi duz yazmaz reis. o bence bu ya. peanut bilmemne kullanici adi vardi. elden ele sunu bi bulalim da rahat etsin bizle oynamak istiyo galiba :KK70:

Bu saydığınız kişiler değil , bu kadar şeyi itiraf eden bunu da bendim evet diye gocunmadan söyler
buranın tehlikeli olabileceğini vurguluyorum kısacası kimseye inanıp güvenmeyin . Özelden memesinin fotoğrafını atanlar bile oldu yıllar önce eşi için aldığı gecelikleri gösteren bile.. daha neler neler. Çok samimi olan üyeler var o siz değilseniz bile eminim okuyacaklar burayı
Buradan tanıdığı birine meme gösterip,gecelik gösterene üzülmeyelim ama bunların doğru olduğu ne malum?
Yalancı olduğunu kendin söylüyorsunuz.
Bu konuda başka bir oyalanma çeşidi belkide.

Benim de burda herrrr şeyimi herkes bilir. Kim ne yapsın beni ya öf. 51. Bölge filan değilim. Dümdük insanım yani. Birinin gecelikli fotosunu gördüyseniz noolmuş. Atan zaten çekinse atmaz. Umursamamış da atmıştır. Her gün kahvesiyle selfie atan üyemiz var kapı gibi Bibibella Bibibella
Oo ben bibinim nerelerini gördüm var ya :KK70: :KK70: skskskskjsh Bibibella Bibibella yalansa yalan desin:KK53:

Evet kirpikle ve makyaj ilgili konusurken fotografini forumun ortasina da atmistim zaten. 😂😂 Dur bakim özelden kime atmisim.
yani yalan söylemiyorum uydurmuyorum da hiçbir şeyi
amacım zaten kimseyi güvenmeyin inanmayın diye, inan telefon numaralarına kadar verenler vardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X