Buluma noktamz :))

dur unuttum yazmayi. egerki hamileysen yine benim dedigim olacak yarabbim. hatirlarsaniz en cok bekleyen ve isteyenler once hamile kalsin sonra ben kalirim demistim. eger dogru cikarsa kalbi cok temiz bi insanim :))))

Rockvel canım böyle deme üzüyorsun beni:çok üzgünüm: Benim dileğim hepimizin hamile olmasıydı canım benim... İnş sen de tekrardan hamile kalcan bidenem

kıslar hepiniz ıyısınızdır ınsallah..
hemen durumumdan bahsedıp cıkıcam ben bu gece apar topar ızmıre donuyorum.
çınarın oğlumun, durumunun rıskı artıyor.rahım ıcı gerılık teshısı kesın kondu fark ılerlıyor.doktor kontrolunde olmam lazım devamlı.buyuk ıhtımalle 4 hafta içinde sezeryanla dunyaya gelıcek.gelmek zorunda eger gelmezse (( yanı 7 aylık doğum yapıcam ve çınar uzun sure kuvezda kalıcak ..
bızım ıcın dua edın teyzelerı saglıkla gelsın cınar dunyaya.. ellerım bos donmek ıstemıyorum.
uzun bı sure sızlerden ayrı kalıcam hepinizi ayrı ayrı opuyorum..
hepiniz kendınıze ıyı bakın Allaha emanet olun..
hepinizi cok sevıyorum canlarım..

bebisim canim insallah hersey duzene girecek hic canini SIKMA canim. biliyorsun tip cok ilerledi artik imkansiz diye birsey yok. allahin izniyle cinarin saglikli bir sekilde gelecek kollarina. bol bol dinlen kendini yorma uzme. herseyin hayirlisi. optum seni.

ay inanmıyorum ya bugune kadar yazılanları okuyamadım baskasından giriyorum hemen kalkıcam diye keske şimdide okumasaydım üstüste iki .y. olmayan şey okudum ...

rockum inan cok üzüldüm canım benim sakın üzme kendini hersey olucana varır derdi veren Allah dermenınıda verir canım benim seni cok seviyorum bunu bil hep yanındayız .....

bebişim canım sende üzme kendini eminim hersey kısa zamanda yoluna girecek inşallah bebegin en saglıklı sekilde dunyaya gelir seni cok seviyorum üzülüpte bebeği daha cok etkileme sakın sen guclu olki bebeğinde hayata daha iyi tutunabilsin hep yanındayım ....

kızlar sizide cok öpüyorum görüşmek üzere hepinizi seviyorum ne olur hiç bişe için kendinizi üzmeyin herseyde vardır bir hayır....

rock canım enim toparlanmana sevindim gerçekten.ağır iş yapmak hamilelik için sakıncalı tabiki canım artık akıllanmışsındır:)))Allahın izniyle rahmin toparlandığı zaman tekrar hamile kalacaksın inşallah sadece iraz zaman gerekecek rahimin eski haline dönmesi için kürtaj oldun kolay değil tabi öpüyorum tatlım

bebişim canım üzülme Allahın izniyle bebeğin kollarında olacak annesi sende çok dua et bizlerde duacıyız sana şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum tatlım Allah yar ve yardımcın olsun bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin Rabbim inşallah

Bebişim herşey yoluna girer canım çınarını kötü şeyler düşünüp sakın üzme:1hug:,
Kızlar size söylemek istiyorum belki daha erken ama sanırım hamileyim:asigim:
Evde test yaptım perşembe günü öğlen silik belli belirsiz bir çizgi... dünde yaptım sabah çok netti kızlar inş yanılmıyorumdur adetim nerdeyse 6 gün oldu gelmeyeli içimde umudum var ama allah yardımcım olur inş bu defa kucağıma almak nasip olur:Saruboceq::Saruboceq:
Ayyy kızlar ben şimdi hamilemiyim:1shok:kaydirigubbakcemile3delikafadulden

canım benim hırçındeniz gerçekten çok sevindim tatlım yaa inşallah bu sefer miniğin annesine tutunur Allah tamamına erdirsin tatlım herşey dilediğin gibi olsun inşallah öpüyorum

kizlar ben yarin oglen turkiyeye ucuyorum. Babam beyin kanamasi gecirmis. beyin olumu gerceklesmis. Hala soktayim. Aglayamiyorum bile. Turkiyeden yazarim size internet bulursam.

slm kizlar bebisim öncelikle senden baslim tatlim morelini yüksek tutu biliyosun bu cok önemli.cinar ve senin icin dua ediyorm tatlim tüm haberlerini büyük bir sabirisizlikla beklicem.kendine iyi bak cnaim cinari ve seni öpüyorum.
ve ece canim hamilemisin ay¨ cok mutlu oldum allah kucagina almayi nasip etsin tatlim ya kendine iyi bak.
rack tatlim seninde iyi olmana sevindim bi an önce kendini toplaki bebisne cabuk kavus canimya.
wom bacim daha dogurmadinmi sen senin kizda benim oglan gibi nazli demekki.olsunlar bakalimnasil olsa cikacak kizin bak devrime inatla bekletti ama cikti sonunda haha ne laf ama.
kardelen kiz bertug nasil büyüdümü.gü¨nlerin nasil geciyor senide bertuguyuda öperim hadin by sekerler

rack cnaim anam soktayim bende ay gecmis olsun nediyecegimi sasirdim ya.niye olmuski lütfen kendine iyi bak.sabirli ol tatlimyaaaaa.haberlerini bekliyorum cnaim by

Gulsucum sagol canim. Makineye bagliymis babam yani hic umut yok demis doktorlar. Annem perisan. Guclu olmaya calisiyorumki annemde biranevvel toparlasin kendini.

ay inanmıyorum ya harbi sokluk bir durum Allah yardımcın olsun canım rockum ne olur üzme kendini ya kıyamam ben sana boyle herşey üst üste gelir hep zaten güçlü olmaya calış bitanem annen seni görünce eminim daha cok rahatlayacak sen onlara güç vereceksin tamammı canım benim butun dualarım seninle .....

hırcındenizim cok sevindim canım benim umarım hamişsindir inan cok mutlu oldum bi yandan üzüntüyü yasarken bi yandan da mutlu olmak bole bbişey olsa gerek neyse canım öptüm...

gülsü kız benim cadı cıkmayacak ordan belli ...sen kacıncı haftanda dogum yapmıştın?merak ettim neysa bacım ogluşunu ve seni öpüyorum ...

kardelenx sen napıyon canım oglusun iyidir umarım iyi bak delikanlıya bozuşuruz sonra okeyyyy sende kendine ii bak ablajım ....

hepinizi öpüyorum bebişim son durumları yaz rockum sende canım bizi haberdar edin gerci bizi düşünecek durumdada deilsiniz ama Allah teala hep yanınızda koruyucunuz ve kollayıcınız olsun amin....

rock canım benim yaa olumsuzluklarda geldimi üst üste geliyor böyle inan okuyunca şok oldum bende Allah sabır versin annene ve sana inşallah Rabbimin bir mucizesi olur da baban iyileşir gerçi ilahi takdir Rabbim ne derse o olur bize de dua etmekten başka bişey kalmıyor Allah size bağışlasın babanı canım benim bizi hebardar et Allah yar ve yardımcın olsun canım Rabbim şifa versin (

gülsü sağol canım iyiyiz bertuğ da günden güne büyüyor devrim de büyüyordur artık inşallah anne diyeceği günleri de görmek nasip olur bize.rock un durumuna üzüldüm yaa Allah babasına şifa versin inşallah seni de öpüyorum

wom az kaldı doğuma canım heyecanlısındır şimdi eminim sağlıklı bi şeklide kucağına almak nasip etsin Rabbim inşallah oğlum da bende iyiyiz canım büyüyorlar işte dünyaya gelen büyüyor yeter ki sağlıklı olsunlar yavrularımız.darısı başına inşallah öpüyorum canım

kizlar ben yarin oglen turkiyeye ucuyorum. Babam beyin kanamasi gecirmis. beyin olumu gerceklesmis. Hala soktayim. Aglayamiyorum bile. Turkiyeden yazarim size internet bulursam.

Rockwel canm eiöm ben çok şaşaırdım bu duruma çok üzüldüm.. Allah yardımcın olsu sabır versin:çok üzgünüm:

Kızlar hepinize teşekkür ederimŞeniz
Şuan iyiyim yarın doktora gidiyorum heyecan var bende size sonu durumumu yazıcam inş keseyide görürüm kan değerimde iyi çıkar.. :Saruboceq::Saruboceq:

slm millet öncelikle rack canim allah sabir versin diyorum ama dik durmalisinki annene güc vermelisin.canim cok üzüldüm gercekten kendine iyi bak öptüm.
wom cani normal dogum tarihimden 10gün gecikmisti ama zaten benimki normal sanciyla degil suni sancila geldi en son ynai devrime kalsa daha icerdeydi.41hafta 3gün oluyor sanirim.hayirlisiyla bi dogum yapsaydin canim ya.bende heycanla bekliyorum haberlerini.
kardelen devrimde aynen bertugu gibi günden güne degisiyor,hakket anne diyecekler bize ay ne heycanlaniyorum düsününce bile bertugu ve seni öptm sekerim.
bebisim tatlim seni cok merak ediyorum cinara iyi bak annesi kendini üzme en iyi yoluda bu dualrim ikiniz icin canim devrimle beraber cinara ve sana öpücük yolluyoruz.
ece ece ay cnaim yarin güzel haberlerini alcaz insallah kendine dikket fazla yormaöptüm senide.
kizlar herkese iyi geceler unutmayin biryerlerde birileri doguyor ve ölüyor bu bi gercek yasamda ölümde bizim icin RABBIMIN verdigi güzellilerin kiymetini bileleim hadi iyi geceler byyyyyyy

Kıslar ben doktora gittim ama keseyi göremedim:çok üzgünüm:
Doktorum çok yeni bir gebelik dedi görememek normal geç döllenm olmuş olabilir dedi haftaya tekrar gidicem inşallah Allah'ın izniyle görmek nasip olur sağlıklı olduğunu bir bilsem içim çok rahat edecek:çok üzgünüm:

hırçındeniz üzülme canım doktor dediyse doğrudur 1 hafta sonra keseyi görürsün Allahın izniyle merak etme tatlım hemen karamsar olma inşallah bu gebeliğin tamamına erer sağlıklı bir şekilde ilerler canım benim öpüyorum

Sağol kardelenx ablacım inşallah dediğin gibi olur:çok üzgünüm: :Saruboceq:
Senin bertuğun nasıl resimlerii eklesende görsek yeğenimizi gülsücüm bak senden de bekliyorum şu yeğenlerimizi bir görek yaw zaten uzaksınız birbirimizi görmemiz imkansız:çok üzgünüm:
Bende bir duygusallık var felaket çok sulugöz oldum tw haber hiçbirşey izleyemiyorum hemen ağlamaya başlıyorumsenağlama
Birde aniden sinir geliyor yaa sizede oldumu böyle yoksa bende bir anormallikmi var. Ufak ufak deliriyormuyum yoksa geçici bir durummukaydirigubbakcemile:1shok:

slm ececim canim stres yapma gebeligin henüz cok yeni haftaya görürsün insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…