Buluma noktamz :))

selam kizlar. bende bayraminizi kutlarim. haftaya falan konusucaz artik. ben bayrami unutmustum. optum sizi

selam kızlar hepinizin bayramını kutlarım....öpüldünüz...

Herkeze selam nasılsınız.. gülsü başınıza gelenler için çok üzüldüm Allah sabır versin sizlere Başın sağolsun:çok üzgünüm: ... Wom, kardelenx sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bebişleri öpün benim yerime.Şeniz. Bu arada sizler sohbet odasında toplanmakdan bahsetmişsiniz ama sohbet odası yokkii:sm_confused:
Belki bana düşmez ama msn den neden görüşmüyorsunuz madem burda konuşulmayacak şeyler varsa özleden yazarsanız sorun olmaz öylede yazışabilirsiniz :kahve: neyse kendinize iyi bakın öpüyorum sizleri.. Benimde sağlık sorunlarım var sürekli hastanelere git gel ilaç kullan sıkıldım cidden Allah kimseyi sağlığından etmesin dikkat edin kendinize sanırım yıllarca üzülmekten sonunda patlak veridi iştemafoldumben kendimi hiç düşünmemdiğim için oldu bunlar:a015:...

selam kızlar nasılsınız ben bu aralar pek iyi değilim kuzucuğum hasta teyzeleri doktora gidip geliyoruz sürekli,üşütmüş yavrum ateşlendi bizi baya bi korkuttu.şu an biraz iyi işte hala ateşi var serum yedi bugün çünkü sürekli yediğini kusuyo yavrum.neyse inşallah yarın iyi haberler veririm size öpüyorum hepinizi

kardelencim gecmis olsun canim,havalar sogudu tabi artik hastalik bitmez.canim korkma bak biraz daha iyiymis.atasine dikket et devamli ölc canim.sennde kendine iyi bak bertuguya lazimsin.bende öptüm sizi by

sağol gülsücüm çok şükür şu an iyi ateşi düştü fitil ve antibiyotik sayesinde oldu Allah korusun onlara bişey olmasın çok korkuyo insan valla.bu arada grip aşısı oldunuz mu kızlar biz ailecek olduk biz tedbiri alalımda takdir Allahın öpüyorum

selam kizlar nabersiniz? ben iyiyim. hersey ayni. kusura bakmayin coktandir yazamadim. yilbasiydi suydu buydu derken hergunum dolu dolu geciyor. benim icin iyi tabi. esim yokken kendimi mesgul tutuyorum. siz neler yapiyorunuz? optum sizi

slm kizlar öncelikle herkesin yeni yilini kutlarim,mutlu huzurlu bir yil diliyorum herkese.rac iyi olmana sevindim.bende iyiyim oglum büyüdü teyzesi.bi an önce esine kavusmani legiyle kendine iyi bak.diger kizlar arada biyazin yahuuuu.byyyyyyy

kizlar nerdesiniz yahu,artik iyicene unuttunuz yani.ben iyiyim oglum 1yasina girdi teyzeleri.herkes kendine iyi baksin.

selam kizlar. sevgililer gununuz kutlu olsun. bende hersey ayni. esimi beklemedeyim. 6 ay gecti. simdiye kadar cabuk gecti zaman ama simdi durdu sanki. siz neler yapiyorsunuz. optum sizi.

rock gülsü selam canlarım diğer kızlar nerdesiniz yahu bu site sanki öksüz kalmış gibi:KK43:(herkesin sevgililer gününü kutlarım .kankam bak çabuk geçti dediğimiz gibi az kalmış eşinin gelmesine şimdiden Allah kavuştursun canım.gülsü maaşallah bizim oğlanlar 1 yaşına girdi.yaramz oldular artık.benimki henüz emekliyor yürümüyor daha.öpüyorum sizi

Kızlar nerdesiniz yahu iyice boşlamışsınız. Nasılsınız neler yapıyorsunuz görüşmeyeliboshayallersmile

slm kardelen nasilsin canim,bertug nasil yürüyormu kerata.devrim hala yürümüyor teyzesi tembel benim oglum.diger kizlardan ses cikmiyor bi kac kere yazdim ama cvp yok.insallah bi ara ugrar herkes.hadi kendinize iyi bakin by.

selam gülsücüm iyiyim canım sen nasılsın umarım iyisindir bu arada burası eskisi gibi değil artıl kimse uğramaz oldu valla benim oğlum yürüyo teyzesi 1 ay oldu yürüyeli,senin oğlun baya geç kalmış :))yürür canım merak etme bebekten bebeğe fark var.1 aya kalmaz senin bızdığında yürür öpüyorum canım kendine iyi bak bu arada rockwell artık girmiyo öksüz kaldı topiğimiz :KK43:(

Nerdesiniz hanmlar merak ediyorum sizleri, bir benmi geliyorum buralara eskiden ne güzel sohbet ederdik artık kimse gelmez olmuş burası öksüz kalmış

X